I_am_the_Yeti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εχω πρόβλημα με 1.συχρονισμό υποττίτλων, πχ εκανα αμάν να βρω επεισόδιο της σειράς που παρακολουθώ και μετά οι υποτιτλοι έπεφταν στο γάμο του καραγκιόζη, πώς διορθώνεται αυτό; 2.μια λειτουργία που προέκυψε τελευταία, ότι βάζω ενα αρχείο εικόνας ή ήχου να παίξει, και το πάει από το σημείο που το άφησα την προηγούμενη φορά. Πχ αρχίζει το τραγούδι από λίγο πριν το τέλος που το είχα κλείσει την τελευταία φορά. Ξέρετε πού στις ρυθμίσεις αλλάζει αυτό;
coffeex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 1) Οι υπότιτλοι ήταν σίγουρα για το rip της σειράς ή ήταν για άλλη έκδοση; Αν ήταν το δεύτερο τότε είναι λογικό. 2) Μόλις πας στις ρυθμίσεις κάπου θα λέει για Continue playback εκεί διάλεξε Never.
I_am_the_Yeti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σωστός, το playback ήταν στο always αλλά δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι Για το πρώτο ερώτημα, αυτό μου συμβαίνει σε ταινίες κλπ, ψάχνω ώρα να βρω υπότιτλο που να πέφτει ακριβώς και να μη χάνει φάσεις μετά από λίγη ώρα. Αφού για την ίδια ταινία είναι όλοι, γιατί άλλοι πέφτουν με καθυστέρηση; (η οποία αυξανεται με την ώρα)
coffeex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Σωστός, το playback ήταν στο always αλλά δεν ήξερα ότι λέγεται έτσι Για το πρώτο ερώτημα, αυτό μου συμβαίνει σε ταινίες κλπ, ψάχνω ώρα να βρω υπότιτλο που να πέφτει ακριβώς και να μη χάνει φάσεις μετά από λίγη ώρα. Αφού για την ίδια ταινία είναι όλοι, γιατί άλλοι πέφτουν με καθυστέρηση; (η οποία αυξανεται με την ώρα) Δεν ισχύει πάντα. Πάντα να ψάχνεις τον υπότιτλο που το όνομά του να ταιριάζει ακριβώς με το όνομα της ταινίας/σειράς (rip) που κατέβασες. ΥΓ Υπότιτλους μπορείς να κατεβάσεις αυτόματα και με το VLC.
I_am_the_Yeti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν ισχύει πάντα. Πάντα να ψάχνεις τον υπότιτλο που το όνομά του να ταιριάζει ακριβώς με το όνομα της ταινίας/σειράς (rip) που κατέβασες. ΥΓ Υπότιτλους μπορείς να κατεβάσεις αυτόματα και με το VLC. πώς αυτόματα με το vlc? δεν το ξέρω αυτό
coffeex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Extensions -> VLC sub διαλέγεις Ελληνικά και κάνεις αναζήτηση μέσω ονόματος ή hash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα