Ta3ideftis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Sounds promising! Και με το backwards compatibility, μια χαρά κινήσεις κάνει η MS! 1
Georzin0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τι έχει να ζηλέψει το pc απο Xbox καλύτερα αυτο να το κάνει η Sony που έχει πολύ τέλεια παιχνίδια και δεν μπορε μπορείς να τα παίξεις αμα δεν έχεις ps4
rallistas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δηλαδή εγω που δεν εχω Xbox,μπαίνω στο store,πληρώνω και κατεβάζω forza και παίζω κανονικά,κι αν κάποια στιγμή παρω κονσόλα,το εχω και στην κονσόλα; Αν αυτο ισχύει ετσι ακριβώς,δε θα χάσουν πολυ απο πωλήσεις κονσόλας σε κοσμο που θα τις επαιρνε για τα exclusives?Κι εγω μεσα σε αυτούς. 1
Arisben7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ειναι τρομερη κινηση αν εχουμε την βιβλιοθηκη μας παντου.Αν γινει αυτο θα εχουμε το xbox one/s/scoprio στο εξοχικο και το τουμπανο στο σπιτι.Ειδωμεν
xtrim Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δηλαδή το halo θα βγει και για pc ???????? Θά 'θελες! (κι εγώ θα 'θελα και όλοι νομίζω ) 1
michael92 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Προϋπόθεση να συμμαζέψουν το άθλιο windows store.
bill987 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Θά 'θελες! (κι εγώ θα 'θελα και όλοι νομίζω ) Γράφει : Οι πρώτοι τίτλοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι το Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo Wars 2, ReCore, Scalebound, Sea of Thieves, We Happy Few και State of Decay 2.
xoxlasae Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγω προσωπικα για 2η φορα εχω το ιδιο συναισθημα οπως και με την προηγουμενη γενια.. Μου αρεσει η Microsoft σαν κονσολα(εμφανισιακα) χειριστηρια , υφος , εικονα προς τα εξω ( πιο κουλ και χαλαρη φιλικη προς τα εμας) , πιο γενναιοδωρη και ειλικρινη παρεα) , αλλα παντα sony καταληγω και ο μονος λογος ειναι οτι αν ανακοινωθουν 5 παιχνιδια τα 4 με ιντριγκαρουν και μου κανουν το κλικ να θελω να τα παιξω σα τρελος. α ρε πουτ@...ρα sony .
dvs49 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μια απλή ερώτηση, αν μπορεί να απαντήσεις κάποιος εφόσον γνωρίζει. Το online στο pc δεν το πλήρωνες ποτέ ενώ στο xbox το πληρώνεις. Τώρα με το cross-platform τι θα ισχύει; 1
kgkaudi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλό θα είναι αν δουλέψει, αλλά αν έχουμε φαινόμενα Quantum Break (τέλειο στην κονσόλα, μάπα στο PC) να λείπει το βύσσινο.
Zapee995 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 @dvs49 το παιχνίδι στο pc και πάλι μέσω της ίδιας υπηρεσίας θα τρέχει online οπότε χωρίς πάσο ξεχνάς το online multi-player.
kostool13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ανακοινώνει slim & scorpio και ταυτόχρονα λέει ότι ουσιαστικά ότι exclusive πρόκειται να έχει το Xbone θα το δώσει και στα PC με Win10... Με άλλα λόγια λέει ότι δεν έχει πρόβλημα να μην έχει ούτε μία πώληση κονσόλας για τον επόμενο 1,5 χρόνο και να χάσει και αρκετές πωλήσεις γενικώς λόγω PC. Μες αυτές τις κινήσεις αλλά και το πόσο σπρώχνει τα Win10 είναι προφανές ότι πάει για market penetration ανεξαρτήτως κόστους. Επειδή όμως δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός με βάζει σε σκέψεις... είτε προσπαθεί να μαζέψει στο μαντρί όσο περισσότερους μπορεί για να το κλείσει μετά α-λα Apple, είτε προσδοκεί σε πλάγια οφέλη από το datamining για να μην πω spying που κάνουν τα Win10. 2
activex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 @dvs49 το παιχνίδι στο pc και πάλι μέσω της ίδιας υπηρεσίας θα τρέχει online οπότε χωρίς πάσο ξεχνάς το online multi-player. Αν ισχύει αυτό τοτε να ο περιορισμός - παγίδα που ψάχνουν μερικοί. Οποτε να και το επιπλέον έσοδο, μιας και τιτλοι οπως forza και halo δε νομιζω να ενδιαφέρουν offline. Συν οι επιπλέον win 10 χρήστες (αν δε κανω λάθος τελειώνει και το free insider οσονούπω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα