Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

Θελω να αγορασω ενα κινητο γυρω στα 400-450.

Εξαρχης ηθελα το s6 edge+ αλλα διαβαζω σε πολλα σαιτ οτι βγαζει προβληματα,η μπαταρια δεν διαρκει οσο υποσχονται και παρουσιαζει καποια μικρο κολληματα.

Οι περισσοτεροι λενε για το s7 που ειναι 150 ευρω σχεδον παραπανω,το θεμα ειναι ομως αν αξιζει να δωσεις 600 ευρω για ενα κινητο...

Δημοσ.

το θεμα ειναι τι ζητας απο το κινητο κ μετα βλεπεις ποια σε καλυπτουν κ ποσο κοστολογουνται

για μενα δεν αξιζει κανενα κινητο πανω απο 200€ αλλα αυτο ειναι προσωπικο θεμα του καθενος

Δημοσ.

Αμα θες το απολυτο κινητο για φετος πας στο s7 edge αλλιως με 40 ευρω παραπανω μπορεις να πας στο s7 το απλο στο μονο που υστερει ειναι η μπαταρια και οχι και παραπολυ αλλα νταξει..

Δημοσ.

Εννοειετε πως ειτε

Α) Ειτε δινεις το 50ευρω επιπλεων κ πας στο s6

Β)Εαν εχεις τοσο θεμα με την samsung δωσε τα μισα κ πηγαινε σε κανενα a3/j7/a5 κοκ(μα τοσες δεκαδες κινητα βγαζει..)

Γ)Απλα κοιταζεις κ αλλες μαρκες.

Δημοσ.

Εννοω το s7 edge και λεω συγκεκριμενα για αυτα τα δυο λογο καμερας και δυνατοτητων οπως π.χ το dual window που εχει πολλες εφαρμογες και γενικοτερα επειδη ημουν κατοχος νοτε 4 αλλα το πουλησα επειδη κολλαγε σαν τρελο,εβλεπα στο λειτουργικο του πραγματα τα οποια εκανε που δεν μπορουσαν αλλα κινητα

Δημοσ.

Εννοω το s7 edge και λεω συγκεκριμενα για αυτα τα δυο λογο καμερας και δυνατοτητων οπως π.χ το dual window που εχει πολλες εφαρμογες και γενικοτερα επειδη ημουν κατοχος νοτε 4 αλλα το πουλησα επειδη κολλαγε σαν τρελο,εβλεπα στο λειτουργικο του πραγματα τα οποια εκανε που δεν μπορουσαν αλλα κινητα

Αφου δεν σου αρεσε η εμπειρια που ειχες με το note 4 γιατι δεν πηγενεις σε κατι αλλο και οχι σε samsung;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω πως ηταν το S6 Edge plus οταν πρωτοβγηκε αλλα τωρα με την τελευταια αναβαθμιση ειδικα,δεν εχω δει ουτε κολληματακια,ουτε λαγκαρισματακια.

Το οτι βγαζει προβληματα μονο απο σενα το ακουω αν και διαβαζω και γειτονικο φορουμ και Xda.

Η μπαταρια ειχε τα χαλια της η αληθεια ειναι αλλα την φτιαξανε κι αυτην.

Για μενα παρτην χτες!Ειναι απιστευτη συσκευη και μια απο τις ομορφοτερες.

Φυσικα αν εχεις να διαθεσεις τα παραπανω λεφτα για το S7 edge θα παρεις την τελευταια λεξη της τεχνολογιας αλλα και το S6 edge plus θα σε υπερκαλυψει.

Εγω δυσκολα θα το αλλαξω,κι αν το κανω μονο για το S7 edge θα το κανω καποια στιγμη οταν γινει πιο προσιτη η τιμη του.Αν και ο μονος λογος που θα το εκανα περα απο το μικροβιο της αλλαγης ειναι η καρτα sd κι η μεγαλυτερη μπαταρια του.

Αν και βγαζω 5 ωρα οθονης...

Δημοσ.

Αν κάνετε 100 ενημερώσεις και κανένα factory reset ότι συσκευή και να είναι θα κολλάει σαν τρελή. Για να σου κολλούσε σαν τρελό το Note 4 κάποιο,χωρίς παρεξήγηση, κάποιο λάθος είχες κάνει

• Like 1
Δημοσ.

Αν κάνετε 100 ενημερώσεις και κανένα factory reset ότι συσκευή και να είναι θα κολλάει σαν τρελή. Για να σου κολλούσε σαν τρελό το Note 4 κάποιο,χωρίς παρεξήγηση, κάποιο λάθος είχες κάνει

Όντως μπορεί να μην έκανα κατι εγω καλα

Αλλα ειναι λογικο κινητο τοτε 500 ευρω

όσες ενημερώσεις και να κάνεις να κολλάει;

Έψαχνα να δω τι φταει σε φορουρμς και μου έλεγαν πράγματα του στιλ

Δεν εκατσε καλα το λολιποπ ή να κατρβασω νοβα λανσερ και να κανω καθε 5 λεπτα clear Chase

Παιδια συγγνωμη...αλλα για ενα κινηυο 500 ευρω αυτο πρεπει να με προσέχει οχι εγω αυτο.

Δημοσ.

Όντως μπορεί να μην έκανα κατι εγω καλα

Αλλα ειναι λογικο κινητο τοτε 500 ευρω

όσες ενημερώσεις και να κάνεις να κολλάει;

Έψαχνα να δω τι φταει σε φορουρμς και μου έλεγαν πράγματα του στιλ

Δεν εκατσε καλα το λολιποπ ή να κατρβασω νοβα λανσερ και να κανω καθε 5 λεπτα clear Chase

Παιδια συγγνωμη...αλλα για ενα κινηυο 500 ευρω αυτο πρεπει να με προσέχει οχι εγω αυτο.

Συμφωνώ απόλυτα αλλά όλα τα Android έτσι είναι. Μετά από μεγάλη ενημέρωση θέλει reset αλλιώς θα έχει τα θέματά του. Αν θες να γλυτώσεις από αυτά μόνο iOS

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα αλλά όλα τα Android έτσι είναι. Μετά από μεγάλη ενημέρωση θέλει reset αλλιώς θα έχει τα θέματά του. Αν θες να γλυτώσεις από αυτά μόνο iOS

Εννοείς factory reset ; η το αλλο που καθαρίζει τα παμτα;(δεν θυμαμαι πως λέγεται η διαδικασία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...