Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει τελειωσει το 3D κατα τη δικη μου γνωμη. Ηδη η samsung και οι sony στα φετινα τους μοντελα το εβγαλαν. Οι τιμε των oled ειναι απαγορευτικες ακομα και νεα ως τεχνολογια. Οποτε εχουμε καιρο ακομα για oled. Μην σ ανησυχει η j6200 δεν θ σ απογοητευσει, κανεναν δεν απογοητευσε αν διαβασες σχολια κατοχων σε forum ελληνικα και ξενα.

Cabdik τοτε, το 2012 που βγηκε ουτε εγω ηξερα που να κοιταξω για αδυναμιες...στα καταστηματα δεν φαινονταν...

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Ναι, λαθος το εγραψα εκ παραδρομης, οδευει στο δυση του το 3D! εκανα edit και το διορθωσα, ημουν στο δρομο οταν απαντησα πριν.

Δημοσ.

Πλασμα δεν ειχα ποτε οποτε δεν μπορω να εκφέρω προσωπικη αποψη, αλλα ουτε εχω ασχοληθει. Ξερω οτι ειχαν εξαιρετικα πανελ, μαυρο και κινηση, καταλληλες κυριως για θεαση ταινιων. Οτιδήποτε αλλο περιεχομενο και δη με στατικες εικονες ηταν επιβλαβες λογω του burn in ,  α! επισης καινε ρευμα σαν φριτέζες και υπερθερμαινονται γι αυτο εχουν ανεμηστηρακια πανω και ειναι και παρα πολυ βαριες!!!

Πλεον εχει πεθανει ως τεχνολογία, σε κανα στουντιο ισως να χουν ξεμεινει μερικες, εχω χρονια να δω πλασμα σε καταστημα. Οι panasonic νομιζω εβγαζε τις καλυτερες, και η pioneer την kuro.

Δημοσ.

Σωστός η panasonic ήταν κορυφαία και ακολουθούσαν η pioneer και η kuro.. Το ξέρω δεν υπάρχουν πια οι πλάσμα σαν τεχνολογία και ναι καίνε αρκετά από τις τωρινές τηλεοράσεις και είναι ασήκωτες κάτι σαν της παλιές crt που ήθελες γερανό για να τις μετακινήσεις...!!!! Κάτι παρόμοιο με τις πλάσμα είναι μόνο οι Oled από ότι έχω ακούσει....!!!!!!

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος η kuro ηταν η top of the top στις πλασμα. τελος παντων, αν εννοεις παρομοιο σε εικονα ναι, και λογικα καλυτερη χωρις ολα αυτα τα αρνητικα των πλασμα. Επισης ξερω οτι η oled εχουν καποια οργανικα στοιχεια που εχουν περιορισμενη διαρκεια ζωης. Πολλες λεπτομεριες δεν ξερω γιατι απλα δεν εχω ασχοληθει για να επιβεβαιωσω την ορθοτητα τους.

Δημοσ.

Λογικό είναι να είναι καλύτερες οι Oled καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται συνεχώς αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο...!!!! Οι Oled τι ανάλυση έχουνε είναι μεγαλύτερη από το 4κ..;;;;

Δημοσ.

Καλύπτει όλες τις αναλύσεις...!!!!! Το θέμα πια δεν είναι η μεγαλύτερη ανάλυση αλλά από τι πηγή θα την πάρουμε καθώς δεν υπάρχει υλικό για να δεί κάποιος και να καταλάβει τη διαφορά οπότε δώρον άδωρον για την ώρα χόρια που πρέπει να αλλάξεις όλο τον εξοπλισμό που έχεις....!!!!!!

Δημοσ.

Μα προς το παρον τα 8κ δεν προοριζονται για οικειακη χρηση επισης το οτι στις ελλαδα εχουμε πολυ λιγοτερο 4κ περιεχομενο απ οτι στο εξωτερικο ειναι γεγονος, οποτε πρεπει να σκεφτομαστε οτι ολες αυτες οι τεχνολογιες προοριζονται για μεγαλυτερες αγορες και οχι για την αγορα της ελλαδας που ειναι μια κουτσουλια στον παγκοσμιο χαρτη. Αυτο ισχυει για ολου του ειδους τις τεχνολογιες.

Δημοσ.

Σωστός οπότε να μην μας δελεάζουν οι νέες τεχνολογίες και να μην τρέχουμε να επενδύσουμε σε αυτές αμέσως γιατί μέχρι να έρθουν εδώ θα βγούν πολύ καλύτερα μοντέλα και όσοι το κάνουν θα το μετανιώσουν χώρια που θα πέσουν οι τιμές.....!!!!!

Δημοσ.

Ουτε αυτο που λες δεν ειναι απαραιτητα ασφαλες γιατι μ αυτη τη λογικη, γνωριζουμε ολοι με τι ρυθμους καλπαζει η τεχνολογια, δεν θα παρεις ποτε τιποτα. Η χρυση τομη πιστευω ειναι να επιλεξεις κατι που θα καλυπτει την αναγκες σου στο παρον με οσο το δυνατον να υπαρχει ο future proof παραγοντας .

Οσον αφορα το 4k οι πρωτες ηρθαν τον 2012 αν δεν κανω λαθος. Φερνω ενα παραδειγμα: να πας να παρεις τωρα 55αρα ultra hd lg με 600€ για να λες απλα οτι εχω ultra hd οθονη αρα ειμαι ετοιμος για το μελλον ειναι επιεικως χαζο. Δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος για να καταλαβεις οτι θα ειναι μαπα...αλλιως δεν θα υπηρχαν 55αρες ultra hd απο 600 εως 3000€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...