Dennis077 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πότε δε θα είσαι σίγουρος για το που θα πάει η τεχνολογία στο μέλλον οπότε μια συσκευή που παίρνεις σήμερα σε κάποια χρόνια ίσως να μην είναι συμβατή με τις τεχνολογίες στο μέλλον κάτι παρόμοιο έγινε με τo Bluray και το Dvd αλλά αν σταθήκαμε τυχεροί τότε που το Bluray ήταν συμβατό με το Dvd δεν σημαίνει ότι θα είναι και στο μέλλον έτσι.. Αυτό με το εύρος των τιμών γίνεται για να τσιμπήσει ο κόσμος σου λέει 55'' τι δίνουν τσάμπα καλή θα είναι που να ξέρουν ότι θέλουν να τις ξεπουλήσουν και να φέρουν νέες τεχνολογίες...!!!!!!
heavyrain Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Προφανως γινεται γι αυτο. Ο περισσοτερος κοσμος δεν ξερει να ψαχνει. Βλεπει πχ 1500hz pqi και λεει ουαου 1500hz αλλα δεν του εξηγει κανεις τι θα πει το Picture Quality Index, συγκρινει απλα τα βασικα τεχνικα χαρακτηριστικα που βλεπει στα καρτελακια κατω απο καθε συσκευη ως απολυτα νουμερα. Η αρκειται στο τι θα δει στο καταστημα που ολες παιζουν βελτιστοποιημενα demo και δειχνουν εξαιρετικη εικονα στο καταστημα υπο τον πολυ δυνατο φωτισμο που καλυπτει πολλες αδυναμιες των πανελ. Και οταν την πας σπιτι σου λες μα στο καταστημα εβλεπα κρυσταλλινη εικονα και μαυρα... Απ την αλλη εχεις και τους πωλητες να σου προωθουν συγκεκριμενες εταιριες αναλογα με ποια εχει ευνοικη συνεργασια το εκαστοτε καταστημα την δεδομενη χρονικη στιγμη.
Dennis077 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ποτέ δεν άφησα στα πιστεύω του κάθε πωλητή την αγορά Οποιασδήποτε συσκευής πάντα ήξερα τι ήθελα και δεν αφηνόμουν τυφλά στους πωλητές. Να πάρεις γνώμες δεν είναι κακό αλλά η απόφαση είναι δική μου καλή η κακή δεν έχει σημασία....!!!!!
cabdik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Heavyrain το 3D έχει τελειώσει κατά τη γνώμη σου και δεν βελτιώνει καθόλου την εικόνα οπότε είναι πεταμένα λεφτά η αγορά μιας 3D τv και πάμε προς τις OLED..;;; Οκ Cabdik περιμένω τις εντυπώσεις σου από την UE40J6200..!!! Σκοπός μου είναι να πάρω μια τηλεόραση που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω οπότε δε θα βιαστώ να την αγοράσω...!!!!! λοιπον, μολις προχτες την ανοιξα...!! η πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες, αν και δεν την εχω επεξεργαστει ακομα. οι ρυθμισεις ειναι ακομα, out of the box..! δεν εχω πειραξει τπτ. η πρωτη εικονα, μολις την εβγαλα απο το κουτι ειναι οτι ειναι αρκετα κομψη, μπορω να πω..! λεπτο πλαισιο γυρω γυρω, η βαση στηριξης, ναι... θα μπορουσε να ηταν καλυτερη, αλλα ΟΚ..! στη συνεχεια μολις την συνδεσα και την ανοιξα, εκανα τις αρχικες ρυθμισεις, σκαναρισμα καναλιων και...ετοιμος..! στο μενου ειναι γρηγορη, το σκαναρισμα εγινε μπαμ-μπαμ, αλλα ο δεκτης της ψηφιακης, πρεπει να ειναι λιγο "αναισθητος", καθως βρηκε μολις 15 καναλια (σε συνολο 39, που εχει η περιοχη μου), ενω η παλιοτερη LE32D550 που εχω στο υπνοδωματιο, τα πιανει καμπανα....!!! θα αλλαξω και καλωδιο... μπας και φταιει αυτο, και βλεπουμε..!! ακομα δεν την συνδεσα σε WiFi... να δω το Smart κομματι και τις δυνατοτητες διασυνδεσης. σε λιγες μερες θα γινει και αυτο. σε ποδοσφαιρικο αγωνα ειναι πολυ καλη.... με ομαλη κινηση. δεν κανει ουτε κολπα, ουτε περιεργειες με την κινηση..!! και σε ταινια δρασης απο στικακι δεν ειχα κανενα θεμα. μονο τους υποτιτλους, μου εβγαζε στα κινεζικα στην αρχη, αλλα ειναι απλως μια ρυθμιση στο μενου υποτιτλων. γυριζεις την γλωσσα στα Ελληνικα, και εισαι κομπλε..!!! το μαυρο της ειναι σαφως καλυτερο απο την LG 42LM420S που εχω...!!! δεν εχω παιξει με τις ρυθμισεις στα χρωματα, για να δω τι μπορω να "παρω" ακομα...! γενικα οι πρωτες εντυπωσεις -out of the box- ειναι θετικες..! και ακομα δεν εχω ρυθμισει τιποτα...!!! ευτυχως..., στο τσακ την προλαβα στα €349....!!!!!!
