Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες

Ο πατέρας μου αποφάσισε να αλλάξει το παλιό κινητό του, ένα νόκια το οποίο είχε 5 χρόνια. Έχουμε βάλει σαν budget τα 150 ευρώ και ψάχνουμε κάτι για απλή καθημερινή χρήση. Δηλαδή ομιλία,ίντερνετ, καμία φορά χάρτες και καμιά φωτογραφία στα ταξίδια τις διακοπές κλπ.

Είναι άσχετος με τεχνολογία οπότε δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο ui, θέλει απλά κάτι να κάνει τη δουλειά του. Επίσης θα το κρατήσει πολύ καιρό, το προηγούμενο όπως είπα το είχε 5 χρόνια, άρα αν γίνεται να είναι κάποιο που μετά τα 2 χρόνια δεν θα σέρνεται να γίνει άχρηστο.

Θέλουμε μόνο android και από Ελλάδα οπότε έχουμε βρει το moto g 3 1gb ram το LG k10 και το galaxy j5. Ποιο πιστεύετε ότι θα μπορέσει να αντέξει την βασική χρήση που ανέφερα παραπάνω για 4-5χρονια;

Ευχαριστω εκ των προτέρων, και επίσης αν έχετε να προτείνεις κανένα καλό σκρουτζομαγαζο θα το εκτιμούσα :)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

To Μοto G θα πρότεινα αλλά έχει μόνο 1gb ram. Το j5 είναι πολύ καλό αλλά δεν ξέρω αντοχή στον χρόνο (αν και έχω το S advance 3,5χρόνια τώρα). Απο αντοχή λόγω κατασκευής θα έλεγα να δεις και το Α3 2015.

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες

Ο πατέρας μου αποφάσισε να αλλάξει το παλιό κινητό του, ένα νόκια το οποίο είχε 5 χρόνια. Έχουμε βάλει σαν budget τα 150 ευρώ και ψάχνουμε κάτι για απλή καθημερινή χρήση. Δηλαδή ομιλία,ίντερνετ, καμία φορά χάρτες και καμιά φωτογραφία στα ταξίδια τις διακοπές κλπ.

Είναι άσχετος με τεχνολογία οπότε δεν έχει ιδιαίτερες προτιμήσεις στο ui, θέλει απλά κάτι να κάνει τη δουλειά του. Επίσης θα το κρατήσει πολύ καιρό, το προηγούμενο όπως είπα το είχε 5 χρόνια, άρα αν γίνεται να είναι κάποιο που μετά τα 2 χρόνια δεν θα σέρνεται να γίνει άχρηστο.

Θέλουμε μόνο android και από Ελλάδα οπότε έχουμε βρει το moto g 3 1gb ram το LG k10 και το galaxy j5. Ποιο πιστεύετε ότι θα μπορέσει να αντέξει την βασική χρήση που ανέφερα παραπάνω για 4-5χρονια;

Ευχαριστω εκ των προτέρων, και επίσης αν έχετε να προτείνεις κανένα καλό σκρουτζομαγαζο θα το εκτιμούσα :)

δες και το p8lite
τόσα χρονιά μονό το moto g3 θα αντέξει γιατί το πιο πιθανόν θα πάρει το επόμενο android 7
Δημοσ.

δες και το p8lite
τόσα χρονιά μονό το moto g3 θα αντέξει γιατί το πιο πιθανόν θα πάρει το επόμενο android 7

To έχουμε γράψει πολλοί κάτοχοι, το P8lite είναι μεγάλη πατάτα και στον 2ο μήνα χρήσης κολλάει τραγικά. Το πρότεινα και εγώ και μου το γράψαμε 3 χρήστες του απο κάτω.

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά βρισκόμαστε ανάμεσα σε μότο και j5. Ποιο πιστεύετε ότι μπορεί να αντέξει περισσότερο καιρό; Θα κάνει μεγάλη διαφορά το 0,5 γκιγκα Ραμ του Σάμσουνγκ ; Αλλά από την άλλη έχει το βαρύ υι το οποίο λογικά θα τρώει το 0,5 γκιγκα Ραμ

Δημοσ.

Δες στα μεταχειρισμένα παίζει ένα moto g3 16αρι 160€ χτυπά αυτό σίγουρα θα αντέξει

Δημοσ.

Του είπα για το μεταχείρεισμενο αλλά δεν τον ενδιαφέρει θέλει μόνο καινούριο άρα οι επιλογές παραμένουν η μικρή έκδοση του moto g 3 και το j5

Δημοσ.

θεωρώ ότι τα 150 είναι πολλά για ένα κινητό εγώ θα έδινα max 100, το λέω αυτό γιατί μπορεί στην πορεία να το μετανιώσει και να θέλει να γυρίσει στο παλιό κινητό, τι θα το κάνεις το κινητό. Δυστυχώς η γενιά των πατεράδων μας δεν το έχουν ρε παιδί μου με τα smartphone ο δικός μου μόλις πήρε ένα smartphone και όλο με ρωτάει τα ίδια ξανά και ξανά.

Στο τέλος βλέπω να το κρατάω εγώ :-D

Δημοσ.

