Προς το περιεχόμενο

Asus Zenfone 3 Deluxe Vs OnePlus 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους και καλο καλοκαιρι να εχουμε.

Ειμαι σε σκεψη για αγορα δευτερου smartphone διοτη θα κανω νεο συμβολαιο για ιντερνετ μονο με σιμ και θελω να το βαλω απευθειας σε κινητο.

Εχω λοιπον, το Asus ZenFone 2 με τον Intel στα 2.3ghz και 4gb ram. Κατεληξα σε αυτο τον περασμενο Δεκεμβρη ενω ημουν ετοιμος να παρω Oneplus 2. Τελικα πηρα το Asus διοτη δν εβρησκα προσκληση,και το βρηκανσε προσφορα στα 340 ενω καινουριο τοτε ειχε 400ε. Δεν ξερω αν το μετανιωσα γιατι δεν εχω δει oneplus 2 απο κοντα,αλλα.ειμαι υπερευχαριστημενος απο την αποδοση του κινητου, καθως δεν εχει κολλησει ποτε και ολη μερα ειναι στο χερι. Τωρα στο θεμα μας... Και τα δυο κινητα εχουν ΙΔΙΑ χαρακτηριστηκα (cpu,ram) με μεγαλυτερη καμερα το asus, μεγαλυτερη οθονη κατα 0.2 και super amoled σε αντιθεση με το oneplus που εχει optic amoled(δεν ξερω διαφορες,αν ξερει καποιος ας πει απο κατω). Απο λογισμιμο το ZenUi ειναι υπεροχο σε συνδιασμο με το doubletap και τον fingerprint θα ειναι το απολυτο πιστευω,αλλα απο οτι ειδα σε hands-on το εχει και το oneplus. Τωρα σκεφτομαι οτι ειμαι ηδη ευχαριστημενος απτο asus οποτε λεω να ξαναπαω εκει, απο την αλλη ηθελα oneplus και μου εμεινε παραπονο που δεν το πηρα. Εχω και στο μυαλο μου τις καμερες...(προς κατοχους oneplus,ειναι φωτηνη η καμερα εμπρος; Με το σημα 4g τι γινεται; )

Και τελος,το asus δεν ξερουμε ακομα επισημη ημερομηνια,ενω το oneplus κυκλοφορει ηδη στσ 399ε. Ακουστηκε οτι το asus θα βγει τελος καλοκαιριου οποτε το oneplusbθα εχει πεσει τουλαχιστον ενα 50ε.

Περιμενω να ακουσω και απο εσας τις γνωμες σας,να αποφασησω και γω που θα καταληξω :)

Δημοσ.

το oneplus 3 δεν θα πέσει παρα μόνο 1 μήνα πριν παρουσιαστεί το νέο τους 1+4.το ζενφον όπως έχω γράψει και αλλού δεν ξέρουμε καν σε τι τιμή θα βγει, αν βγει ευρώπη.Μην κοιτάτε τις τιμές σε δολάρια διότι τα κινητά που πάνε αμερική έχουν τελείως άλλη τιμολόγηση, άλλο επίπεδο ανταγωνισμού άλλη φορολογία κλπ.

το ζενφον είναι ακόμα σε στάδιο φήμες, από φήμες έχουμε χορτάσει.αν βγει αύγουστο βάλε ότι θα έχεις πλήρη εικόνα 2-3 μήνες μετά.

από φήμες χορτάσαμε.περίμενε λίγο να πάρουν τα πρώτα οι κάτοχοι του 1+3 να δούμε τι θα πουν και αποφάσισε.

και το mi5 ήταν τούμπανο αλλά οι πρώτοι το πούλησαν την 2η μέρα.

Δημοσ.

το oneplus 3 δεν θα πέσει παρα μόνο 1 μήνα πριν παρουσιαστεί το νέο τους 1+4.το ζενφον όπως έχω γράψει και αλλού δεν ξέρουμε καν σε τι τιμή θα βγει, αν βγει ευρώπη.Μην κοιτάτε τις τιμές σε δολάρια διότι τα κινητά που πάνε αμερική έχουν τελείως άλλη τιμολόγηση, άλλο επίπεδο ανταγωνισμού άλλη φορολογία κλπ.

το ζενφον είναι ακόμα σε στάδιο φήμες, από φήμες έχουμε χορτάσει.αν βγει αύγουστο βάλε ότι θα έχεις πλήρη εικόνα 2-3 μήνες μετά.

από φήμες χορτάσαμε.περίμενε λίγο να πάρουν τα πρώτα οι κάτοχοι του 1+3 να δούμε τι θα πουν και αποφάσισε.

και το mi5 ήταν τούμπανο αλλά οι πρώτοι το πούλησαν την 2η μέρα.

πιστευω οτι θα εχει ιδια τιμη με το 2..δηλαδη 400 :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...