king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κάτσε ρε μαν, πού σε περιορίζει το tvman; Επειδή είναι wifi και όχι με απευθείας βύσμα; Μάλλον το ανάποδο συμβαίνει. Με το ένα πάω όπου θέλω και έχω κανονικά τηλεόραση. Το άλλο θέλει Wifi είναι μεγαλύτερο θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Αν μου διαφεύγει κάτι πείτε μου αλλά το βρίσκω αρκετά πιο δύσκολο στη φορητοτητα 1
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Με το ένα πάω όπου θέλω και έχω κανονικά τηλεόραση. Το άλλο θέλει Wifi είναι μεγαλύτερο θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Αν μου διαφεύγει κάτι πείτε μου αλλά το βρίσκω αρκετά πιο δύσκολο στη φορητοτητα Όχι , αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου δεν ισχύουν αυτά. Όσο για το μέγεθος είναι σχετικό, είναι σαν πιστωτική με περίπου 0,8cm πάχος.
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Όχι , αν ξαναδιαβάσεις το ποστ μου δεν ισχύουν αυτά. Όσο για το μέγεθος είναι σχετικό, είναι σαν πιστωτική με περίπου 0,8cm πάχος. Το διάβασα αλλά ας πούμε εγώ πχ που το θέλω στο χωράφι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Εκεί δεν έχω Wifi. Με αυτό του θέματος έπιασα 50καναλια και βλέπω κανονικά χωρίς Wifi η εξωτερική τροφοδοσία. Δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα σε αυτό που αναφέρεστε εκτός της εξωτερικής κεραίας.
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το διάβασα αλλά ας πούμε εγώ πχ που το θέλω στο χωράφι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Εκεί δεν έχω Wifi. Με αυτό του θέματος έπιασα 50καναλια και βλέπω κανονικά χωρίς Wifi η εξωτερική τροφοδοσία. Δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα σε αυτό που αναφέρεστε εκτός της εξωτερικής κεραίας. Δεν το διάβασες όλο έχει και hotspot mode (συνδέεται σε δικό του δίκτυο με μια συγκεκριμένη συσκευή, σε φάση το έχω στην τσάντα, είμαι έξω και βλέπω μόνος μου) και σε wifi router mode, όπου συνδέεται με το ρούτερ και μπορεί από εκεί και πέρα να λειοτυργήσει με οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ίδιο ρούτερ και έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα. Επίσης λειοτουργεί με μπαταρία. Το ρεύμα είναι επιλογή. Τεσπα, τέλος το offtopic. O καθένας ξέρει τί τον βολεύει. 2
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το διάβασα αλλά ας πούμε εγώ πχ που το θέλω στο χωράφι θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω? Εκεί δεν έχω Wifi. Με αυτό του θέματος έπιασα 50καναλια και βλέπω κανονικά χωρίς Wifi η εξωτερική τροφοδοσία. Δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα σε αυτό που αναφέρεστε εκτός της εξωτερικής κεραίας.Στο χωράφι θα έχεις με όλ' αυτά πρόβλημα λόγω ασθενούς σήματος... 1
king2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Στο χωράφι θα έχεις με όλ' αυτά πρόβλημα λόγω ασθενούς σήματος... Καλα μην νομιζεις στο σημειο που ειμαι πιανω LTE σημα στο κινητο και επιασα 53 καναλια με το tivizen χωρις θεμα.Σε εξωτερικο χωρο πιανει εξαιρετικα μεσα σε αυτοκινητο ζοριζεται για αυτο σκεφτομαι καμια πατεντα με συρματακι για να βγαινει εξω απο το αυτοκινητο ωστε να πιανει καλα.Και παλιοτερα που ειχα κανονικη τηλεοραση 7" παλι η κεραια επρεπε να βγαινει εξω ωστε να πιανει χωρις σπασιματα. Δεν το διάβασες όλο έχει και hotspot mode (συνδέεται σε δικό του δίκτυο με μια συγκεκριμένη συσκευή, σε φάση το έχω στην τσάντα, είμαι έξω και βλέπω μόνος μου) και σε wifi router mode, όπου συνδέεται με το ρούτερ και μπορεί από εκεί και πέρα να λειοτυργήσει με οποιαδήποτε συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ίδιο ρούτερ και έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα. Επίσης λειοτουργεί με μπαταρία. Το ρεύμα είναι επιλογή. Τεσπα, τέλος το offtopic. O καθένας ξέρει τί τον βολεύει. Αυτο μου διεφυγε οποτε λειτουργει και σαν το tivizen.
zacharis1955 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Καλα μην νομιζεις στο σημειο που ειμαι πιανω LTE σημα στο κινητο και επιασα 53 καναλια με το tivizen χωρις θεμα.Σε εξωτερικο χωρο πιανει εξαιρετικα μεσα σε αυτοκινητο ζοριζεται για αυτο σκεφτομαι καμια πατεντα με συρματακι για να βγαινει εξω απο το αυτοκινητο ωστε να πιανει καλα.Ψάξε για inductive mini antenna tv...
Amaretos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μολις παρέλαβα και εγω, παραγγελία εγινε χτες, ολα καλα εχει κατι κοψιματακια σε μερικα καναλια αλλα ειμαι σε γουβα στην δουλεια
EvilEyes Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Για όποιον δεν τον ενδιαφέρει τόσο η τιμή και θέλει απλά να το πάρει, υπάρχει και στο e-shop.gr στα 19 ευρώ.
νικανδρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 παιδια καλησπέρα, τρελάθηκα και εγώ με το προιόν και το πήρα..έχω ένα galaxy grand 9060....κατεβάζω εφαρμογή την τρέχει , συνδέεω τον δέκτη και δε το αναγνωρίζει...ξενέρωσα...καμμιά ιδέα έχετε να το κάνω να παίξε ρε γ@μώτο ;
Chrisl7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Θα κατεβάσεις την εφαρμογή tivizen mini όχι την mini t2
νικανδρος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ναι αυτή έχω κατεβάσει ...tivizen mini από εδώ : https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.icube.tivizen.DvbtEuPhoneDongle&hl=elκάτι άλλο αν δεν είναι αυτό ?
merkon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Παιδιά σε lg spirit 4G δεν μπορώ καν να κατεβάσω την εφαρμογή! Λέει πως δεν ειναι συμβατή! Μπορούμε να κάνουμε κάτι;
Chrisl7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μάλλον δεν υποστηρίζει otg ή συσκευή σου Μάλλον δεν υποστηρίζει otg ή συσκευή σου νικαρδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις