Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο δυνατή μπαταρία,δυνατοτερη καμερα μπροστά και πισω,πιο ποιοτικά υλικά κατασκευής,και διάφορα άλλα ώστε να μου κεντρισουν το ενδιαφέρον να αλλάξω το ήδη υπάρχον κινητό μου. Τώρα τα 6gb ram τα θεωρώ λίγο υπερβολικά αλλά βέβαια μπορείς να το δεις και σαν "επένδυση" στο μέλλον αν το κρατήσεις για 1-2 χρόνια το κινητο.

Απλά το δικό μου έχει βγει το 2014 και έχει χαρακτηριστικα που σχεδόν τώρα με κινητό του 2016 ολοκαίνουργιο (one plus 3) και το σκέφτομαι να το αλλάξω με αυτό.δεν με κάνει να λέω όπως παλιά πωωωω έχει το ένα έχει το άλλο... απλά δεν έχουν καμία χαοτική διάφορα ώστε να σε κάνει να επιλέξεις να αγορασεις αυτό το ολοκαίνουργιο κινητό.

Πιο δυνατη μπαταρια.Ισχυει μεν αλλα σου προσφερει γρηγορη φορτιση και επισης αν την μπαταρια την τελειωνεις εντως ημερας υπαρχουν και τα power bank.

Δυνατοτερη καμερα δεν λεει κατι. Smartphone αγοραζεις και τα περισσοτερα στα χρηματα αυτα εχουν αξιοπρεπεστατη φωτογραφικη μηχανη ουτως ή αλλως. Τωρα αν σε ενδιαφερει μονο η καμερα κοιταζεις αναλογα και τα κινητα.

Για τα ποιο ποιοτικα υλικα κατασκευης τι ακριβως εννοεις δεν καταλαβαινω?Απο πλαστικο ειναι το κινητο και το γραφεις αυτο??

Βασικα αν το πας με το τι γραφεται στα χαρτια ισχυει για το δικο σου κινητο αλλα στην πραξη ουτε για αστειο.

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω..

Αν πάω με το τι γράφεται στα χαρτιά είναι το δικό μου καλύτερο αλλά στην πράξη ούτε γ αστείο;

Δηλαδή λένε ψέμματα τα specs που μας δίνουν;

Δημοσ.

Αυτό το τελευταίο δεν το καταλαβαίνω..

Αν πάω με το τι γράφεται στα χαρτιά είναι το δικό μου καλύτερο αλλά στην πράξη ούτε γ αστείο;

Δηλαδή λένε ψέμματα τα specs που μας δίνουν;

Ναι στην πραξη ετσι ειναι γιατι παιζουν και αλλοι παραγοντες στις επιδοσεις του κινητου οπως το τι software εχει απο πισω του.

Δεν ειναι τυχαιο πως βλεπεις τελευταια να γραφονται πολυ λεξεις οπως pure/stock android,bloatware και μαλιστα η Lenovo δυστηχως(σε αντιθεση με την Motorola που εχει)δεν εχει και την καλυτερη φημη στα κινητα της οσον αφορα το software.

Ενα αλλο παραδειγμα ειναι πχ η μπαταρια. Ναι μεν το δικο σου Lenovo εχει 4000 μπαταρια αλλα οπως μπορεις να δεις και εσυ 

http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_z2_pro-review-1155p3.php

http://www.gsmarena.com/huawei_mate_8-review-1367p3.php

Σε σχεση με ενα πιο καινουργιο κινητο οπως το Mate 8 με ιδια μπαταρια στις ιδιες ιντσες(αν και μικροτερη αναλυση αλλα βοηθαει και αυτο)η διαφορα στην μπαταρια σε wifi και video ειναι τεραστια. Και φυσικα αυτο αναλογα και το τι εκδοση φοραει και το κινητο(δεν ξερω αν φοραει Android 6 το lenovo σου και αν βοηθαει αυτο στην καλυτερη μπαταρια).

Αλλο παραδειγμα που σιγουρα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη στα χαρτια ειναι και η φωτογραφικη. Με βαση τα αναγραφομενα mp ακομα και το Z2 του 2014 επρεπε να παταει ακομα και τα καινουργια κινητα αφου αρκετα απο αυτα(αν οχι σχεδον ολα)εχουν καμερες κατω των 20mp σε σχεση με τα LG G5 και Galaxy S7 κατι που προφανως και στην πραξη δεν ισχυει.

και τελος μην ξεχνας οτι δεν ειχαν ολοι το 2014 τετοια κινητα(οπως εσυ) που χρησιμοποιουσαν αλλα πολυ χειροτερα.

