sompolos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παιδιά γειά σας θα ήθελα να μ πεί κάποιος αν γνωρίζει τι βίδες πρέπει να χρησιμοποιήσω για να δέσω τ laptop μ επειδή μ έφυγαν 2 βιδάκια και τρεμοπαίζει η βάση του laptop απο κατω...satellite l50-d-10q...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γιατί δεν βγάζεις αλλο βιδάκι και να πας σε ενα κατάστημα με βίδες να πάρεις τις κατάλληλες
sompolos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 πηγα και δεν βρίσκω μ τπτ κ απο τ internet δεν ξέρω ποιες να παραγγείλω κ αν θα κάνουν...!! πηγα και δεν βρίσκω μ τπτ κ απο τ internet δεν ξέρω ποιες να παραγγείλω κ αν θα κάνουν...!! εχεις καμια ιδέα?
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παιδιά γειά σας θα ήθελα να μ πεί κάποιος αν γνωρίζει τι βίδες πρέπει να χρησιμοποιήσω για να δέσω τ laptop μ επειδή μ έφυγαν 2 βιδάκια και τρεμοπαίζει η βάση του laptop απο κατω...satellite l50-d-10q... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανέβασε αγγελία "ζήτησης" εδω στο φόρουμ. τα βιδάκια τα έχασες;;η δεν βιδώνουν επάνω στο σασί του λάπτοπ;;
sompolos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ανέβασε αγγελία "ζήτησης" εδω στο φόρουμ. τα βιδάκια τα έχασες;;η δεν βιδώνουν επάνω στο σασί του λάπτοπ;; ta exasa....
coolerman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ta exasa.... τότε ανέβασε μια αγγελία "ζήτησης" για το τι ακριβώς ψάχνεις. ίσως πρέπει & να ψάξεις σε συνοικιακό κατάστημα,και σε εξυπηρετήσουν για 2 βιδάκια. στο εμπόριο,δεν θα βρείς πολύ εύκολα βιδάκια νομίζω.
sompolos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 τότε ανέβασε μια αγγελία "ζήτησης" για το τι ακριβώς ψάχνεις. ίσως ψάξεις σε συνοικιακό κατάστημα,και σε εξυπηρετήσουν για 2 βιδάκια eyxaristw elpizw na brw kapou....'h mesw ths aggelias na me boh8hsei kapios
ss13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Απλά πάρε εδώ http://www.toshiba-greece.com/generic/ASP_SUPPORT/ δώσε το μοντέλο σου , ζήτα το service manual για να δεις τι ακριβώς βίδες θες , μετά πας Σπύρου Πάτση http://www.rc-tunerz.com/viewtopic.php?t=415 αλλιώς αγοράζεις από ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα