Romanzo Criminale Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας για να υλοποιήσω το εξής: Κάθε βδομάδα παραδίδω ένα report στη δουλειά μου. Ωστόσο θέλω μετατρέψω σε "real time" αυτό το report. Η ιδέα είναι απλή. Θέλω να δημιουργήσω μια Online βάση η οποία θα έχει: login page κύρια σελίδα χωρισμένη στα 6 (έχω 6 projects για τα οποία δίνω reports) το κάθε χώρισμα θα έχει έναν πίνακα με (περιγραφή, ημ. καταγραφής, ημ. επίλυσης, τρόπος επίλυσης, status (solved or pending)) ένα button History, ώστε πατώντας το, είτε με Popup είτε από κάτω, να εμφανίζεται μια λίστα με ότι έχει μαρκαριστεί ως solved και ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Οπότε θέλω να μου πείτε ποια τεχνολογία να χρησιμοποιήσω για να κάνω ευκολότερα και πιο σωστά τη δουλειά μου. Ωστόσο μέσα από αυτό αποσκοπώ να μάθω γιατί έχω διάφορα projects στο μυαλό μου. Όλες οι πληροφορίες ευπρόσδεκτες. ΥΓ. Ποιόν hoster προτείνεται; Έχω domain από namecheap και χρησιμοποιώ μόνο τα google apps (mail server).
lion2486 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγώ θα πρότεινα κάποιο issue tracking ή αν πρόκειται για κώδικα κάτι που να συνεργάζεται με version control system (git+issues) π.χ. gitlab. Αν οποσδήποτε θες κάτι δικό σου, θα μπορούσες να έχεις μια google form και όλα να μαζεύονται σε ένα έγγραφο. Δεν βλέπω μεγάλο λόγο να φτιάξετε κάτι τέτοιο..
Romanzo Criminale Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σκεφτόμουν κάτι δικό μου για να είναι όπως το θέλω εγώ και να μάθω λίγο sql και Php. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν έτοιμες λύσεις. Έχεις δοκιμάσει κάποιο issue tracking; free ware λύση ψάχνω και open source κατά προτίμηση. Απλώς τώρα που τα βλέπω, είναι όλα τα issues σε λίστα. Εγώ τα θέλω οπωσδήποτε χωρισμένα σε 6 κατηγορίες. και χωρίς τόσα features.
lion2486 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σκεφτόμουν κάτι δικό μου για να είναι όπως το θέλω εγώ και να μάθω λίγο sql και Php. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν έτοιμες λύσεις. Έχεις δοκιμάσει κάποιο issue tracking; free ware λύση ψάχνω και open source κατά προτίμηση. Απλώς τώρα που τα βλέπω, είναι όλα τα issues σε λίστα. Εγώ τα θέλω οπωσδήποτε χωρισμένα σε 6 κατηγορίες. και χωρίς τόσα features. Είναι τόσα πολλά και απευθύνονται σε διαφορετικούς τομείς/θέσεις που δεν μπορείς να βρεις απλά κάτι καλό σε όλα. Πες μας τις ανάγκες σου, έχεις κώδικα; Θες να συμμετέχει στο issue tracking; Κάνετε Bug reporting; Απευθύνεται σε πελάτες; Πολλές πλατφόρμες είναι επι πληρωμή, εγώ χρησιμοποιώ τώρα το gitlab, που είναι open source στυλ github.
mentoras28 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εμεις παντως εχουμε πειραξει αυτο http://osticket.com/ και το εχουμε φερει στα μετρα μας.
lionheart82 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εαν γνωρίζεις από Mysql μπορείς να φτιάξεις μια βάση δεδομένων με συσχέτιση πινάκων και επίπεδο κανονικοποίησης 3 και πιστεύω θα είσαι εντάξει. Έπειτα με php - html το φέρνεις στα μέτρα σου ανάλογα τις απαιτήσεις που υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα