Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Να σταματήσει να κόβει λέξεις απ τα μηνύματα πρώτα και για τα άλλα βλέπουμε. Εδώ δεν κάνει απροβλημάτιστα αυτό που πρέπει να κάνει, θέλουνε να του βάλουν κι άλλες λειτουργίες 1
deadsoul Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αφού βλέπει μόνο τις επαφές του Facebook τι βλακεία είναι αυτή?
Kostasspil Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δεν βλέπει μόνο αυτές, εμένα στο messenger μου βγάζει άτομα που δεν έχω στους φίλους, αλλά εδώ τα τηλέφωνά τους
Expertakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη ρε παιδιά πότε θα την κάνουν την ενημέρωση;
aimon1989 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Μου αρεσουν τα εισαγωγικά. Είναι υψηλή ειρωνεία; Έχω σταματήσει να το χρησιμοποιώ γι'αυτό το λόγο. Όμως βόλευε ως ενδιάμεσο μέσο επικοινωνίας, καθώς περισσότεροι έχουν fb λογαριασμό πια, παρά viber ή whatsup. Τώρα μου επιτρέπετε να κάνω κριτική κύριε; Αν δεν κάνω λάθος, πριν 10 λεπτα που είδα το viber και το whatsup, είχαν επίσης την λειτουργία να σου λέει πριν πόση ώρα ήταν μέσα ο άλλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα