Προς το περιεχόμενο

macOS Sierra: Αυτά είναι τα συμβατά προς αναβάθμιση συστήματα

Rubenstilchkin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@tsalin

Αφου ρε φιλε δεν εχω κανει φορματ.. Να πω οτι εκανα για να ικανοποιηθεις??

Ποτε δεν αμφεβαλλα οτι εχουν στρωσει τωρα πλεον τα windows.

Λαθος ανθρωπο προσπαθεις να πεισεις.

Εγω ειπα οτι δεν ημουν ευχαριστημενος τοτε, εκανα τη μεταβαση και ειμαι μια χαρα.. Μπορει τωρα πλεον να ημουν ευχαριστημενος με windows και δεν αντιλλεγω.

Τη τωρινη συνταγη εφοσων δουλευει καλα δεν την αλλαζω ομως. Και ας χρειαστει να αλλαξω μηχανημα στην 7ετια, που ετσι κ αλλιως θα το εκανα ακομα και αναβαθμισεις να μου εδιναν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τη τωρινη συνταγη εφοσων δουλευει καλα δεν την αλλαζω ομως. Και ας χρειαστει να αλλαξω μηχανημα στην 7ετια, που ετσι κ αλλιως θα το εκανα ακομα και αναβαθμισεις να μου εδιναν.

Εν πρώτοις δεν θέλω να πείσω κανέναν... Τώρα το ζήτημα δεν είναι αν αλλάζεις τα μηχανήματα σαν τα πουκάμισα, το ζήτημα είναι αν η πλατφόρμα του λειτουργικού σου σε υποχρεώνει και σε αφήνει εκτεθιμένο...

Ούτε καν; Εγώ π.χ. αγόρασα iMac επειδή ήθελα UNIXοειδές με δυνατότητα να τρέχει προγράμματα της Adobe. Το GNU/Linux που είχα σαν κύριο σύστημα μέχρι τότε, μπορούσε να τρέξει αρχαίες εκδόσεις μέσω wine, ή καινούριες μέσω ... virtualization. Καλά κρασιά δηλαδή.

Οπότε όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου "το ίδιο καλά και με Windows" αναγκαστικά. Σε πολλές περιπτώσεις ισχύει. Σε κάποιες άλλες, κάνεις τη δουλειά σου μόνο σε Windows (π.χ. αν είσαι .NET developer, και μην ακούσω για Mono). Αλλά μη τα τσουβαλιάζουμε όλα...

Το ότι ήθελες Unixοειδές με δυνατότητα να τρέχει Adobe είναι λόγο δουλειάς, ή λόγο καυλάντας? Γιατί αν είναι λόγο δουλειάς, τότε να το δεκτώ, αλλά είστε ίσως ούτε το 5% του user base που χρειάζεται αυτόν ακριβώς τον συνδιασμό. 

Αν είναι λόγο καυλάντας, τότε πέφτεις στην κατηγορία που ανέφερα παραπάνω... Δεν το ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, απλά το ΗΘΕΛΕΣ.

Αν το ΘΕΛΕΙΣ λοιπόν, πλήρωσέ το και μην παραπονιέσαι αν σε 3-4 χρόνια δεν υποστηρίζεται.

...άκυρο.

Ένας επαγγελματίας mobile developer, που αναπτύσσει την εφαρμογή του για iOS (X-Code) και Android (AndroidStudio/Eclipse) δεν αγοράζει laptop με windows, linux διότι δε μπορεί να δουλέψει.

Το ίδιο ισχύει και για web developers οι οποίοι χρειάζονται γραφιστικά προγράμματα και bash.

Ένας επαγγελματίας mobile developer από το link που μου έδωσες βλέπω ότι χρησιμοποιεί γύρω στο 26% macOS, 22% linux και γύρω στο 52% windows!!! Φανταστικό? Το android που κολλάει δεν ξέρω, γιατί το Android Studio παίζει μια χαρά σε Windows, δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις...

Επίσης, πόσοι ακριβώς χρήστες του macOS είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ mobile developer που θέλουν να γράψουν iOS εφαρμογή? Το 2%? Το 5%? Αυτό λοιπόν το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ποσοστό, δικαιούται να γκρινιάζει ότι αγόρασαν κάτι OVERPRICED επειδή δεν είχαν άλλη επιλογή. Το υπόλοιπο 95%, ήθελαν απλά την καυλάντα του design και του macOS.

Απλό είναι ρε μάγκες, τί το κουράζουμε?

Και να πω ότι ήμουν anti-apple, να πω οκ, πεστε να με φάτε..

Αλλά έχουν περάσει απτα χέρια μου όλα τα iphone εκτός του 6, 3 γενιές ipad, 1 mac mini και το macbook pro που ανέφερα πιο πάνω, αλλά έχω και λίγη σκέψη να ξεχωρίσω την ΑΝΑΓΚΗ από την ΕΠΙΘΥΜΙΑ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...