Dennis077 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Με γειά καλές θεάσεις..!!!! Θέλω να σε ρωτήσω πως είναι το EPG των καναλιών, αν έχει teletext και πές τις εντυπώσεις σου πώς είναι σαν Smart tv...;;;;; Οι συνδέσεις της είναι αρκετές σε καλύπτουν...;;;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μπορεί κάποιος να ποστάρει καλές ρυθμίσεις για digea?
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Με γειά καλές θεάσεις..!!!! Θέλω να σε ρωτήσω πως είναι το EPG των καναλιών, αν έχει teletext και πές τις εντυπώσεις σου πώς είναι σαν Smart tv...;;;;; Οι συνδέσεις της είναι αρκετές σε καλύπτουν...;;;; EPG : TELETEXT, βεβαια εχει.....! σαν Smart TV θα σου πω εντυπωσεις οταν την συνδεσω στο ιντερνετ, γαιτι ακομα ειναι εκτος...!! και γενικα ακομα βρισκεται σε προχειρη κατασταση, δεν εχει στηθει οπως πρεπει....!!
Dennis077 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είναι το EPG. Σε ρώτησα γιατί κάποια μοντέλα Lg σε αυτό το μέγεθος δεν έχουν αν είναι δυνατόν...!!!! Θα την βάλεις στο τοίχο η με τη βάση της...;;; Δοκίμασε την εικόνα και τον ήχο από DVD ή Blu-ray για να δείς ακριβώς τις δυνατότητες της...!!! ΟΚ θα περιμένω να τη δοκιμάσεις και σαν Smart TV....!!!!!
cabdik Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μια χαρά είναι το EPG. Σε ρώτησα γιατί κάποια μοντέλα Lg σε αυτό το μέγεθος δεν έχουν αν είναι δυνατόν...!!!! Θα την βάλεις στο τοίχο η με τη βάση της...;;; Δοκίμασε την εικόνα και τον ήχο από DVD ή Blu-ray για να δείς ακριβώς τις δυνατότητες της...!!! ΟΚ θα περιμένω να τη δοκιμάσεις και σαν Smart TV....!!!!! θα μπει σε τοιχο και θα συνδεθει με το HTPC της υπογραφης μου. οποτε το DVD και το Bluray, μου ειναι....... "περιττα".......!!!!! καθως παιζω απο εκει ο,τι θελω..! αυτη την πηρα γιατι θελω να την βαλω στη θεση μιας LG 42LM620S που εχω ηδη, στο σπιτι της μανας μου, για να βλεπει τηλεοραση, μιας και την LG θα την μετακομισω στο δικο μου, επειδη ειναι πιο φουλ εξτρα τηλεοραση (3D, smart TV, Satellite Receiver....κλπ). τη J6200 την πηρα επειδη ειναι πιο "απλη" σε λειτουργιες, αρα και πιο ευκολη για την μητερα μου. σε λιγες μερες, με το καλο, ελπιζω να την συνδεσω και με το Ιντερνετ, οποτε θα εχω αποψη και για το Smart κομματι.
