Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η χρονια παει απο το κακο στο χειροτερο, απο θεματα υγειας, προσωπικα κλπ, ε φυσικα δεν γινοταν να μην πανε ολα στραβα και στο ιντερνετ. Επειτα απο ενα μεγαλο διαστημα στη Forthnet με σχετικα θετικη εμπειρια, αποφασισα φετος να αλλαξω καθως τα προβληματα χτυπησαν κοκκινο. Αρχικα σκεφτομουν να παω πισω στον οτε μιας και επαιζε και το οτι θα ειχα εκπτωση στο Οτε tv. Τελικα εβγαιναν τα ιδια. Μου εκαναν προταση απο το τηλεφωνικο αλλα κατι δεν μου αρεσε και τα χαρτια δεν τα υπεγραψα. Ημουν ετοιμος για hol με 18 ευρω ομως το οτι μετα το τελος της προσφαρας στο συμβολαιο η τιμη πηγαινε στα 30φευγα λεω φευγα. Και εκει σκαει προσφορα της wind με 21 ευρω το μηνα για 2 χρονια και δωρεαν τελη δωρεαν μοντεμ, δωρεαν λεπτα σε κινητο, δωρεαν το 2ο λογαριασμο στην συνεχεια. Πλασαρισμα καλυτερο και απο Σαμαροβενιζελοτσιπρα στα μνημονια. Ο πωλητης βεβαια δεν ηταν κανενας μαστερ αλλα φαινοταν να εχει δυνατο πακετο και του εκανε τη ζωη ευκολη με εμενα αυτο. Και θα σας πω γιατι το λεω αυτο εχοντας βρεθει και γω πισω απο τις γραμμες. Εφοσον η συνομιλια καταγραφοταν και τον εβαλα 2 φορες να επαληθευσει τα οσα μου ελεγε πως προσφερει το πακετο και κρατησα τα στοιχεια του συνεχισα την αιτηση. Η Forthnet μαθαιντας οτι φευγω μου εκανε αντιπροταση. Καπου εδω ξεκινησε το μπλεξιμο. Κατοχος ηταν η μητερα μου ακομα στο τηλεφωνο ενω τωρα το πηρα στο ονομα μου. Εγω ειχα συμφωνησει μεν με τη Wind για το συμβολαιο ομως οταν εμαθα για την προσφορα της forthnet κωλωσα και λεω ας τη δεχθουμε να τα αφησουμε ετσι να αλλαξω μοντεμ αν ειναι μονο να παρω ενα adsl2+ μηπως κανει κατι αν εφταιγε αυτο κυριως. Συμφωνει λοιπον και εκεινη και βρισκομαστε ταυτοχρονα και στις 2. Το πιο φθηνο για να σπασω ηταν στη forthnet που ζηταει 70. Ρωταω στη wind και εκτος αυτου ανακαλυπτω οτι η προσφορα που μου κανουν απο το τηλεφωνικο δεν υφισταται καθως ειναι 20 τον πρωτο χρονο και 25 το 2ο στα 2 χρονια συμβολαιου. Με παιρνει απο τη wind κομαντ, με επιθετικο υφος φουλ ετοιμος για να με κρατησει.Του αναφερω αυτο που ανακαλυψα μου λεει δεν ειναι ετσι εμεις αυτην την προσφορα που σας καναμε ειναι αλλη και θα εχετε αυτη και για να με ψησει και αλλο μου ειπε οτι θα μου κανει δωρο και το 2ο μηνα και θα μου δωσει και το μοντελο του μοντεμ που ηθελα πραγματικα απορω πως απο τη στιγμη που τα ηχογραφουσε αυτα τα ελεγε αν δεν μπορουσε να τα παρεχει. Δεν πρεπει εγω να τον καταγγειλω αυτον; Τελικα μπαινω στη wind 1/6 ηρθε και ο λογαριασμος τις προαλλες. Τον κοιταω ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι, λεω ηρεμα γιατι μπορει απλα να τα εχουν κανει μανταρα μεταξυ wind και εξωτερικου συνεργατη. Τελικα οντως δεν ειχαν αφαιρεσει τα τελη ενεργοποιησεις που οπως και το συμβολαιο αναφερει ειναι δωρεαν και μου ειπαν οτι θα το ρυθμισουν. Στο φλου και αυτο αλλα ας παει στα κομματια. Στο συμβολαιο που εχω υπογραψει φαινεται καθαρα οτι η τιμη θα ειναι στα 21 αλλα απο τη wind παλι τα ιδια μου ειπαν οτι το 2ο χρονο θα ειναι 26. Δεν μπορω να βγαλω ακρη. Το μοντεμ απο τον εξωτερικο συνεργατη θα το παρω λενε και αμα. Το χειροτερο απο ολα αυτα ομως ειναι οτι το ιντερνετ οχι μονο δεν παει καλυτερα που αυτος ηταν και ο κυριως σκοπος της αλλαγης αλλα δεν παει μια. Στα 4 με 5 και αμα. Ασυρματα δεν παιζει τιποτα καλα, οι φωτογραφιες πχ με το ζορι ανοιγουν και τα βιντεο. 720 δεν βλεπω. Αρχειο 40 gb πηρε μια βδομαδα να κατεβει. Εχω μιλησει μαζι τους 2 φορες τα εβγαλα ολα,τηλ, μοντεμ,AP το εβαλα στην κεντρικη και τις 2 φορες η ταχυτητα χειροτερεψε. Ειμαστε μακρια απο το ΑΚ στην Καλλιθεα και οι αλλοι στην πολυκατοικια εχουν αργο ιντερνετ και με αλλες εταιριες αλλα αυτο το χαλι δεν παλευεται. Να πω οτι ειχα και φραγκα για πεταμα θα εφερνα και τεχνικους και δημαρχους και εκσκαφεα να περασω τις ινες μονος μου. Αλλα ανεργος ειμαι να χειρουργηθω περιμενω τι να λεμε...

