Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , πριν λιγες μερες εγκατεστησα τα windows 10 αλλα τωρα παρατηρω μερικα προβληματακια.Αρχικα οποτε κανω δεξι κλικ σε καποια εικονιδια μοθ εμφανιζει τη ροδελα που γυρναει και μετα απο λιγο σαν να κρασαρει και κανει refresh την οθονη.Επισης την ιδια στιγμη κατω δεξια στα προγραμματα εξαφανιζεται το εικονιδιο της amd και του ai suite της μητρικης.Εχω amd 7970 x99 pro usb3.1 και 5820k

Eκανες καθαρη εγκατασταση η update

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καθαρη , εκανα disable το extension του avg και δεν εχω δει κατι ..ακομα..Αλλα αν εχετε καμια ιδεα δεν θα με χαλαγε :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν αμφιβάλεις για την χρηστικότητα και την καινοτομία των vista λυπάμαι αλλά οι γνώσεις σου περιορίζονται σε επίπεδο φραμπαλάδες, χάντρες και οτιδήποτε γυαλίζει. πέρα από αυτό αν θεωρείς ότι η Microsoft σε συμπάθησε και σου χαρίζει τα 10 πες της εμένα να μου χαρίσει όποια έκδοση των 7 θέλει, και δεν λέω για xp η vista επειδή σταμάτησε να τα υποστηρίζει.

φίλε, ΑΝ τα 10 άξιζαν, ΔΕΝ θα στα χάριζε, θα τα πλήρωνες όπως πλήρωσες όλα τ' άλλα, αν είχες ποτέ σου άλλα!

Μου φαίνεται ότι η απάντηση του toavepa καλύπτει απόλυτα όσα έγραψες! Στο ερώτημα ΑΝ άξιζαν τα Vista με το χάλι που είχαν ή και τα Millennium που επίσης ήταν πανάκριβα στην εποχή τους (και ΓΕΜΑΤΑ bugs), δεν απάντησες...

Μαλλον εσυ νομιζεις οτι η microsoft προωθει τα windows για οινομικους λογους...Το ολο παιχνιδι ειναι στην διαδωση τους ωστε να αντικαταστησει πληρως τα 7 , τα 8 και ακομα και τα xp τα οποια μεχρι και τωρα εχουν μεγαλο μεριδιο .Οσο για τα vista ειτε σου αρεσει ειτε οχι ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια των windows και γενικοτερα των λογισμικων εδω και πολυ καιρο.Με αγαπη απο εναν ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων που του αρεσουν οι γιαλυστερες χαντρες.

Well said!

Επεξ/σία από ntg1980
  • Like 2
Δημοσ.

αυτό που σας αναγνωρίζω είναι ότι τιμάτε το κόκκαλο που σας πετάνε!

τώρα, όσο αφορά τα 10, βάλτε τα, έτσι κι αλλιώς τσάμπα τα βρήκατε, και μετά γυρνάτε από φόρουμ σε φόρουμ και ζητάτε λύσεις για τα προβλήματα που έχουν!

ΕΛΕΟΣ

Δημοσ.

φιλε ακουσα οτι με τα 98 δινουν και αυτοκινητο δωρο.Τι να κανουμε αγορι μου η νεα τεχνολογια εχει και τα ρισκα της .Και στη τελικα εγω ειμαι gamer και γουσταρα dx12 

Δημοσ.

φιλε ακουσα οτι με τα 98 δινουν και αυτοκινητο δωρο.Τι να κανουμε αγορι μου η νεα τεχνολογια εχει και τα ρισκα της .Και στη τελικα εγω ειμαι gamer και γουσταρα dx12 

αγόρι σου! σ'ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρεις!!!

όσο για τα υπόλοιπα, είπαμε έχεις και συ τα δίκια σου

Δημοσ.

αυτό που σας αναγνωρίζω είναι ότι τιμάτε το κόκκαλο που σας πετάνε!

τώρα, όσο αφορά τα 10, βάλτε τα, έτσι κι αλλιώς τσάμπα τα βρήκατε, και μετά γυρνάτε από φόρουμ σε φόρουμ και ζητάτε λύσεις για τα προβλήματα που έχουν!

ΕΛΕΟΣ

Ναι, μας αρέσει να τιμάμε το κόκκαλο που μας πετάνε! Δεν ήξερα ότι θα κρίνω ένα λειτουργικό σύστημα απ'την τιμή του & απ'το αν το δίνει δωρεάν η Microsoft ή η κάθε Microsoft. Πέρα απ'αυτό δεν έχω πρόβλημα με τα 10άρια. Αν ο φίλος (που άνοιξε το topic) έχει πρόβλημα, θα τον βοηθήσουμε να το λύσει, όπως προσπαθούμε να βοηθήσουμε και όσους σκάσανε 350€ για τα 7 Ultimate που κάνουν πλέον ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ να βρουν updates - αλλά δεν κράζουμε όσους τα χρησιμοποιούν, επειδή αυτά γουστάρουν, αυτά τους εξυπηρετούν, αυτά χρησιμοποιούν.

