Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω σύνδεση vodafone  και ρουτερ τηs wind μιας και το προηγούμενο καηκε (ote).

Το θέμα μου είναι οτι κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις και κολλαει.Φταιει το ρουτερ;;;;

Αν ναι πιο να πάρω;;; 

Δεν έχω ιδέα απο αυτα  :P 

Δημοσ.

Αυτό αλλάζει και ip;;;;

H γραμμη είναι οκ (τουλάχιστον ετσι μου ειπαν απο vodafone ,χωρίς βεβαια να περασει  ο τεχνικός να το τσεκαρει),αλλά δεδομένου οτι το ρουτερ ειναι κι αυτο second hand λεω να το αλλαξω να δω....

Δημοσ.

Τι εννοείς αν αλλάζει ip; WAN IP (Public); Εφόσον λογικά έχεις Dynamic (εκτός αν πληρώνεις επιπλέον για Static) σε κάθε Reboot ο ISP σου δίνει και διαφορετική. Αν εννοείς LAN IP αυτό το κάνουνε όλα. Απλά μερικά σε σκάνε αν είναι φθηνά γιατί δεν παίρνουν την ρύθμιση και μετά χρειάζεται Reset το Router. Πάρτο πάντως αυτό που σου λέω είναι καλό. Και επίσης μπορεί να παίζει και θέμα με την καλωδίωσή σου.

Δημοσ.

αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U.html και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα για modem/router μετα :mellow: :mellow:

Αυτό έχεις σπίτι σου  :P 

Τι εννοείς αν αλλάζει ip; WAN IP (Public); Εφόσον λογικά έχεις Dynamic (εκτός αν πληρώνεις επιπλέον για Static) σε κάθε Reboot ο ISP σου δίνει και διαφορετική. Αν εννοείς LAN IP αυτό το κάνουνε όλα. Απλά μερικά σε σκάνε αν είναι φθηνά γιατί δεν παίρνουν την ρύθμιση και μετά χρειάζεται Reset το Router. Πάρτο πάντως αυτό που σου λέω είναι καλό. Και επίσης μπορεί να παίζει και θέμα με την καλωδίωσή σου.

Για lan ελεγα εγω .......

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ .ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ  ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ IP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?

Δημοσ.

Πρώτον να βγάλεις το Caps Lock. Δεύτερον μπορεί να έχει πρόβλημα το ρουτερ, και τρίτον δεν θα λύσει τίποτα η επίλυση.

Δημοσ.

Πρόβλημα με το δίκτυο της εστίας λογικά. Βεβαιώσου παρόλα αυτά ότι δεν μπήκαν για κάποιο λόγο στατικές ρυθμίσεις στην κάρτα σου. Επίσης μήπως δοκίμασες με άλλο PC; Γιατί μπορεί να έχει κλειδώσει την MAC της κάρτας του προηγούμενου υπολογιστή, νομίζω συμβαίνει αυτό σε μερικές εστίες, για να μην συνδέεις πολλά μηχανήματα και επιβαρύνεις το δίκτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...