Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα προσφατα μου χαλασε η μητρικη που ειχα απο τοτε που εφτιαξα το pc κρατησε 6μισι χρονια.

Θελω να αγορασω μια αλλη και το budget που διαθετω ειναι απο 60-90 περιπου.

δεν με ενδιαφερει αμεσα το overclock ουτε το crossfire/sli το μονο που με ενδιαφερει ειναι ATX να εχει hdmi,ethernet, usb3 και κατασκευαστης chipset intel γιατι εχω intel cpu.

socket : 1150,1151,775 ( ερωτηση τωρα το socket ειναι μονο για να ταιριαζει η ψυκτρα πανω? πχ εγω εχω μια 212 evo και η παλια μου μητρικη ειχε socket 1156)

Aυτα περιμενω τις προτασεις σας ευχαριστω!!!

Επεξ/σία από azizmaiden
Δημοσ.

Μάλλον 775 αλλά και πάλι, πρέπει να μας πει.

Καλησπερα προσφατα μου χαλασε η μητρικη που ειχα απο τοτε που εφτιαξα το pc κρατησε 6μισι χρονια.

Θελω να αγορασω μια αλλη και το budget που διαθετω ειναι απο 60-90 περιπου.

δεν με ενδιαφερει αμεσα το overclock ουτε το crossfire/sli το μονο που με ενδιαφερει ειναι ATX να εχει hdmi,ethernet, usb3 και κατασκευαστης chipset intel γιατι εχω intel cpu.

socket : 1150,1151,775 ( ερωτηση τωρα το socket ειναι μονο για να ταιριαζει η ψυκτρα πανω? πχ εγω εχω μια 212 evo και η παλια μου μητρικη ειχε socket 1156)

Aυτα περιμενω τις προτασεις σας ευχαριστω!!!

Αρα θες μια 1156.

Ψάξε στις αγγελίες, δεν βγαίνουν νέες πλέον. Ή πουλάς τα υπόλοιπα κομμάτια.

Δημοσ.

Μάλλον 775 αλλά και πάλι, πρέπει να μας πει.

Αρα θες μια 1156.

Ψάξε στις αγγελίες, δεν βγαίνουν νέες πλέον. Ή πουλάς τα υπόλοιπα κομμάτια.

δεν νομιζω να με συμφερει αυτο που λες γιατι ουτος η αλλος η 212 evo δεχεται και αλλα socket kai 775 kai 1150,1151  και αλλα. εκτος και αν δεν μπαινει ο cpu μου σε αυτα τα socket μητρικης επειδη ειναι παλιος πλεον. γιαυτο ρωτησα αν τα socket στη μητρικη  απευθηνονται μονο για να εχει τα αντιστοιχα και η ψυκτρα.

Δημοσ.

Προφανώς και δεν θα μπαίνει ο επεξεργαστής σε άλλο socket.

ναι εχεις δικιο τωρα που το εψαξα και εγω ειμαι για αρκετο καιρο εκτος του αθληματος τεσπα το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω ευκολα μητρικη με 1156 ξερεις που να ψαξω? Η να παρω μια νεα και να αγορασω και νεο επεξεργαστη δεν ξερω τι με συμφερει περισσοτερο να κανω? ειμαι μπερδεμενος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες αγγελίες, αν και καλύτερα να δώσεις επεξεργαστή και να πας σε 1150 ή 1151.

μαλλον κατι τετοιο θα γινει που λες γιατι δεν θελω να παρω μεταχηρισμενη mb μακαρι να μπορουσα να πουλησω και τον cpu μου ειναι ενας ι7 860 4 core hyper threading ... 205e το 2009 αστα φιλε... τεσπα ευχαριστω πολυ για την βοηθεια να εισαι καλα !!!

Επεξ/σία από azizmaiden
Δημοσ.

Δε θα βρεις μητρική 1156,η Ιντελ σου στέλνει φιλάκια.

Συγχαρητήρια για το πλήρως λειτουργικό αλλά παντελώς άχρηστο πανάκριβο ηλεκτρονικό σκουπίδι που απέκτησες.

Δεν μας λες και ποιον επεξεργαστή είχες;

Αν είναι από i5 650 και κάτω,πας για νέο σύστημα,για i5 750 και πάνω κοιτάς για καμμιά μητρική από ebay.

εδιτ

Και μόλις το πόσταρες.Μπράβο.Δε θα βρεις καινούρια μητρική 1156.Έχει αλλάξει 3 σόκετ από τότε.

Δημοσ.

Δε θα βρεις μητρική 1156,η Ιντελ σου στέλνει φιλάκια.

Συγχαρητήρια για το πλήρως λειτουργικό αλλά παντελώς άχρηστο πανάκριβο ηλεκτρονικό σκουπίδι που απέκτησες.

Δεν μας λες και ποιον επεξεργαστή είχες;

Αν είναι από i5 650 και κάτω,πας για νέο σύστημα,για i5 750 και πάνω κοιτάς για καμμιά μητρική από ebay.

εδιτ

Και μόλις το πόσταρες.Μπράβο.Δε θα βρεις καινούρια μητρική 1156.Έχει αλλάξει 3 σόκετ από τότε.

1366 έχει τελικά.

Ίσως βρει στις αγγελίες εδώ.

Δημοσ.

Azizmaiden mporeis mia pareis mia b85 της gigabyte h mia z97 anniversary ths asrock sto 50riko an deis sto site kai meta me alla 40 ευρώ περνεις τον πεντιουμ g3258 που οβρρκλοκαρετε και είσαι πενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...