Επεξ/σία από dark passenger
Δημοσ.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως σου έκατσε ότι άμα αλλάξεις παροχο θα βελτιωθεί και η ταχύτητα σου! Αν υπάρχει γενικό πρόβλημα στην περιοχή σου ή στην οικοδομή σου δεν είναι θέμα παροχου αλλά είτε θέμα ΟΤΕ είτε θέμα καλωδιωσεων στην οικοδομή σου!

Δημοσ.

Καλημερα. Ναι Wind ειναι τωρα. Δεν ειναι μονο αυτο ειχα και αποσυνδεσεις τελευταια με την αλλη εταιρια δεν ειχα τηλεφωνο μερικες φορες εψαχνα και πιθανοτητα πιο οικονομικου πακετου. Vdsl δεν δινει ακομα εδω. Επομενως αν μαζευτουμε και φερουμε εναν "μαστορα" να τσεκαρει την καλωδιωση μπορει να κανει κατι; Πρεπει να ειναι οτετζης η γινεται και με οποιονδηποτε ηλεκτρολογο-τεχνικο δικτυων-μεσσια;

Δημοσ.

Παιδιά να γράφετε και την περιοχή που συμβαίνουν όλα αυτά για να ενημερωνόμαστε όλοι μας. Ακριβώς το ίδιο θέμα έχω εγώ μου τα χει πρήξη η Wind για να φύγω από τον ΟΤΕ και να μου δώσει λέει την ίδια ταχύτητα 10 Mbps όλα αυτά για το Γαλάτσι αλλά δεν τους εμπιστεύομαι και δεν κάνω κίνηση ακόμη.

Δημοσ.

