Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένα λαπτοπ ενός φίλου που του έπεσε νερό στο λαπτοπ.Δε γνωρίζω αν έβγαλε καλώδια κλπ απευθείας.Στην αρχή μου λέει δεν άνοιγε.Μετά από δυο μέρες ανοίγει βγάζει για εκκίνηση των windows και μετά κλείνει.Συνολικά μένει ανοιχτό 10-15 δευτερόλεπτα.Καμία λύση έχουμε?Το άνοιξα κλπ όλα στεγνά είναι

Δημοσ.

Τωρα ειναι στεγνα φιλε μου.....δεν ητανε στεγνα......οπως και να ειναι κανε ενα λεπτομερη οπτικο ελεγχο για υπολειμματα υγρασιας(ασπρα σημαδια) και οπου υπαρχει  κουμπωτη φισα(μνημες,σκληρος κτλ) βγαλτο καθαρισετο και δοκιμασε παλι......αν εισαι πολυ πολυ τυχερος ισως και ανοιξει..........

Επισκέπτης
Δημοσ.

αφαιρείς το Mainboard ,το καθαρίζει με πινέλο και σπρει καθαρισμού πλακετών.

Δες τη πλακέτα υπο γωνία με τη πηγή φωτός για να δεις στερεό υπόλειμμα υργων επι της πλακέτας.

Πρόσεξε κυρίως στο ύψος του touchpad που συνήθως περνάει περίσσοτερο υγρό.Απαξ και το καθαρίσεις άφησε το μια μέρα να στεγνώσει σε θερμοκρασία δωματίου.Συναρμολόγησε σταδιακά ,αρχικά με όσο το δυνατόν λίγότερα συνδεδεμένα στη μητρική ίσα ίσα να μπορείς να ενεργοποιήσεις και αν έχεις σήμα στη οθόνη.

Εφόσον δεν σβήνει ,προσθέτεις συσκευές και προχωράς μέχρι να εντοπίσεις πιθανή βραχυκυκλωμένη συσκευή πχ keyboard.

Σε περίπτωση που σβήνει πάρόλο το καθαρισμό η μητρική σου έχει υποστεί μόνιμη φθορά που χωρίς σχέδιο (που έχει μόνο ο κατασκευαστής) δε μπορείς να μετρήσεις εκτός και αν έχεις ΤΗΝ εμπειρία .

Καλή επιτυχία.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά έχω ένα λαπτοπ ενός φίλου που του έπεσε νερό στο λαπτοπ.Δε γνωρίζω αν έβγαλε καλώδια κλπ απευθείας.Στην αρχή μου λέει δεν άνοιγε.Μετά από δυο μέρες ανοίγει βγάζει για εκκίνηση των windows και μετά κλείνει.Συνολικά μένει ανοιχτό 10-15 δευτερόλεπτα.Καμία λύση έχουμε?Το άνοιξα κλπ όλα στεγνά είναι

Mοντέλο λάπτοπ;;

σίγουρα κάτι "πήρε" μαζί με το νερό..δεν είναι τόσο εύκολα(για κάποιον που δεν ξέρει)

υπάρχουν σχηματικά(schematic) για το board(λογικά)

βέβαια υπάρχουν και εταιρείες επισκευής,που αναλαμβάνουν τέτοιου είδους βλάβες.

Δημοσ.

Lenovo G40-50 είναι.παρατήρησα κάτι άσπρα σημάδια σε 2-3 σημεία πάνω στην πλακέτα χθες που τ άνοιξα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...