Hal9000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εκτός από την παρουσίαση νέων παιχνιδιών και του Xbox One S, μία από τις ανακοινώσεις της Microsoft που έχει ξεχωρίσει στη φετινή έκθεση E3, είναι το πρόγραμμα Xbox Play Anywhere. Όσοι λοιπόν προχωρήσουν σε ψηφιακή αγορά ενός παιχνιδιού που εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα μπορούν να το παίξουν όχι μόνο στο Xbox One αλλά και σε έναν Windows 10 υπολογιστή και το αντίστροφο, αφού πρώτα κατεβάσουν το παιχνίδι εντελώς δωρεάν. To Xbox Play Anywhere φέρνει πιο κοντά τις δύο πλατφόρμες και με άλλους τρόπους αφού τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα μπορούν να μοιράζονται δεδομένα όπως save games, achievements και άλλες πληροφορίες, με τον gamer να μπορεί να συνεχίζει το παιχνίδι του σε κάποια από τις δύο πλατφόρμες χωρίς περιορισμούς. Ενδεικτικό είναι ότι τα περισσότερα παιχνίδια που είδαμε κατά την επίσημη παρουσίαση της Microsoft, υποστήριζαν τη συγκεκριμένη δυνατότητα ενώ στόχος της εταιρείας είναι η έκδοση για PC να κυκλοφορεί παράλληλα με αυτή του Xbox One. Οι πρώτοι τίτλοι που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι το Forza Horizon 3, Gears of War 4, Halo Wars 2, ReCore, Scalebound, Sea of Thieves, We Happy Few και State of Decay 2. Site: Lifehacker
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 win 10 Axaxaxaxaaxaxaxa...και ο ξεπεσμός συνεχίζεται.
foxgre Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εάν μοιράζεται και τα save που λογικά τα μοιράζεται εάν είσαι online ειναι φοβερά νέα. Της κόστισε πολυ εν τελεί η ήττα απο τη Sony. Απο κει που έλεγαν οτι ούτε μεταχειρισμένο τίτλο δε θα μπορούσαμε να πάρουμε τώρα κάνουν τα απολύτως αυτονόητα "για εμάς". Και αντιθέτως με τον παραπάνω δε το θεωρώ ξεπεσμό ίσα ίσα ειναι μια θετική εξέλιξη για μας τους καταναλωτές χάρη στην ανταγωνιστικότητα που έχουν οι εταιρείες μεταξύ τους και δε τα έχουν κανει πλακάκια ακόμη... 7
manosj Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 σε απολυτους αριθμους μπορει να βγει κερδισμενη γτ θα χει πολυ μεγαλυτερη εγκατεστημενη βαση. εμενα το ερωτηματα μου ειναι αν με αυτη την κινηση τελειωνει την αγορα του retail γτ φανταζομαι πως αυτη τη δυνατοτητα θα την εχεις μονο αν αγορασεισ ψηφιακα τους τιτλους.
AccountSaver Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλή κίνηση πιστεύω ότι θα αποφέρει κέρδη ,σε εκείνους αρκετά .
hackerW32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 πως και ετσι;; δηλαδη και χωρις να εχω xbox θα μπορω να τα παιζω; ή θα πρεπει να αγωραστουν μεσω xbox? 1
Coon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πολύ καλή κίνηση. LΉδη εδώ και λίγες εβδομάδες παίζω Forza 6 και άλλα παιχνίδια του Xbox στο PC μου. Δεν χρειάζεται να έχεις Xbox. Μόνο PC με Windows 10 και τα κατεβάζεις απευθείας από το Store. 3
Drop_Dead Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Η κίνηση αυτή αυτή είναι η ΑΠΌΛΥΤΗ κίνηση!! Buy once play anywhere! Αρκεί να δούμε τι περιορισμούς θα έχει... 1
Roz3us Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν μπορουμε να αγοραζουμε και να παιζουμε τα Xbox Exclusives στο PC χωρις να εχουμε αγορασει την κονσολα (την πουλησα προσφατα) ειναι φανταστικα νεα. Αν παλι οχι, δεν αλλαζει κατι για τους περισσοτερους. 1
kabamaru2372 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 win 10 Axaxaxaxaaxaxaxa...και ο ξεπεσμός συνεχίζεται. Γιατί το λες αυτό εμένα μια χαρά μου δουλεύουν.... Βέβαια είμαι απλός χρήστης και όχι power user.... 2
Cowboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Πολλά παιχνίδια του Xbox one είναι ήδη διαθέσιμα για PC στο Store των Windows 10, έχω ήδη πάρε και παίξει μερικά στο PC μου μαζί και το Forza 6. Πολύ καλή κίνηση από τη Microsoft. Το να χρειαστεί να αγοράσεις ένα δεύτερο φθηνιάρικο αδύναμο σύστημα (Xbone/PS4) αν θελήσεις να παίξεις 5 παιχνίδια παραπάνω είναι βλακεία για αυτούς που έχουν ήδη ένα δυνατό σύστημα (PC). 3
KilliK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Όσοι λοιπόν προχωρήσουν σε ψηφιακή αγορά ενός παιχνιδιού που εντάσσεται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα φανταζομαι τα περισσοτερα θαναι απο τα MS Studios..
rose21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Γιατί το λες αυτό εμένα μια χαρά μου δουλεύουν.... Βέβαια είμαι απλός χρήστης και όχι power user.... Άστον αυτός έχει ακόμα windows 95 και λίνουξ ...... 1
Shadowjump Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 To Forza 6, εστω και το 7 θελουμε στο PC! Μετα δεν χρειαζεται να αγορασουμε ΧΒΟΧ 1
Predatorkill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το θεμα ειναι ενα: θα υποστηριζει cross platform multiplayer; Ανισος χειρισμος βεβαια, ποντικι εναντιον controller, ονειρα θερινης νυκτος... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα