Vissarion Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Λοιπον σημερα εκει που επαιζα (gw2) crashare το pc με bsod χωρις να προλαβω να δω το error. Αφου εγινε το restart περασε το logo των windows 7 και ξανα bsod μπηκα με safe mode ολα καλα.Για να μη σας τα πολυλογω μετα απο αρκετο ξαψιμο εκανα unistall τα drivers της καρτας γραφικων και καταφερα να κανω boot κανονικα.Το θεμα ειναι οτι οταν κανω reinstall παλι τα ιδια, ειτε θα πεταει bsod και επανεκκινιση ειτε θα μενει για παντα σε μια μαυρη οθονη μετα το logo των windows.(ΠΣ: Συνδεω καρτα-οθονη με hdmi καλωδιο.) Δε ξερω τι να κανω μου μπαινουν ασχημες ιδεες στο μυαλο. Την καρτα δεν την εχω ουτε 2 χρονια και να κλαταρε απο τωρα?Πειτε και εσεις καμια λυση μηπως υπαρχει, παντως να ξερετε μετα απο πολυ αναζητηση στο google πανω στο θεμα εχω δοκιμασει αρκετα απο αυτα χωρις αποτελεσμα. Speccy αυτη τη στιγμη χωρις drivers: Graphics Monitor Name Standard Monitor on Current Resolution 1920x1080 pixels Work Resolution 1920x1040 pixels State Enabled, Primary Monitor Width 1920 Monitor Height 1080 Monitor BPP 32 bits per pixel Monitor Frequency 1 Hz Device \\.\DISPLAY1 NVIDIA Video Controller (VGA Compatible) Manufacturer NVIDIA Model Video Controller (VGA Compatible) Device ID 10DE-1187 Revision A2 Subvendor EVGA (3842) Current Performance Level Level 0 Technology 28 nm ForceWare version 368.22 Count of performance levels : 1 Level 1 - "Perf Level 0"
Sheogorath Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Κατα 99% ψοφάει η κάρτα. Κλασσικό σύμπτωμα. Πίσω στο μαγαζί όσο έχει εγγύηση 1
SPANK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Λογικά έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών μπορείς να δοκιμάσεις μια αλλη να δεις αν σου κάνει τα ίδια , στην υπάρχουσα μπορείς να κάνεις ενα stability test με το furmark 1
Ghost007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 δοκιμασε με αλλη καρτα οπως λεει και ο σπανκ η αν εχει ενσωματομενη ο επεξεργαστης σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα