24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εχω σύνδεση vodafone και ρουτερ τηs wind μιας και το προηγούμενο καηκε (ote). Το θέμα μου είναι οτι κάνει συνέχεια αποσυνδεσεις και κολλαει.Φταιει το ρουτερ;;;; Αν ναι πιο να πάρω;;; Δεν έχω ιδέα απο αυτα
Lolarikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όχι δεν είναι σίγουρο ότι φταίει το Router. Μπορεί να φταίει κάτι άλλο. Αν θες καλό Router VDSL κοίτα το TP-LINK TD-W9980.
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αυτό αλλάζει και ip;;;; H γραμμη είναι οκ (τουλάχιστον ετσι μου ειπαν απο vodafone ,χωρίς βεβαια να περασει ο τεχνικός να το τσεκαρει),αλλά δεδομένου οτι το ρουτερ ειναι κι αυτο second hand λεω να το αλλαξω να δω....
Lolarikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τι εννοείς αν αλλάζει ip; WAN IP (Public); Εφόσον λογικά έχεις Dynamic (εκτός αν πληρώνεις επιπλέον για Static) σε κάθε Reboot ο ISP σου δίνει και διαφορετική. Αν εννοείς LAN IP αυτό το κάνουνε όλα. Απλά μερικά σε σκάνε αν είναι φθηνά γιατί δεν παίρνουν την ρύθμιση και μετά χρειάζεται Reset το Router. Πάρτο πάντως αυτό που σου λέω είναι καλό. Και επίσης μπορεί να παίζει και θέμα με την καλωδίωσή σου.
freelove Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U.html και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα για modem/router μετα :mellow:
24LykoS Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/5356350/Asus-DSL-AC68U.html και εχεις το κεφαλι σου ησυχο για παντα για modem/router μετα :mellow: Αυτό έχεις σπίτι σου Τι εννοείς αν αλλάζει ip; WAN IP (Public); Εφόσον λογικά έχεις Dynamic (εκτός αν πληρώνεις επιπλέον για Static) σε κάθε Reboot ο ISP σου δίνει και διαφορετική. Αν εννοείς LAN IP αυτό το κάνουνε όλα. Απλά μερικά σε σκάνε αν είναι φθηνά γιατί δεν παίρνουν την ρύθμιση και μετά χρειάζεται Reset το Router. Πάρτο πάντως αυτό που σου λέω είναι καλό. Και επίσης μπορεί να παίζει και θέμα με την καλωδίωσή σου. Για lan ελεγα εγω .......
BoleknLolek Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΣΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ .ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ IP ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?
panos- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πρώτον να βγάλεις το Caps Lock. Δεύτερον μπορεί να έχει πρόβλημα το ρουτερ, και τρίτον δεν θα λύσει τίποτα η επίλυση.
Lolarikos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πρόβλημα με το δίκτυο της εστίας λογικά. Βεβαιώσου παρόλα αυτά ότι δεν μπήκαν για κάποιο λόγο στατικές ρυθμίσεις στην κάρτα σου. Επίσης μήπως δοκίμασες με άλλο PC; Γιατί μπορεί να έχει κλειδώσει την MAC της κάρτας του προηγούμενου υπολογιστή, νομίζω συμβαίνει αυτό σε μερικές εστίες, για να μην συνδέεις πολλά μηχανήματα και επιβαρύνεις το δίκτυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα