Rubenstilchkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Η βρετανική εταιρεία σχεδίασης, κατασκευής και διανομής ηλεκτρονικών προϊόντων, Premier Farnell PLC, συμφώνησε να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της στην ελβετική Dätwyler Holdings, έναντι 870 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Premier Farnell, η οποία εμπορεύεται τα προϊόντα της υπό τη φίρμα Farnell element14 και μέσω της οποίας πολλοί χρήστες προμηθεύονται εδώ και χρόνια τα Raspberry Pi single-board συστήματα τους, αναζητούσε εδώ και καιρό μία συμφωνία αυτού του είδους - προσδοκώντας να ενισχύσει το οικονομικό της προφίλ. Από το 2012 έχουν διοχετευθεί στην αγορά περισσότερα από 8.000.000 Raspberry Pi και η Farnell ήταν μία από τις πρώτες (επίσημα αδειοδοτημένες) εταιρείες στον κόσμο που κατασκεύασαν και διέθεσαν το λιλιπούτειο αυτό υπολογιστικό σύστημα, το οποίο, τον Απρίλιο του 2016, αναγνωρίστηκε ως το δημοφιλέστερο - βρετανικής προελεύσεως - PC στην ιστορία των υπολογιστών. Η Dätwyler Holdings διαθέτει μία τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών προϊόντων, τα οποία διανέμει μέσω ενός δικτύου 40 εταιρειών (όπως η Nedis Group) και διατηρεί ένα εργατικό δυναμικό της τάξεως των 5000 ατόμων, προχώρησε σε εξαγορά των μετοχών, επενδύοντας 165 πένες/μετοχή. Site: WSJ
pcos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 γινονται σπασμωδικες κινησεις λογω brexit ή μου φαινεται?
Akivdilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 γινονται σπασμωδικες κινησεις λογω brexit ή μου φαινεται? Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την.... Brexit. Τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν εκπονηθεί, αναλυθεί και εν τέλει έρθει σε συμφωνία πολλούς μήνες πριν... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το όλο αυτό σκεπτικό σου, απλά συγγραφεις μια αρλούμπα μόνο και μόνο για να σχολιάσεις... Στο θέμα μας όμως... Μεγάλη κίνηση απορρόφησης από την Datwyler... Τα κανάλια αλλά και το όνομα που φέρει στον βιομηχανικό εξοπλισμό είναι από τα μεγαλύτερα στην αγορά... Τώρα και με "δικό" της hardware... 7
mariosCS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Για αποφυγή παρεξηγήσεων: η εταιρία αυτή ήταν μία από τις εταιρίες που είχε συνεργασία το raspberry pi foundation. Δεν σημαίνει ότι αγοράστηκε η εταιρία πίσω από το raspberry pi. 4
music_lover Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ελπιζω μονο να μην αλλαξει η τιμολογιακη πολιτικη. 2
NEFTIS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την.... Brexit. Τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν εκπονηθεί, αναλυθεί και εν τέλει έρθει σε συμφωνία πολλούς μήνες πριν... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το όλο αυτό σκεπτικό σου, απλά συγγραφεις μια αρλούμπα μόνο και μόνο για να σχολιάσεις... Του χρειάζεται του μασκαρά κόκκινη κάρτα, 25 μαστιγωματα, 10ετης αποκλεισμός απο το site και εξορία στη Σιβηρια. Είναι δυνατόν να ρωτάει τέτοια πράγματα? Μας διαβάζουν και αμούστακα. 16
russianpa50 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την.... Brexit. Τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν εκπονηθεί, αναλυθεί και εν τέλει έρθει σε συμφωνία πολλούς μήνες πριν... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το όλο αυτό σκεπτικό σου, απλά συγγραφεις μια αρλούμπα μόνο και μόνο για να σχολιάσεις... Στο θέμα μας όμως... Μεγάλη κίνηση απορρόφησης από την Datwyler... Τα κανάλια αλλά και το όνομα που φέρει στον βιομηχανικό εξοπλισμό είναι από τα μεγαλύτερα στην αγορά... Τώρα και με "δικό" της hardware... φιλε μου οτι θελει θα σχολιασει ο καθενας κ θα εκφρασει κ ελευθερα κ την αποψη του ειτε αυτη ειναι λαθος ειτε ολοσωστη .... 8
nickaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ελπιζω μονο να μην αλλαξει η τιμολογιακη πολιτικη. Αυτό ελπίζω και εγώ...
Head21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγώ ελπίζω να αρχίσουν να φτιάχνουν κανένα zero παραπάνω.. 2
Haldol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγώ ελπίζω να αρχίσουν να φτιάχνουν κανένα zero παραπάνω.. Κι εγώ το ίδιο. Προσπαθώ τόσο καιρό να το πάρω και δε το βρίσκω πουθενά.
Black Demis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 @Akivdilos ο καθένας εκφράζει την άποψή του είτε είναι σωστή είναι είναι λάθος, ευτυχώς (για την ώρα έστω) δεν έχουνε δικτατορία... Πχ εγώ πιστεύω ότι είσαι απλά ένας ελληναρας, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου απλά 2
gnsX Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ελπίζω να ανέβει η τιμή του γιατί υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές που δεν είναι γνωστές λόγω της τρελης προώθησης rpi
BluEDr4g0n Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγώ ελπίζω να αρχίσουν να φτιάχνουν κανένα zero παραπάνω.. Πες τα άνθρωπε μου... από τότε που έχει βγει το zero παλεύω να το πάρω(σε λογική τιμή και οχι 69euro που έχω βρει να το πουλάνε Ελλάδα από τα 5euro που δίνει σαν τιμή η εταιρία) έλεος όμως ρε παιδιά.... αν αυτό δεν είναι αισχροκέρδεια τότε τι?
ktlk21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Έχεις μπερδέψει την βούρτσα με την.... Brexit. Τέτοιου είδους συμφωνίες έχουν εκπονηθεί, αναλυθεί και εν τέλει έρθει σε συμφωνία πολλούς μήνες πριν... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το όλο αυτό σκεπτικό σου, απλά συγγραφεις μια αρλούμπα μόνο και μόνο για να σχολιάσεις... Στο θέμα μας όμως... Μεγάλη κίνηση απορρόφησης από την Datwyler... Τα κανάλια αλλά και το όνομα που φέρει στον βιομηχανικό εξοπλισμό είναι από τα μεγαλύτερα στην αγορά... Τώρα και με "δικό" της hardware... Ενώ το BREXIT το αποφασίσαν χτές 2 τυχαίοι τύποι την ώρα που γυρνούσαν απο τον καφέ τους...!!! 3
miltoskat Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κι εγώ το ίδιο. Προσπαθώ τόσο καιρό να το πάρω και δε το βρίσκω πουθενά. Και εγώ μια απ'τα ίδια, το πόσα λίγα κομμάτια είναι και πόσο γρήγορα φεύγουν διαπιστώνεται από την ύπαρξη και μόνο από site σαν το παρακάτω! http://whereismypizero.com/ (Don't get me wrong ευτυχώς που υπάρχουν και site σαν αυτό!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα