Προς το περιεχόμενο

Tivizen Pico Android 2 by Aprotech: DVB-T TV Tuner & Radio για Android Smartphones/Tablets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ βρήκα αυτό σε σχέση με το να μπορείς να φορτίζεις ταυτόχρονα αλλά δεν είναι συμβατό με πολλές συσκευές και κατά κύριο λόγο είναι μόνο με Samsung.

http://lavalink.com/products/samsung-galaxy-tab-usb-adapters-hubs-poe-hubs-2/usb-otg-host-charge-adapter-tab4-tabpro/

http://www.ebay.com/itm/10070TW-Acasis-H027-Mobile-Tablet-PC-Charging-Cable-OTG-Micro-USB-HUB-3Ports-/111745909798?hash=item1a04934426

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ στην Πρέβεζα και δουλεύει μια χαρά με το xiaomi redmi note 3 pro και στο σπίτι και στην παραλία! Ευχαριστώ τον ts και να πω και ένα καλό λόγο για το μαγαζί γιατί το παρήγγειλα Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή μου έστειλε και τον αριθμό αποστολής με mail και σήμερα παρέλαβα...

Δημοσ.

Εαν καποιος δεν το θέλει επειδη δεν το πρόλαβα ας μου στείλει ενα πμ.

Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγώ 2 κομμάτια, τα δοκίμασα σε Lenovo tab2 a7 και Chuwi Hi8 και δεν βρίσκει κανένα κανάλι στο scanning.

Έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

την κεραιουλα την ανοιξες?

αν το σημα δεν ειναι καλο εκει που εισαι, μπορει και να μην πιανει... δοκιμασε και μπαλκονι...

Δημοσ.

την κεραιουλα την ανοιξες?

αν το σημα δεν ειναι καλο εκει που εισαι, μπορει και να μην πιανει... δοκιμασε και μπαλκονι...

Ναι ανοιξα την κεραια, ολα κανονικά κατεβασα και το προγραμμα tivizen mini, κανει scanning καναλιών και δεν βρισκει κανενα ακομα και στο μπαλκονι τα ιδια.

Δημοσ.

Sorry για το offtopic, αλλά επειδή ψάχνω κάτι αντίστοιχο που να είναι συμβατό με windows 8 ξέρετε αν αυτό κάνει για Ελλάδα; http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_188369.html

Το αν ένα USB DVB-T tuner παίζει HD, MPEG-2, ΜPEG-4 κανάλια εξαρτάται αποκλειστικά από το πρόγραμμα με το οποίο το δουλεύουμε καθώς όλη η αποκωδικοποίηση γίνεται με software.

Ακομα και το ποιό φθηνό USB DVB-T tuner μπορει με τους καταλληλους codecs να παιξει τα πάντα...

Oλοι ανεξαιρέτως οι δέκτες αυτού του τύπου στην Ελλάδα δεν "πιάνουν" εύκολα σήμα με την κεραιούλα της συσκευασίας αλλά χρειάζονται μια καλυτερη κεραία εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου...

Δες και εδώ για χρήσιμες σχετικές πληροφορίες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/56890-USB-DVB-T-MPEG4-δέκτης

• Like 1
Δημοσ.

Εγω εκεί  που βλέπω κανονικά ERTHD , ξαφνικα μου γραφει μηνυμα οτι η συσκευη αποσυνδεθηκε και με πεταει εξω...
το κανει κάθε λίγα λεπτα ... εχει συμβει σε κανενα σας το ιδιο ?

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ στην Πρέβεζα και δουλεύει μια χαρά με το xiaomi redmi note 3 pro και στο σπίτι και στην παραλία! Ευχαριστώ τον ts και να πω και ένα καλό λόγο για το μαγαζί γιατί το παρήγγειλα Πέμπτη βράδυ, Παρασκευή μου έστειλε και τον αριθμό αποστολής με mail και σήμερα παρέλαβα...

το παράγγειλα την παρασκευή το βράδυ, το παρέλαβα σήμερα. 13 ευρώ συνολικά (με τα μεταφορικά μέσα). δούλεψε κανονικά με το τάμπλετ samsung 9.7 tab a (sm-t555). στην περιοχή μου έπιασε 41 κανάλια (35-36 τηλεοπτικά + 4-5 ραδιοφωνικούς σταθμούς). η περιοχή μου έχει καλό σήμα.

το πιο φτηνό γκάτζετ που πήρα ποτέ (για 13 ευρώ) - και δούλεψε απροβλημάτιστα.

btw υπάρχει κάτι παρόμοιο για windows phone?

Εγω εκεί  που βλέπω κανονικά ERTHD , ξαφνικα μου γραφει μηνυμα οτι η συσκευη αποσυνδεθηκε και με πεταει εξω...

το κανει κάθε λίγα λεπτα ... εχει συμβει σε κανενα σας το ιδιο ?

πιθανά το κινητό σου (ή το τάμπλετ) ζορίζεται στο να επεξεργαστεί τηλεοπτικό σήμα hd ανάλυσης, ιδιαίτερα σε full προβολή

Δημοσ.

Παίδες και σε εμένα ήρθε σήμερα το πρωί.Θεσσαλονίκη μένω στο κέντρο.Το δοκίμασα σε Nexus 7 2012 βρίσκει τα κανάλια,δείχνει πως έχει σήμα 3 με 4 γραμμές αλλά μου λέει  no signal availiable όταν πατάω στο εκάστοτε κανάλι .Το tivizen mini  app χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Εμενα δε μου βρηκε κανενα καναλι και ειμαι θεσσαλονικη κεντρο. Μολις ακουμπησα την κεραια στο βυσμα του καλωδιου της κεντρικης κεραιας τα βρηκε ολα κανονικα. Αρα εντος σπιτιου δεν κανει πολυ καλη δουλεια. Θα το δοκιμασω και σε εξωτερικο χωρο

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...