Α και να μην ξεχασω και το αλλο. Δες αλλες εταιριες με τις ναυαρχιδες τους οπως Galaxy S7,LG G5,HTC M10,nexus 6p ποσο κοστιζαν τα εν λογω κινητα με αντιστοιχα specs/κατασκευη οταν πρωτοηλθαν Ελλαδα(την τιμη την βλεπεις στις αλυσιδες ποσο τα πουλανε)και ποσο κοστιζει το OnePlus3. Μιλαμε για κοντα μιση.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ναι αυτο μπορει και να ισχυει οτι οι επωνυμες μαρκες να εχουν καποια χαμηλοτερα αναγραφομενα χαρακτηριστικα απο τα κινεζικα και να εχουν καλυτερο αποτελεσμα αλλα εφοσον δεν εχει ακομη κυκλοφορισει το oneplus 3 δεν μπορουμε να πουμε η να βγαζουμε συμπερασματα απο τωρα.

Δημοσ.

το fix το διάβασες?

Ναι το διάβασα...

Ευτυχώς, το ζήτημα αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί με την εγκατάστηση μιας Custom ROM , στην οποία θα έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές για πιο συντηρητική διαχείριση της Μνήμης RAM.

Ήδη εχει γίνει γνωστή η πρώτη πατέντα, με την οποία μπορειτε να διορθώσετε, εν μέρη το πρόβλημα, ακόμα και στη Stock ROM, απλά αλλάζοντας την τιμή σε μια γραμμή του Build.prop

Δημοσ.

είδες πόσο εύκολο είναι να διορθώσεις κάποια πράγματα σε κάποια κινητά ακόμη και μόνος σου χωρίς να περιμένεις update από την εταιρία?

Ναι το διάβασα...

Ευτυχώς, το ζήτημα αυτό μπορεί εύκολα να λυθεί με την εγκατάστηση μιας Custom ROM , στην οποία θα έχουν γίνει οι απαραίτητες μετατροπές για πιο συντηρητική διαχείριση της Μνήμης RAM.

Ήδη εχει γίνει γνωστή η πρώτη πατέντα, με την οποία μπορειτε να διορθώσετε, εν μέρη το πρόβλημα, ακόμα και στη Stock ROM, απλά αλλάζοντας την τιμή σε μια γραμμή του Build.prop

Δημοσ.

Επειδή διαβαζω συνέχεια τo αντεπιχείρημα της Γρηγόρης φόρτισης στην μικρή μπαταρία. Ειναι ένα επιχείρημα λίγο κουτσό...η γρήγορη φόρτιση αντισταθμίζει την μικρή διαρκεια της μπαταρίας αρκεί να έχεις ....πρίζα. Όποτε μην το το αναφέρουμε ότι λύνει το πρόβλημα . Αν είσαι έξω μόνο το power bank κανει δουλεια αλλά αυτό σημαίνει έξτρα κόστος έξτρα όγκος και φυσικά πριν φύγεις φόρτιση και κινητού και bank.

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω απολυτα με τον fulgore.

και το ποιο χτυπητο παραδειγμα ειναι το iphone 6s που με 2 gb ram kai εναν διπλοπυρηνο επεξεργαστη στελνει αν οχι ολα τα περισοτερα κινητα σπιτι τους πολυ απλα λογο software.

οποτε αποψη μου ειναι ας μην κοιταμε μονο τα χαρακτηριστικα και πρωτα βαζω τον εαυτο μου που μπορει να το λεω αλλα πρωτος τα κοιταω και ειναι λαθος αυτο.

και επισεις αυτο με τα βιντεο στο youtube δεν πρεπει να ειναι απολυτο.οποτε ουτε για αυτα να ειμαστε σιγουροι για διαφορα συγκριτικα.

το καλυτερο πιστευω ειναι να κοιταμε ακριβως τι ζηταμε απο μια συσκευη και αναλογα να αγοραζουμε γιατι δεν αξιζει να πεταμε τα λεφτα μας τσαμπα.

παραδειγμα εγω εχω ενα xiaomi mi3 το οποιο με φτανει και μου περισευει.κανω ολα αυτα που θελω και με το παραπανω.

οτι εφαρμογη και να ανοιξω εχω διαρκως 900mb ελευθερη μνημη ραμ απο τα 2gb οποτε και 16gb ram να ειχα τσαμπα θα τα ειχα.

θα αργησω αρκετα να το αλλαξω μεχρις οτου ανεβουν κιαλο οι απαιτησεις μου.

οπως σας ειπα αποψη μου παντα.ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...