Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@d.luffy χαλάρωσε ρε φίλε. Yπάρχουν 5-6 ελληνικά site που δίνουν feedback αυτές τις μέρες απο την Ε3. Αν βρω απο που το διάβασα θα το ποστάρω. Μερικοί παίζει να βγάζουν και θέματα για να αυτοπροβληθούν, μη σκαλώνεις και να αναπαράξουμε μια είδηση που μπορεί και να μην ισχύει.

Στην τελική και το insomnia μεγάλο site είναι και μιλάει για "Xbox One S είναι ελαφρώς ισχυρότερο".

Χαλαρά, δεν πάμε να βγάλουμε ποινικη διωξη για τροχαιο ατυχημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε "ποινική δίωξη" ουτε τίποτα φίλε μου. Εφόσον βγήκε να το διαψεύσει μέχρι και ο Phil, δεν έχει καμία σημασία πόσα sites θα το αναπαράξουν η θα δώσουν feedback. Η συνέντευξη έγινε και η φήμη έλαβε τέλος.

Για μένα είναι λίγο άκυρο να το συζητάμε ακόμα και όπως είπα πιο πάνω να κάνουμε εικασίες σε κάτι που έχει ήδη απαντηθεί.

Εαν κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν άλλα πράγματα όπως αύξηση επιδόσεων σε τίτλους, είναι άξιοι της μοίρας τους σε περίπτωση που το αγοράσουν γι αυτό το λόγο...

Απλα η όλη φάση μου θυμίζει πιο πολύ θέμα για εκπομπή Χριστινας Λαμπίρη παρά για σοβαρή συζήτηση.

Αυτά από μένα και το σταματάω εδώ.

Δημοσ.

Είναι όμορφο το άτιμο όπως και νάχει :)

Το "ελαφρώς" ισχυρότερο είναι ακριβώς αυτό που σημαίνει το αν κάνανε oprimization η σπρώξανε το hardware με κάποιο τρόπο άλλο δεν έχει σημασία,σημασία είναι οτι υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα,μην μου πείτε οτι μπορείς και στο τωρινό να βλέπεις ταινίες 4Κ ? αυτό και το HDR η frames κλπ σημαίνει οτι κάτι θα μπορεί να βγάλει παραπάνω απο πλευράς δύναμης.

Και έμενα μου αρέσει! Καμία σχέση με το προηγούμενο!

xbox%2Bone%2Binfinite%2B8%2Bseem%2Bvhs.j

Πέρα από την πλάκα όμως αν είχα λεφτά θα το έπαιρνα για να δω και το καινούργιο TEKKEN!

Δημοσ.

Εχουν γινει νεες δηλωσεις για το θεμα, αν θελετε μπορειτε να διορθωσετε το αρθρο, τωρα υποστηριζουν οτι θα παιζει το ιδιο ακριβως με το απλο, τοση φασαρια για το hdr και τιποτα παραπανω..ψαξτε το στο eurogamer, εκει το δηλωσαν.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν γινει νεες δηλωσεις για το θεμα, αν θελετε μπορειτε να διορθωσετε το αρθρο, τωρα υποστηριζουν οτι θα παιζει το ιδιο ακριβως με το απλο, τοση φασαρια για το hdr και τιποτα παραπανω..ψαξτε το στο eurogamer, εκει το δηλωσαν.

Με λιγα λογια εμπλεξε τα μπουτια της η microsoft πανω στο θεμα του xbox one s

Δημοσ.

Και...... εγιναν οι κονσολες PC κριμα, γιατι το σταθερο hardware εσπρωχνε λιγο τη βελτίωση του gameplay και του story...

Δημοσ.

Ουτε "ποινική δίωξη" ουτε τίποτα φίλε μου. Εφόσον βγήκε να το διαψεύσει μέχρι και ο Phil, δεν έχει καμία σημασία πόσα sites θα το αναπαράξουν η θα δώσουν feedback. Η συνέντευξη έγινε και η φήμη έλαβε τέλος.

Για μένα είναι λίγο άκυρο να το συζητάμε ακόμα και όπως είπα πιο πάνω να κάνουμε εικασίες σε κάτι που έχει ήδη απαντηθεί.

Εαν κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν άλλα πράγματα όπως αύξηση επιδόσεων σε τίτλους, είναι άξιοι της μοίρας τους σε περίπτωση που το αγοράσουν γι αυτό το λόγο...

Απλα η όλη φάση μου θυμίζει πιο πολύ θέμα για εκπομπή Χριστινας Λαμπίρη παρά για σοβαρή συζήτηση.

Αυτά από μένα και το σταματάω εδώ.

Τελικά ούτε φήμη ούτε λαμπίρη ούτε τίποτα. Ο επικεφαλής της The Coalition Rod Fergusson τα έλεγε.

Games can perform better on Xbox One S Better frame rates and higher resolution are possible on Microsoft's slimmer console

http://www.polygon.com/2016/6/13/11927732/xbox-one-s-performance-gears-4

Βγαίνεις και μας κράζεις ότι λέμε ραδιοαρβυλιές από το κεφάλι μας. Ψάξου λιγάκι πριν σπρώξεις υφάκι εδώ. Δεν είμαστε όλοι προγραμματιστές για να ακυρώνουμε επίσημες απόψεις.

BTW τοποθετήθηκε και επίσημα η ΜΣ και επιβαιβέωσε ότι δεν ισχύει κάτι τετοιο

http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Microsoft-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-Xbox-One-S/37466.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...