jimmyrock Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μακρια απο samsung απλες σειρες. Οτι χειροτερο ειδικα σε sd υλικο. Οτι ναναι χρωματα, dirty screen effect εντονο, ενοχλητικο stuttering στην κινηση ιδιαιτερα στην αλλαγη σκηνης κατι το οποιο δεν διορθωνεται. Μονοδρομος η sony. Ιδιαιτερα η sony 43w805c value for money. Samsung μονο απο. 7000 και πανω αλλα και παλι ειναι υποδεεστερες σε σχεση με sony
graphist83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 650€ για 43αρα fullHD του 2015 μαλλον δεν το λες και value for money.. Περαν αυτου συγκρινεις ανομια πραγματα φιλε μου. η 43W805 κοστιζει οσο 2 τεμαχια 40J6200 ακριβως. Και η διαφορα στην εικονα δεν ειναι ανταξια της διαφορας. ουτε 10% θα ελεγα και αυτο με ακριβεια απο τεστ που εχουν γινει και οχι στον αερα. Απο την αλλη η J6200 ειναι μια τιμια προταση σε εικονα με 100HZ πραγματικά, PSA πανελ με αξιοπρεπή μαυρα κατω απο 0.4cd και μια χαρα ομοιομορφία. Πουθενα δεν εχει αναφερθει dirty screen effect σε αυτην την σειρα. Ουτε καν clouding. Αν και clouding μπορει να εμφανιστει σε ολες. Μη εξαιρετεα και η Sony Απο χρωματα ας δουμε τι λενε τα οργανα: Απο οτι βλεπουμε μια χαρα χρωματα, ουτε delta errors, σωστο gamma κοντα στα επιθυμητά 2,4 (2,34) και σχετικη ακριβεια στο CIE. Αν σου ανεβασω αντίστοιχα τεστ απο την 805 θα εντυπωσιαστεις με το ποσο κοντα θα ειναι τα αποτελέσματα!! Σχετικα με την κινηση εδω μερικά σχολια για την J6300 που εχει ιδιο πάνελ και engine motion interpolation. For a £500 TV, the motion handling on the 32J6300 was outstanding – we honestly didn’t expect Samsung to equip such an affordable set with some of the best motion-enhancing technologies available on the market.Lovers of black frame insertion (BFI) can activate the tech on the UE32J6300 by switching on [LED Clear Motion] in the [Auto Motion Plus] “Custom” submenu, which improves motion clarity tremendously without incurring interpolation artefacts or soap opera effect (SOE) in 24fps movies. Some image darkening and flicker inevitably ensued due to how BFI works, but the former could be adequately compensated for by cranking up [backlight] (we measured a max luminance of 150 cd/m2 in full-field white with [LED Clear Motion] engaged), whereas the latter was a non-issue (for us) in most real-life material except during truly bright scenes. πηγη hdtvtest Ομοιομορφια μαυρου και clouding. Αριστα για 350€ TV!!!! Σε Digea αν γινουν 3 με 4 ρυθμισεις μια χαρα αποτελέσματα εχει. Περαν αυτου τα περισσοτερα καναλια εχουν γυρισε σε HD και οι περισσοτερες νεες σειρες και ταινιες προβαλονται στα 1080. Μια χαρα αποδοση εχουν πλεον ολες. Εν κατακλειδι, αν εξαιρέσουμε τον σχεδιασμο και τα σχετικα απλοϊκά bezzel που εχει σε εικονα ειναι κατι παραπανω απο τιμια. θα μπει σε τοιχο και θα συνδεθει με το HTPC της υπογραφης μου. οποτε το DVD και το Bluray, μου ειναι....... "περιττα".......!!!!! καθως παιζω απο εκει ο,τι θελω..! αυτη την πηρα γιατι θελω να την βαλω στη θεση μιας LG 42LM620S που εχω ηδη, στο σπιτι της μανας μου, για να βλεπει τηλεοραση, μιας και την LG θα την μετακομισω στο δικο μου, επειδη ειναι πιο φουλ εξτρα τηλεοραση (3D, smart TV, Satellite Receiver....κλπ). τη J6200 την πηρα επειδη ειναι πιο "απλη" σε λειτουργιες, αρα και πιο ευκολη για την μητερα μου. σε λιγες μερες, με το καλο, ελπιζω να την συνδεσω και με το Ιντερνετ, οποτε θα εχω αποψη και για το Smart κομματι. Εγω στην θεση σου θα της αφηνα την 620.....μακραν. your choice..
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγω στην θεση σου θα της αφηνα την 620.....μακραν. your choice.. δεν θα την αφησω καθαρα και μονο λογω SAT TV..! εξαλλου, τα σπιτια ειναι κολλητα. στην πραξη, εγω θα την δουλευω..!
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Με 50€ αγοράζεις δορυφορικο δέκτη 7 φορές καλύτερο από τον ενσωματωμένο. Την εικόνα όμως δεν μπορείς να την αγοράσεις... 1
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 σωστο αυτο που λες..!! το εξειδικευμενο κομματι ειναι σκαλες ανωτερο..! αλλα εχω -πλεον- βαρεθει, σιχαθει τα εξωτερικα κομματια..! παλιοτερα, ηταν τα DVD players, μετα τα Bluray, μετα ηρθε η Digea, αν προσθεσεις σε αυτα, SAT receiver, ηχοσυστημα, και δεν ξερω εγω τι αλλο, μαζευεται ενας αχταρμας απο συσκευες και καλωδια. και οταν εχεις γυναικα, καταλαβαινεις.....δεν ειναι ο,τι καλυτερο...!! οσο και να τα συμμαζεψεις, ειναι κομματια. δεν μπορεις να τα εξαφανισεις..!!! δεν ειμαι και ο Sport Billy...!!!! γι αυτο, τα τελευταια χρονια, το εχω γυρισει σε οσο το δυνατον ενσωματωμενες λυσεις, εστω και με υποδεεστερη αποδοση, και μινιμαλ καταστασεις, για να αποφυγουμε τις γκρινιες...!!!!! το επομενο μου βημα, προς αυτη την κατευθυνση, ειναι να κανω το HTPC..... ΜΙΝΙ ΙΤΧ...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα