Mathletic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γειά σας!!Έχω παραγγείλει το Samsung Galaxy S7.Ωστόσο άκουσα ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την παλιά κάρτα SIM. Ισχύει αυτό; Τι μπορώ να κάνω αν θέλω να κρατήσω τον αριθμό μου;
makfil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εάν δεν μπαίνει η παλιά κάρτα, θα πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου και θα ζητήσεις αλλαγή κάρτας. Δεν έχει σχέση με τον αριθμό.
Mathletic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εάν δεν μπαίνει η παλιά κάρτα, θα πας σε ένα κατάστημα του παρόχου σου και θα ζητήσεις αλλαγή κάρτας. Δεν έχει σχέση με τον αριθμό. Έκανα την παραγγελία ηλεκτρονικά. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση; Που μπορώ να κάνω αλλαγή κάρτας;
soteras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πας στον παροχο σου πχ wind και λες θελω να βγάλω μια sim για το ταδε μεγεθος για το ταδε κινητό.Διαδιακασία 5 λεπτών απλά επειδή θα χρειαστεί να βγει νεα sim πρέπει να πάει το άτομο που είναι στο ονομά του το νούμερο δηλωμένο
newsformobiles Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πας στον παροχο σου πχ wind και λες θελω να βγάλω μια sim για το ταδε μεγεθος για το ταδε κινητό.Διαδιακασία 5 λεπτών απλά επειδή θα χρειαστεί να βγει νεα sim πρέπει να πάει το άτομο που είναι στο ονομά του το νούμερο δηλωμένο Και πληρώνεις και 5€.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα