Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , πριν λιγες μερες εγκατεστησα τα windows 10 αλλα τωρα παρατηρω μερικα προβληματακια.Αρχικα οποτε κανω δεξι κλικ σε καποια εικονιδια μοθ εμφανιζει τη ροδελα που γυρναει και μετα απο λιγο σαν να κρασαρει και κανει refresh την οθονη.Επισης την ιδια στιγμη κατω δεξια στα προγραμματα εξαφανιζεται το εικονιδιο της amd και του ai suite της μητρικης.Εχω amd 7970 x99 pro usb3.1 και 5820k

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μαλιστα ευχαριστω, αν και με ενα restart πολλες φορες φτιαχνει μονο του.Λογικα ειναι bug των windows 10 e ?

Δημοσ.

Το προβλημα επεστρεψε και παρατηρησα οτι μετα το restart το sfc scannow βρισκει παντα corrupted κατι , το οποιο ομως ευτοιχος το διορθωνει .Να περιμενω update η μπορω να κανω και κατι αλλο ?

Δημοσ.

να ξαναγυρίσεις στα παλιά σου, δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι η Microsoft στα χαρίζει!

• Like 2
Δημοσ.

να ξαναγυρίσεις στα παλιά σου, δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι η Microsoft στα χαρίζει!

Ωραία λογική!

Ενώ τα Vista Ultimate που τα πουλούσε 300€ άξιζαν τα λεφτά τους...  :rolleyes:

Θες να το αναλύσουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία λογική!

Ενώ τα Vista Ultimate που τα πουλούσε 300€ άξιζαν τα λεφτά τους...  :rolleyes:

Θες να το αναλύσουμε?

αν αμφιβάλεις για την χρηστικότητα και την καινοτομία των vista λυπάμαι αλλά οι γνώσεις σου περιορίζονται σε επίπεδο φραμπαλάδες, χάντρες και οτιδήποτε γυαλίζει. πέρα από αυτό αν θεωρείς ότι η Microsoft σε συμπάθησε και σου χαρίζει τα 10 πες της εμένα να μου χαρίσει όποια έκδοση των 7 θέλει, και δεν λέω για xp η vista επειδή σταμάτησε να τα υποστηρίζει.

φίλε, ΑΝ τα 10 άξιζαν, ΔΕΝ θα στα χάριζε, θα τα πλήρωνες όπως πλήρωσες όλα τ' άλλα, αν είχες ποτέ σου άλλα!

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον εσυ νομιζεις οτι η microsoft προωθει τα windows για οινομικους λογους...Το ολο παιχνιδι ειναι στην διαδωση τους ωστε να αντικαταστησει πληρως τα 7 , τα 8 και ακομα και τα xp τα οποια μεχρι και τωρα εχουν μεγαλο μεριδιο .Οσο για τα vista ειτε σου αρεσει ειτε οχι ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια των windows και γενικοτερα των λογισμικων εδω και πολυ καιρο.Με αγαπη απο εναν ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων που του αρεσουν οι γιαλυστερες χαντρες.

• Like 3
Δημοσ.

αν αμφιβάλεις για την χρηστικότητα και την καινοτομία των vista λυπάμαι αλλά οι γνώσεις σου περιορίζονται σε επίπεδο φραμπαλάδες, χάντρες και οτιδήποτε γυαλίζει. πέρα από αυτό αν θεωρείς ότι η Microsoft σε συμπάθησε και σου χαρίζει τα 10 πες της εμένα να μου χαρίσει όποια έκδοση των 7 θέλει, και δεν λέω για xp η vista επειδή σταμάτησε να τα υποστηρίζει.

φίλε, ΑΝ τα 10 άξιζαν, ΔΕΝ θα στα χάριζε, θα τα πλήρωνες όπως πλήρωσες όλα τ' άλλα, αν είχες ποτέ σου άλλα!

Δεν υπάρχει λογική.
  • Like 1
Δημοσ.

Μαλλον εσυ νομιζεις οτι η microsoft προωθει τα windows για οινομικους λογους...Το ολο παιχνιδι ειναι στην διαδωση τους ωστε να αντικαταστησει πληρως τα 7 , τα 8 και ακομα και τα xp τα οποια μεχρι και τωρα εχουν μεγαλο μεριδιο .Οσο για τα vista ειτε σου αρεσει ειτε οχι ηταν η μεγαλυτερη αποτυχια των windows και γενικοτερα των λογισμικων εδω και πολυ καιρο.Με αγαπη απο εναν ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων που του αρεσουν οι γιαλυστερες χαντρες.

α) έχεις τα δίκια σου, αλλά μου ξέφυγε ότι η Microsoft είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και μοιράζει τα προϊόντα της :X

β) όσο για τα vista, εδώ κι αν τα δίκια σου περισσεύουν, αλλά τι να λέμε τώρα, έχεις τα δίκια σου :X

γ) όσο για τους τίτλους σου, ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων, εδώ τα δίκια σου σε πνίγουν, γι αυτό εξάλλου άνοιξες και τέτοιο θέμα και αναρωτιέσαι μάλιστα ....Να περιμενω update η μπορω να κανω και κατι αλλο ? :X

πέρα απ' αυτά τώρα, αν θέλεις να βρεις τη λύση στο θέμα που άνοιξες, πάνε στη σελίδα της Microsoft dev και θα βρεις την λύση, αν δεν έχεις κωδικούς, αν και το αποκλείω με τέτοιους τίτλους, πες μου να σε δώσω ένα guest account.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...