Προς το περιεχόμενο

Tivizen Pico Android 2 by Aprotech: DVB-T TV Tuner & Radio για Android Smartphones/Tablets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα μεσα σε εσωτερικους χωρους σπιτιου δεν πιανει καλα;

μονο εξω δουλευει σωστα;

Δουλεύει περίπου όπως μια απλή εσωτερική κεραία τηλεόρασης. Σίγουρα υπάρχει διαφορά από εξωτερικό χώρο.

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δουλεύει περίπου όπως μια απλή εσωτερική κεραία τηλεόρασης. Σίγουρα υπάρχει διαφορά από εξωτερικό χώρο.

Οι εσωτερικες κεραιες τηλεορασης θυμαμαι παλια, στην εποχη της αναλογικης, δεν εκαναν δουλεια.. επιανες με χιονια πολλες φορες και καποια καναλια λιγο καλυτερα..

Με τη ψηφιακη τι κανουν; εχει σταθερο σημα;

Δημοσ.

Παιδια πολυ καλο, στο εξωχικο που δε πιανει ραδιο βρηκα ολα τα καναλια και τα επαιζε πενα.

• Like 1
Δημοσ.

Οι εσωτερικες κεραιες τηλεορασης θυμαμαι παλια, στην εποχη της αναλογικης, δεν εκαναν δουλεια.. επιανες με χιονια πολλες φορες και καποια καναλια λιγο καλυτερα..

Με τη ψηφιακη τι κανουν; εχει σταθερο σημα;

Θα έλεγα ότι είναι το ίδιο όπως με τις παλιές εσωτερικές κεραίες.

Βέβαια τώρα το καλοκαιράκι θα το ευχαριστηθούμε αρκετά σε εξωτερικούς χώρους και θα κάνει απόσβεση.

Επίσης, λόγω του ότι παλαιότερα ήταν δύσκολο να μεταφέρεις τα μπαούλα/τηλεοράσεις μέσα στο σπίτι για να βρεις καλύτερο σήμα, βάζοντας το Tivizen Pico σε android συσκευή μπορούμε να μετακινηθούμε κοντά σε παράθυρο/μπαλκόνι για να βρούμε το μέρος που μας ικανοποιεί.

• Like 1
Δημοσ.

καλα αυτο θα ηταν το καλυτερο.

μηπως υπαρχει κανενας spliter mini usb ωστε να φορτιζουμε και να βλεπουμε?

αν υπαρχει τοτε θα εχουμε μια μικρη τηλεοραση παντα μαζι!

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

δεν το εχω προσωπικα το dvb-t ,μου φτανει το ραδιο του κινητου ;)

denexo καλο αυτο που προτηνεις μα θα χρειαστεί για το συγκεκριμενο "gadget"

να υπαρχει και μια εξτρα θυρα micro usb για να συνδεθει το dvb-t. (περα απο την υπαρχουσα η οποια "κουμπωνει" στο κινητο) 

:)  :)

Δημοσ.

στο lenovo k80 που έχω έπαιξα άψογα όλα τα κανάλια (περιοχή Ίλιον), με πολλή καλή εικόνα, σε εξωτερικό χώρο. Θα το δοκιμάσω και σε εσωτερικό χώρο.

Δημοσ.

δεν το εχω προσωπικα το dvb-t ,μου φτανει το ραδιο του κινητου ;)

denexo καλο αυτο που προτηνεις μα θα χρειαστεί για το συγκεκριμενο "gadget"

να υπαρχει και μια εξτρα θυρα micro usb για να συνδεθει το dvb-t. (περα απο την υπαρχουσα η οποια "κουμπωνει" στο κινητο) 

:)  :)

Aν θα δεις προσεκτικά την φωτογραφία,πρέπει να υπάρχει μια micro usb  μπροστά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...