Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.θα ηθελα τη πολυτιμη βοηθεια σας.εχω vdsl γραμμη της wind.ολα καλα εδω και σχεδον 2 χρονια.εχει δεκα μερες που το ρουτερ κολλαει και πρεπει να το κανω επανεκκινηση για να νιωσει.δεν ξερω τον λογο.ενω μεσα στις ρυθμισεις δεν εχω αλλαξει κατι.το εκανα και αναβαθμιση firmware και επαναφορα εργοστασιακων.και παλι τιποτα.στα καλα καθουμενα βγαζει κιτρινο θαυμαστικο στη συνδεση δικτου και οταν παταω διευθυνση 192.168.1.1 δεν επικοινωνει με το μοντεμ.αν το βγαλω απο μπριζα και μετα αναψει ολα καλα.και μετα απο ωρα παλι το ιδιο.εχω αλλαξει ρουτερ με αλλο ιδιο καινουριο και παρολα αυτα παλι το ιδιο.εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει;κατι να μου προτεινετε;μιλησα με wind και απο οτι μου ειπαν δεν βλεπουν αποσυνδεσεις στη συνδεση.
Ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια περιμενω νεα σας...

Δημοσ.

Δηλαδή άλλαξες ρούτερ,το πρόβλημα παρέμεινε,αλλά συνεχίζει να φταίει το ρούτερ.

Μάλλον το κεφάλι σου πρέπει να σπάσεις.

Κοίτα την είσοδο ethernet της μητρικής σου.

Αν δεν φταίει η μία άκρη,φταίει η άλλη.

Δημοσ.

Να τα παρουμε απο την αρχη.την στιγμη που κολλησει το Pc και βγαλει το θαυμαστικο δοκιμαζεις να μπεις στο ιντερνετ και στο ρουτερ απο ενα κινητο.αν ολα οκ δοκιμασε απο αλλη συσκευη με καλωδιο.αν μπαινει και αυτη τοτε δεν φταιει το ρουτερ αλλα κατι στην καρτα δικτυου σου.κανε update τους drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...