Προς το περιεχόμενο

Tivizen Pico Android 2 by Aprotech: DVB-T TV Tuner & Radio για Android Smartphones/Tablets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 220
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταναλώνει τίποτα φίλε μου

Πιάνει χωρίς mb χωρίς wifi

Ναι παιδιά δείτε αν είναι συμβατά τα κινητά σας.αν είναι χτυπηστε το άφοβα!

Εμένα είναι android 5.0.2

Αξίζει 100% vfm

Δημοσ.

Στα υποψιν σε huawei p8 lite (android 6) η εφαρμογη (tivizen mini) δεν ειναι συμβατη,οποτε τσεκαρετε αν ειναι συμβατη η συσκευη σας :)

(Αν ηταν συμβατη η συσκευη μου και το καταστημα ηταν Θεσ/νικη θα το χτυπουσα.)

Δεν μπορεις να την κανεις εγκατασταση η δεν δουλευει σωστα πχ δεν βλεπει την συσκευη;

Εγω στο lenovo A7010 με Android 6 απο περιεργεια εκανα κανονικα την εγκατασταση.

Δημοσ.

πάντως στο play store λέει οτι δεν υποστηρίζει HD

* Caution :
- This application works only with "tivizen" manufactured by icube corp.
- The USB Host support on phone or tablet is required.
- TV channels with High Definition(HD) video are not supported.
- Scrambled TV channels are not supported.

Δημοσ.

Τα σπάει. Ευχαριστώ πολύ. HD παίζει κανονικά. Η εφαρμογή είναι η tivizen mini της icube. Βεβαιωθείτε ότι το κινητό σας υποστηρίζει OTG.

• Like 1
Δημοσ.
Ξέρει κανένας αν οι συχνότητες των εθνικής εμβέλειας καναλιών είναι οι ιδιες πανελλαδικα? πχ αν είμαι σε αυτοκίνητο και ξεκινήσω από Θεσσαλονίκη για Πάτρα βλέποντας Αντ1, Mega, Skai κτλ θα χρειάζεται συντονισμό κάθε λίγο και λιγάκι? 

Δημοσ.

Ξέχασα να γράψω έχει και εγγραφή πρόγραμματος και PIP ώστε να βλέπεις τηλεόραση σε μία άκρη και στην άλλη οθόνη να κάνεις κάτι άλλο

Βέβαια αν έχεις μικρή οθόνη δεν λέει αλλά υπάρχει και αυτό.

Δημοσ.

Εξαιρετικό κατάστημα πάντως. Είχα βάλει με κατάθεση αλλά είδα δεν έχει τις τράπεζες που εχω e-Banking έγινε ακύρωση αμέσως και παραγγελία ξανά με paypal πληρωμή και σε 10 λεπτά μου έδωσαν tracking number με παράδοση σήμερα. Μπράβο τους τέτοια καταστήματα χρειαζόμαστε.

Όσο για το gadzetaki θα έρθει κουτί στο noteli και έχει και εγγραφή προγράμματος και HD και pip.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να την κανεις εγκατασταση η δεν δουλευει σωστα πχ δεν βλεπει την συσκευη;

Εγω στο lenovo A7010 με Android 6 απο περιεργεια εκανα κανονικα την εγκατασταση.

Το πρωτο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...