θεωρώ ότι τα 150 είναι πολλά για ένα κινητό εγώ θα έδινα max 100, το λέω αυτό γιατί μπορεί στην πορεία να το μετανιώσει και να θέλει να γυρίσει στο παλιό κινητό, τι θα το κάνεις το κινητό. Δυστυχώς η γενιά των πατεράδων μας δεν το έχουν ρε παιδί μου με τα smartphone ο δικός μου μόλις πήρε ένα smartphone και όλο με ρωτάει τα ίδια ξανά και ξανά.

Στο τέλος βλέπω να το κρατάω εγώ :-D

Mπα, το παλιο κινητοο κινητο εχει ηδη αρχησει να τα παιζει οποτε θελει αλλαγη

Ετσι κι αλλιως το θελει για πολυ απλα πραγματα, οποτε νομιζω θα μαθει να κανει τη δουλεια του σχετικα ευκολα μεσα σε λιγο καιρο

Δημοσ.

Δες πάντως και το Μοto E 2nd gen με γύρω στα 80. Πολύ τίμιο κινητάκι, με 4.5'' οθόνη, 1GB ram, 4πύρηνο επεξεργαστή στα 1.3Ghz, και 5άρα (αλλά εξαιρετική) κάμερα.

Για απλή καθημερινή χρήση είναι ότι πρέπει. Του παίρνεις μια θήκη και ένα tempered glass απο το amazon με 10 ευρώ και έχεις ένα κινητό που θα αντέξει 5 χρόνια. 

Γενικά μην το αφήσεις, όποιο και να πάρεις σκέτο. Βάλε τζαμάκι και θήκη. Τα γερόντια είναι κινητοφάγοι. Ειδικά αν έχουν συνηθίσει τα ΝΟΚΙΑ που δεν χαμπαριάζουν απο πτώσεις. :P

Δημοσ.

Για πιο λογο θελετε android?

lumia 550 (αμα του πεις οτι ειναι κ τα νεα nokia θα ενθουσιαστει) στα 75 ευρω και τελειωσατε.

Εναλλακτικα και το moto e ειναι τιμια προταση.

Επιπλεων δεν το πιανω γιατι θελει να του βγαλει 5ετια?

Δηλαδη εαν δωσει τα μισα x2 φορες τον χαλαει, εαν ας πουμε τα φτυσει/σπασει/χαθει κοκ καποιο στην 2-3 ετια?

Προσωπικα για κανενα κινητο τις αγορας δεν θα βαζα το χερι μου στην φωτια πως θα βγαλει 5ετια.

Εαν εδινε πριν 4 χρονια 600τοσα που ειχε το s3 οταν πρωτοβγηκε παλι θα ηταν σε φαση αλλαγης.

Ολα τα ηλεκτρονικα προιοντα ειναι αναλωσιμα πλεων.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον παιδιά σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας

Στην αρχή δεν ήθελε wp γιατί φοβόταν π ως θα του λείπουν εφαρμογές, αλλά τελικά ψαξαμε καποιες στο Στόρε και είδε οτι έχει αυτές που χρειάζεται και επειδή του άρεσε και η μεγάλη οθόνη του 640χλ αποφασίσαμε αυτό. Οποτε τώρα ξέρετε κανένα καλό σκρουτζομαγαζο που να προτεινετε για να το αγορασουμε; Εχουμε δει το nok-shop,έχετε εμπειρία απο αυτό το μαγαζί ;

Ευχαριστώ και παλι

Δημοσ.

Τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά στα windows phone 10  όσον αφορά τη σταθερότητα και τη διάρκεια της μπαταρίας με την 10586,420. Με το 3g παρατηρώ μια αυξημένη κατανάλωση μόνο αν και μειωμένη σε σύγκριση με το παρελθόν. Το αγορασα πριν ενα χρονο το 535 και το μονο που με χαλαει πλεον ειναι η οθονη στον ηλιο κατι το οποιο δεν εχει το 640 σαν προβλημα. Προσωπικά σαν αγορα πιστευω οτι τα windows phone την βγαζουν μια τριετια σαν budget phone μέχρι 150 ευρώ...για μέσο χρήστη.

Όταν το αγοράσεις το κινητο κάνε όλες τις αναβαθμίσεις και αν εχεις βαλει και την sd  κανε και format και στην sd με το software reset. Για sd καρτα αγορασε οπωσδηποτε καλης ταχυτητας για να βαζεις τις εφαρμογες να τρεχουν απο εκει.

Δημοσ.

Τα windows phones τα παρατησε η microsoft.

Γελάσαμε και σήμερα.

Λοιπον παιδιά σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας

Στην αρχή δεν ήθελε wp γιατί φοβόταν π ως θα του λείπουν εφαρμογές, αλλά τελικά ψαξαμε καποιες στο Στόρε και είδε οτι έχει αυτές που χρειάζεται και επειδή του άρεσε και η μεγάλη οθόνη του 640χλ αποφασίσαμε αυτό. Οποτε τώρα ξέρετε κανένα καλό σκρουτζομαγαζο που να προτεινετε για να το αγορασουμε; Εχουμε δει το nok-shop,έχετε εμπειρία απο αυτό το μαγαζί ;

Ευχαριστώ και παλι

Αρκετά καλο το NOK SHOP.

Στο 640xl πρώτα κατέβασε από το Store το Upgrade Advisor και κάνε αναβάθμιση στα 10, μετά κατέβασε τις ενημερώσεις, εγκατάσταση και μετά Reset και στήσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...