εγω παντως στο γραφειο εχω ote και στο σπιτι εχω forthnet μπορω να πω οτι μετα απο 10 χρονια dsl φετος και περσι οι ταχυτητες παροτι αλλαξα μοντεμ και στο γραφειο και στο σπιτι ειναι   Για Τον Π**ΤΣΟ  ωρες ωρες θελω να ξηλωσω το μοντεμ απο την μπριζα να το στησω εξω απο καταστημα φορθνετ και οτε και να εκτελεσω πεναλντι να περασει μεσα απο τζαμαρια και να μπει στον πατο τους.

Ειμαι ψυχραιμος ανθρωπος γενικα ,τοσο μαμοσταυριδι δεν εχω ριξει για τιποτα αλλο στην ζωη μου.

Θα μου πεις τι φταινε οι μανουλες των πωλητων και τις υποστηριξης?δεν φταινε αλλα τι να κανουμε καποιος πρεπει να τα ακουσει

Δημοσ.

Το γράφω προς το τέλος, Καλλιθέα είμαι. Θα κάνω μια δοκιμή τώρα με καινούριο rj11 καλώδιο της Belkin στο μόντεμ και κάποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσω και ένα άλλο μοντεμ. Στις 23 του μήνα υποτίθεται ότι θα κλείσουμε ραντεβού για παραλαβή.

Δημοσ.

Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πως σου έκατσε ότι άμα αλλάξεις παροχο θα βελτιωθεί και η ταχύτητα σου! Αν υπάρχει γενικό πρόβλημα στην περιοχή σου ή στην οικοδομή σου δεν είναι θέμα παροχου αλλά είτε θέμα ΟΤΕ είτε θέμα καλωδιωσεων στην οικοδομή σου!

δεν ειμαι τεχνικος τηλεπικοινονιων αλλα μου φενεται περιεργο πως στην οικοδομη μου υποστιριζεται vdsl μονο απο την forthnet ,απο κανεναν αλλο παροχο.

Θεωρητικα οι γραμμες αποτον οτε δεν μισθωνονται?Αρα δεν θα επρεπε να παρεχουν ολοι?

Δημοσ.

Παμε ξανα......για 10000οστη φορα..

Το adsl στην Αθηνα ΣΒΗΝΕΙ κατοπιν νεας τεχνολογιας..(vdsl)

Ανθρωποι που ειχαν χρονια ταχυτητες καλες,μεσα σε μια βραδια χανονται,μαγικα,ετσι τυχαια.....Επειτα ξεκινανε τα τηλ για βλαβες και αφου μετα απο 3000 τηλ και νευρα στα κροσια,γινεται η προταση για το αναμενομενο VDSL.....Και ολα καλα και ωραια.

Οσο πιο ευκολα τα ρουφηξετε,τοσο τα νευρα σας θα ηρεμησουν...Το κακο ειναι οτι οι παπ@ρες εχουν κανει γενικο πεσιμο στο adsl,ακομα και σε περιοχες οπου δεν εχουν υποδομες για την νεα τεχνολογια και ο κοσμος εχει σαλταρει....

Ποσοι απο εσας δεν πηρατε τηλ και σας εκαναν προταση για vdsl η ποσα τηλ σας εχει παρει το 13888 για νεες συνδεσεις.???

Λοιπον σε οποιον η ταχυτητα πεφτει,ξαφνικα βλεπει οτι σερνετε,οτι πλεον δεν εχει ;αυτο που ειχε,δεν υπαρχει γιατρεια.....Ξυπνατε,να πουλησουν συνδεσεις θελουν,ειναι χρεωμενοι για το vdsl τοσα μυρια και δυστηχως δεν τους βγηκαν....Πιστευαν οτι θα τρεχει ο κοσμος ουρες για vdsl και τελικα εχουν παρει τα παπακαι τους....

΄Λυση....γ@μ@με το adsl ,κανουμε και με +5 η 10 ευρω νεα συνδεση,η οποια μετα παει +20 και ,και πουλαμε......