Δημοσ.

να ξαναγυρίσεις στα παλιά σου, δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι η Microsoft στα χαρίζει!

σε παρακαλω πες μου πως γινεται να γυρισω στα 7αρια μου γιατι αυτη η ηλιθιοτητα τα 10 μου εχουνε αχρηστεψει το λαπτοπ....

Δημοσ.

σε παρακαλω πες μου πως γινεται να γυρισω στα 7αρια μου γιατι αυτη η ηλιθιοτητα τα 10 μου εχουνε αχρηστεψει το λαπτοπ....

ηλιθιοτητα??χειμαρρος ολοκληρος να λες

Δημοσ.

μαλιστα αφου ειναι ηλιθοτητα..Επισης μαλλον φιλε comp δεν ξερεις τιποτα απο προγραμματισμο καθως θα γνωριζες οτι ολα τα  προγραμματα εχουν bugs τα οποια προφανος και δεν μπορουν να φανουν αναγκαστηκα οταν εσυ ελενχεις σαν Microsoft τα windows σε 10 υπολογιστες ενω μετα θα πανε σε 100.Επισης προτιμας δηλαδη τα vista τα οποια κανανε το pc σου πιο αργο και προκαλουσαν bsod απο τα windows 10 που μετα απο ενα χρονο τα bugs που υπαρχουν ειναι κατι σαν το δικο μου προβλημε με το δεξι κλικ?

Δημοσ.

άντε βρε μπαγάσα, με συγκίνησες, κοίτα τώρα τι έκπληξη σου έχω, αυτοκίνητο όμως μην περιμένεις 

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/697571-συλλεκτικο-windows-98se/

με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν περάσει 30 ημέρες απ' όταν τα εγκατέστησες και ότι δεν έχεις διαγράψει το αρχείο Windows.old

πας στην έναρξη,

μετά στις ρυθμίσεις,

εκεί επιλέγεις ενημέρωση και ασφάλεια,

πατάς αποκατάσταση,

επιλέγεις επιστροφή στα 7

και μετά γρήγορα αποτελέσματα,

θα σε ρωτήσει γιατί δεν τα θες, επέλεξε ότι θέλεις, έτσι κι αλλιώς γραμμένους μας έχουν,

και μετά επόμενο.

έχε υπόψιν σου ότι ίσως κάποια προγράμματα να μην ξαναεπανέλθουν! 

Δημοσ.

με την προϋπόθεση ότι δεν έχουν περάσει 30 ημέρες απ' όταν τα εγκατέστησες και ότι δεν έχεις διαγράψει το αρχείο Windows.old

πας στην έναρξη,

μετά στις ρυθμίσεις,

εκεί επιλέγεις ενημέρωση και ασφάλεια,

πατάς αποκατάσταση,

επιλέγεις επιστροφή στα 7

και μετά γρήγορα αποτελέσματα,

θα σε ρωτήσει γιατί δεν τα θες, επέλεξε ότι θέλεις, έτσι κι αλλιώς γραμμένους μας έχουν,

και μετά επόμενο.

έχε υπόψιν σου ότι ίσως κάποια προγράμματα να μην ξαναεπανέλθουν! 

exουν περασει πανω απο 30 ημερες δυστυχως κ δεν τα εγκατεστησα ακριβως εκανε αυτοματη εγκατασταση η ηλιθια microsoft αυτα τα πανηλιθια windows με το ζορι.. 

υπαρχει τροπος να γυρισω στα 7αρια ?

• Like 1
Δημοσ.

exουν περασει πανω απο 30 ημερες δυστυχως κ δεν τα εγκατεστησα ακριβως εκανε αυτοματη εγκατασταση η ηλιθια microsoft αυτα τα πανηλιθια windows με το ζορι.. 

υπαρχει τροπος να γυρισω στα 7αρια ?

αν έχει recovery partition δοκίμασε από εκεί, αν όχι κατέβασε ΑΚΡΙΒΩΣ την έκδοση των windows που έχεις, εγκατέστησε τα και χρησιμοποίησε το κλειδί που έχεις

Δημοσ.

αν έχει recovery partition δοκίμασε από εκεί, αν όχι κατέβασε ΑΚΡΙΒΩΣ την έκδοση των windows που έχεις, εγκατέστησε τα και χρησιμοποίησε το κλειδί που έχεις

ok θα το κανω με τον 2ο τροπο, σ ευχαριστω παρα πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...