Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω ένα λαπτοπ hp και μου έπεσε μετά δεν άνοιγε και το πιεζα λίγο στην πάνω μεριά από το πληκτρολόγιο και άνοιγε..

το άνοιξα να το φτιάξω τα ξεσυνδεσα όλα έβγαλα την μητρική τα ξανασυνδεσα δεν βρήκα το πρόβλημα. Τώρα όταν το έχω λημενο ανοίγει όταν το κουμπώνω δεν ανοίγει καθόλου. Το είχα ανοιχτό και κουναγα όλα τα εξαρτήματα και δεν έκλεινε ούτε κόλλαγε. Που νομίζετε ότι μπορεί να είναι το πρόβλημα? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν νομίζω.. Θα το ανοίξω πάλι να δω. Κάποια στιγμή δούλεψε και ανοιγοκλοινε μια χαρά μετά είδα ότι δεν είχα βάλει το σιντι και έβγαλα μια βίδα το έβαλα σαν συρτάρι που μπενει και δεν άνοιγε πάλι... Κάποια στιγμή τα είχα βάλει όλα κομπλέ κουμπομενο δούλευε έβαλα τις βίδες και δεν δούλευε....

Τίποτα όλα μέσα είναι στην θέση τους... Κι ανοίγει πάλι....

Το θέμα είναι ότι δεν δίνει να βραχηικλονει κάπου η να κουνετε κατι

Δημοσ.

τελευταια φορα που το πετυχα σε λαπτοπ αυτο ειχε φυγει ενα σιδερακι απο την pcmcia και ειχε παει κατω απο το motherboard.οταν εσφιγαν οι βιδες ακουμπουσε στο motherboard και δεν ξεκιναγε.οταν το λασκαρα ολα οκ.

Δημοσ.

ίσως κάτι βραχυκυκλώνει,κοίταξε το ξανά..ΑΝ δεν βγάλεις "άκρη".πήγαινέ το σε κάποιον τεχνικό έμπιστο.

Δημοσ.

Τι να πω το έχω ανοίξει 10φορες θα το ξαναδώ γιατί δεν κοίταξα κάτω από την μητρική. Πάντως αν δεν είναι από την μητρική το βταχηκυκλομα μπορεί να είναι από αλου? Η κάτι άλλο? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Τι να πω το έχω ανοίξει 10φορες θα το ξαναδώ γιατί δεν κοίταξα κάτω από την μητρική. Πάντως αν δεν είναι από την μητρική το βταχηκυκλομα μπορεί να είναι από αλου? Η κάτι άλλο? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

ακριβως ετσι ειχα φρικαρει και εγω.το μονο που δεν κοιταξα ηταν κατω απο την μητρικη επειδη ειχε δουλεια για να βγει.και τσουπ να το το χαμενο σιδερακι.

αφου δεν μου εκαψε κατι καλα ηταν

Δημοσ.

Τίποτα το άνοιξα το τσέκαρα δεν φενεται να πηγαίνει κάτι λάθος το κουμπώνω χωρίς να βάλω βίδες δεν ανοίγει το ξεκουμπονω άνοιγε..... Όπως το είχα λημενο το χτύπησα κάθετα ελαφρά μήπως και πέσει τίποτα αλλά όχι.μετα τα χτυπήματα δεν ανοίγει καθόλου. Ρε παιδιά μπορεί να βραχηικλονει και αλου εκτός τη μητρική? Εγώ το ληνω από την κάτω μεριά ψηκτρα μητρική κλπ

Δημοσ.

Εχεται κάποιο γνωστό καλό μάστορα εμπιστο να μου το φτιάξει Αθήνα ? Γιατί το πήγα σε έναν στην αρχή και μου είπε ότι είχε καεί η μητρική μετά όταν το αποφάσισα να το φτιάξω εγώ ηδα ότι ούτε καν είχε καταφέρει να το ανοίξει αφού οι δύο βίδες ήταν κριμενεςσ κάτω από τα καουτσούκ και ήταν απηραχτεεσ και ήθελε 180ευρω.....

Δημοσ.

Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Το καλύτερο που μπορείς να κανεις ειναι να το λύσεις. Στο ρευμα και μετά...

Πιεζεις ελαφρά τη μητρική σε διάφορα σημεία. Ενα κάθε φορά.

Μπορεί να πάρει πολύ ώρα.

Αν δεν ανάψει πιεζεις ανάποδα. Πάλι σημειακα.

Αν δεν ανάψει συνέχισε να πιεζεις εξαρτήματα. Ενα-ενα.

Εννοείται οτι έχεις κουμπωσει μόνο τα απαραίτητα για να ανάψει η οθόνη.

Ο μάστορας δε νομίζω να έχει υπομονή να ασχοληθεί τόσο σχολαστικα.

Δημοσ.

Οι βιδες ειναι ολες ιδιες;

Μηπως τις εχεις μπεεδεψει και ακουμπανε στη μητρικη καποιες μακρυτερες;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Το καλύτερο που μπορείς να κανεις ειναι να το λύσεις. Στο ρευμα και μετά...

Πιεζεις ελαφρά τη μητρική σε διάφορα σημεία. Ενα κάθε φορά.

Μπορεί να πάρει πολύ ώρα.

Αν δεν ανάψει πιεζεις ανάποδα. Πάλι σημειακα.

Αν δεν ανάψει συνέχισε να πιεζεις εξαρτήματα. Ενα-ενα.

Εννοείται οτι έχεις κουμπωσει μόνο τα απαραίτητα για να ανάψει η οθόνη.

Ο μάστορας δε νομίζω να έχει υπομονή να ασχοληθεί τόσο σχολαστικα.

ο τεχνικός σε σχέση με τον τυπικό χρήστη Η/Υ έχει άπειρη υπομονή και εξ ορισμού ασχολείται σχολαστικά με το σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...