Προς το περιεχόμενο

Wifi USB Adaptor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θα θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το σημα του wifi Μου εχω το ρουτερ περιπου στα 30 μετρα μακρια και ειναι αδυνατο να τραβηξω καλωδιο και λογο gaming θελω καλυτερο σημα εχω ενα USB ADAPTOR της TP-Link  TL-WN722N 150mbps και θα ηθελα να βελτιωσω το ασυρματο σημα μου μπορειτε να μου προτεινετε κατι ? 

Δημοσ.

Είναι σε ευθεία γραμμή το ρουτερ έχεις δλδ οπτική επαφή; μεσολαβει τοίχος;

Αν δεν έχεις οπτική επαφή ότι και να βάλεις δεν θα κάνεις καλή δουλειά πες μας τι ρουτερ έχεις,

Καλύτερη λύση είναι power line

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ζητάς πολλά πράγματα απ το ασύρματο και ειδικά σε τέτοια απόσταση και με εμπόδια.

Η φτηνότερη λύση απ όλες είναι καλώδιο και τελειώνει.

Το ασύρματο του ΖΤΕ δεν ειναι ό,τι καλύτερο οπότε οποιαδήποτε συσκευή και να πάρεις δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες.

gaming+wifi δεν πάνε μαζί σε καμία περίπτωση.

επίσης το 722Ν επειδή τυγχάνει να το έχω,δεν ειναι και το πιο αξιόπιστο- η τουλάχιστον κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου μιας και κάνει αποσυνδέσεις σε βαρύ φόρτο-

Δημοσ.

Επειδή έχω τον συγκεκριμένο adapter και μεσολαβεί διαμέρισμα μεταξύ modem, με μια φθηνή κατευθυντική(πχ μια Alfa 7dbi που έχει 7€ περίπου στο eBay) κάνει καλά δουλειά. Δε σου εγγυώμαι το ίδιο βέβαια, αλλά σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δοκιμάσεις...

Δημοσ.

α.zte για πεταμα.

β.ζητα Fast path για καλυτερο Ping.

γ.ριχνεις καλωδιο ή powerline.το wireless δεν θα παιξει ποτε οσο καλα θα παιξει το καλωδιο/powerline.

Επειδή έχω τον συγκεκριμένο adapter και μεσολαβεί διαμέρισμα μεταξύ modem, με μια φθηνή κατευθυντική(πχ μια Alfa 7dbi που έχει 7€ περίπου στο eBay) κάνει καλά δουλειά. Δε σου εγγυώμαι το ίδιο βέβαια, αλλά σε αυτά τα χρήματα αξίζει να δοκιμάσεις...

η πλευρα του ρουτερ δεν ειναι κατευθυντικη οποτε παλι δεν θα πετυχει το ιδανικο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

σας ευχαριστω ολους παιδια εχω κανει το fastpath που ειπε ο φιλος αλλα και παλι δεν βλεπω φως θα προσπαθησω με καλωδιο οσο για το ρουτερ το ΖΤΕ δεν ξερω πιο ειναι καλυτερο ας μου πει οποιος γνωριζει τι ρουτερ μπορω να παρω ευχαριστω

Δημοσ.

zte και καλο δεν υπαρχει.απο εκει και περα αναλογως τα χρηματα που μπορεις να διαθεσεις μπορεις να παρεις και αλλο ρουτερ.υπαρχει και sticky Θεμα για αγορα adsl/vdsl router.

http://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/page-84?

ακομα και ενα tp link θα παιξει καλυτερα απο το zte.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...