Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό: KINGSTON DTSE9G2/8GB DATATRAVELER SE9 G2 8GB USB3.0 DRIVE

Απο το E-shop.

Ζεσταίνεται παρα πολύ (σε 10 λεπτά ζεματαει) και στην αντιγραφή (απο SSD) γράφει με κάτω απο 100kb/sec. Συνήθως 30 εως 15 kb/sec!!!!

Εχω USB 2.0, Win 7, 4gb  ram, core2duo.

Ειναι φυσιολογικό ή να εξετασω επιστροφή (ή πέταμα)?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Αγόρασα αυτό: KINGSTON DTSE9G2/8GB DATATRAVELER SE9 G2 8GB USB3.0 DRIVE

Απο το E-shop.

Ζεσταίνεται παρα πολύ (σε 10 λεπτά ζεματαει) και στην αντιγραφή (απο SSD) γράφει με κάτω απο 100kb/sec. Συνήθως 30 εως 15 kb/sec!!!!

Εχω USB 2.0, Win 7, 4gb  ram, core2duo.

Ειναι φυσιολογικό ή να εξετασω επιστροφή (ή πέταμα)?

Ευχαριστώ.

kingston και να ζεστενεται λιγο παραξενο.δοκιμασε σε καποιο Pc με Usb 3 ή εστω σε αλλο Pc με usb 2 να δεις αν μεταφερει σωστα γιατι 15 εως 30 kb σιγουρα κατι δεν παει καλα

Δημοσ.

kingston και να ζεστενεται λιγο παραξενο.δοκιμασε σε καποιο Pc με Usb 3 ή εστω σε αλλο Pc με usb 2 να δεις αν μεταφερει σωστα γιατι 15 εως 30 kb σιγουρα κατι δεν παει καλα

Εκτος απο USB 3.0, που δεν βρήκα, το έβαλα σε διαφορα φορητα και δύο σταθερα, φορτώνοντας ταυτόχρονα τα ίδια αρχεία και σε ενα stick ιδιων χαρακτηριστικών με τα ίδια αποτελέσματα (για το kingston) που περιγράφω πιο πάνω. Τελικά το έστειλα πίσω και περιμένω απάντηση. Θα ενημερώσω.

Δημοσ.

Παραειναι αργο το transfer rate>εχω ενα Kingston και σε usb2.0 βγαζω πανω απο 10 αναγνωση και αλλα τοσα εγγραφη.οποτε αν μιλας για kilobytes κατι δεν παει καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...