Πειτε με κακο η οτι αλλο θελετε,δειτε εδω μεσα κοσμο και κοσμακι,ξαφνικα τελος η ταχυτητα,δειτε σε αλλα σαιτ,το ιδιο παντου...Τυχαιο ,μπαααα δεν νομιζω...

• Moderators
Δημοσ.

Παμε ξανα......για 10000οστη φορα..

Το adsl στην Αθηνα ΣΒΗΝΕΙ κατοπιν νεας τεχνολογιας..(vdsl)

Ανθρωποι που ειχαν χρονια ταχυτητες καλες,μεσα σε μια βραδια χανονται,μαγικα,ετσι τυχαια.....Επειτα ξεκινανε τα τηλ για βλαβες και αφου μετα απο 3000 τηλ και νευρα στα κροσια,γινεται η προταση για το αναμενομενο VDSL.....Και ολα καλα και ωραια.

Οσο πιο ευκολα τα ρουφηξετε,τοσο τα νευρα σας θα ηρεμησουν...Το κακο ειναι οτι οι παπ@ρες εχουν κανει γενικο πεσιμο στο adsl,ακομα και σε περιοχες οπου δεν εχουν υποδομες για την νεα τεχνολογια και ο κοσμος εχει σαλταρει....

Ποσοι απο εσας δεν πηρατε τηλ και σας εκαναν προταση για vdsl η ποσα τηλ σας εχει παρει το 13888 για νεες συνδεσεις.???

Λοιπον σε οποιον η ταχυτητα πεφτει,ξαφνικα βλεπει οτι σερνετε,οτι πλεον δεν εχει ;αυτο που ειχε,δεν υπαρχει γιατρεια.....Ξυπνατε,να πουλησουν συνδεσεις θελουν,ειναι χρεωμενοι για το vdsl τοσα μυρια και δυστηχως δεν τους βγηκαν....Πιστευαν οτι θα τρεχει ο κοσμος ουρες για vdsl και τελικα εχουν παρει τα παπακαι τους....

΄Λυση....γ@μ@με το adsl ,κανουμε και με +5 η 10 ευρω νεα συνδεση,η οποια μετα παει +20 και ,και πουλαμε......

Πειτε με κακο η οτι αλλο θελετε,δειτε εδω μεσα κοσμο και κοσμακι,ξαφνικα τελος η ταχυτητα,δειτε σε αλλα σαιτ,το ιδιο παντου...Τυχαιο ,μπαααα δεν νομιζω...

Στο ξανά έγραψα δεν μπορείς να συγκρίνεις το Adsl πριν 6-7 χρόνια με τώρα, πλέον έχει βάλει ως και η κουτσή μαρία μια σύνδεση στο σπίτι γέμισαν τα dslam της Adsl και μοιράζουν το bandwidth σε κάνα 1-2 που θα έχει καλυφθεί μεγαλύτερο γεωγραφικό κομμάτι από vdsl θα δεις ότι όσοι έχουν ακόμα Adsl θα αρχίσουν να βλέπουν καλύτερες ταχύτητες, δεν είναι το ίδιο να έχεις 10 άτομα σε ένα dslam και το ίδιο να έχεις 100
  • Like 2
Δημοσ.

Ποσους τροπους θες.??? 

Εγώ δεν ξέρω φίλε μου γι αυτό ρωτάω..!Εσύ το λες, εσύ πρέπει και να το αποδείξεις δυστηχώς..!

Προσωπικά δεν νομίζω να σαμποτάρει η ίδια η εταιρία τους πελάτες της, γιατί όπως λες εσύ, η επένδυση για την vdsl δεν της βγήκε όπως θα ήθελε..!

Αυτό είναι καθαρά δική σου εικασία, γιατί δεν νομίζω να έχεις δει το business plan για την vdsl.

Αν συνέβαινε αυτό που λες, πίστεψε με έχει να χάσει πολύ περισσότερα η εταιρία μακροχρόνια απ όσα χάνει αν χάνει με την vdsl που ακόμα αναπτύσσεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...