Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα ήθελα την άποψη σας γιατί βρίσκομαι ανάμεσα σε 2 τηλεοράσεις εξίσου καλές κατά τη γνώμη μου στις :

1) Samsung UE43J5500 Smart LED και 2) LG 43LF630V 43'' Smart LED. Οι διαφορές τους είναι μικρές όπως η  Samsung είναι στα 400 Hz και η LG στα 450 Hz και η LG έχει 1 USB παραπάνω από τη Samsung. Να σημειώσω ότι καμία τους δεν είναι 3D κάτι που δεν είναι σημαντικό κατά τη γνώμη μου. Τέλος από σχόλια που διάβασα αναφέρουν ότι η Samsung δεν έχει και τόσο σταθερή βάση κάτι που με προβληματίζει για το μέγεθος της τηλεόρασης...!!!!

Δημοσ.

Πρώτα λες ότι είναι εξίσου καλές. Έπειτα λες ότι η LG έχει καλύτερο refresh rate, καλύτερη συνδεσιμότητα και καλύτερη βάση.

Χμμμ...

Δημοσ.

Για την  LG δεν ξέρω τη βάση έχει.. Ας παραμείνουμε στην ποιότητα εικόνας αυτό είναι το βασικό και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα..!!!!

Δημοσ.

Και οι δυο εχουν 50hz πραγματικο refresh rate. H κυρια διαφορα ειναι το πανελ τους amva vs ips και το λειτουργικο, tizen vs webOS και μετα το design.  Περαν αυτου ειναι και οι δυο entry smart μοντελα οποτε δεν μπορεις να εχεις πολλες απαιτησεις.  Σε ποιοτητα εικονας και input lag (40 vs 50 ms) ειναι μπροστα η samsung.

Δες εδω τη διαφορα στην εικονας μεταξυ των δυο πανελ.

http://www.insomnia.gr/topic/611033-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ue48h6670sl/

Δημοσ.

Αν ειχες και πριν καποια ips,δεν θα σε ξενίσει η εικονα, Γι αυτο σου εδωσα το λινκ να δεις τις διαφορες και να κρινεις και μονος σου, ειδικα σε σκοτεινο δωματιο, γιατι στο καταστημα δεν προκειται να δεις αυτο που δειχνουν οι εικονες του λινκ, ο δυνατος φωτισμος καλυπτει της αδυναμιες του ips πανελ. Οσον αφορα τη βαση δες τες απο κοντα και κρινε ποια ειναι πιο σταθερη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

οτι και να διαβάσεις απο χαρακτηριστικά,αν δε τη δείς να παίζει δεν έχει νόημα.

πχ αν περιμένεις να δεις τα 450hz θα απογοητευτείς.

Στη θέση σου θα έκανα υπομονή ,θα μάζευα λίγα λεφτά παραπάνω και θα περνα οτιδήποτε σε sony απο σειρα W .

Το παραπάνω 100ε ανα κατηγορία κάπου πάνε να ξέρεις !

Τέλος το 3δ μη το παραπετάς,το παθητικό που έχουν οι sony (αυτό έχω δει και γι αυτό εχω άποψη) μπορεί να μην σε αφήσει άφωνο αλλά είναι και ξεκούραστο στη παρακολούθηση και σαφώς πιο ευχαριστο και εντυπωσιακότερο απο μια απλή προβολή!

υγ

υπόψη ασχέτως μάρκας αυτές που έχουν 3δ ακόμα και αν δε σε ενδιαφέρει αν το χρησιμοποιήσεις έχουν καλύτερες οθόνες και δυνατότερο επεξεργαστή.Οπότε και ως 2δ να τις χρησιμοποιείς καλύτερες είναι.Είναι σα να οδηγείς φερράρι με ταχύτητες φιατ :-)

Δημοσ.

ασε τις 43"..... και χτυπα την UE40J6200, αν προλαβαινεις....!!

ειχε βγει σε προσφορα €350...!!! 

Δημοσ.

Ναι, συμφωνω να πας στην j6200 σε 48αρα μαλιστα αμα σε παιρνει στο χωρο, οικονομικα ειναι ελαχιστα ακριβοτερη απ την j5500.

Δημοσ.

Όχι δεν είχα ποτέ  ips πάνελ και δεν ήξερα αν είναι καλό η όχι. Επειδή τέτοιοι προβληματισμοί είναι ευχάριστοι εξάλλου τηλεοράσεις υπάρχουν για όλα τα γούστα. Βάλατε και άλλες παραμέτρους στο ερώτημα μου σας θέτω και τα εξής μοντέλα 1)  Samsung LED TV UE48J6200 2) Samsung LED TV UE40H6400 3D και 3) Samsung UE40J6200...!!!!!!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το ips πανελ για καποιον που δεν εχει πολλες απαιτησεις αλλα οχι για θεαση σε σκοτεινο χωρο η με χαμηλο φωτισμο, οπως ουτε για θεαση ταινιων και gaming. Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο... η H6400 ειναι μοντελο του 2014 αλλα πολυ καλη, το 3D εχει πλεον πεθανει.

Δημοσ.

την UE40J6200 την περιμενω απο μερα σε μερα...!!     

επισης εχω μια LG 42LM620S εδω και 3 χρονια...πλεον..!    

αν μπορεις να κανεις λιγες μερες υπομονη... θα σου πω εντυπωσεις..!

οπως σωστα ειπωθηκε πιο πριν, οποιος δεν εχει απαιτησεις, θα μεινει ικανοποιημενος και απο τις 2..!  

αν ψαχνεσαι με την εικονα, θα γειρεις προς Samsung, η ακομα καλυτερα..., προς OLED..!!  

παντως... εχουν βελτιωθει τα πραματα σε σχεση με παλιοτερα...!!!

Δημοσ.

@heavyrain,  πολυ καλη τηλεοραση... γενικα σαν πακετο..!!  και σαν χρωματα, εμενα τοτε που τη πηρα, μου εκανε στο ματι. παρα το θεμα των IPS με το μαυρο...!   εχω μεινει ικανοποιημενος. μονο να ειχε λιγο καλυτερο επεξεργαστη, να ειναι πιο γρηγορη ηθελα, αλλα........!!!    την εχω ακομα ομως..δεν την αλλαζω ...!  θα την αλλαξω μονο για OLED..!!

τωρα με την J6200 δεν ξερω τι θα δω...! την περιμενω απο μερα σε μερα...!!    

Δημοσ.

Heavyrain το 3D έχει τελειώσει κατά τη γνώμη σου και δεν βελτιώνει καθόλου την εικόνα οπότε είναι πεταμένα λεφτά η αγορά μιας 3D τv και πάμε προς τις OLED..;;; Οκ Cabdik περιμένω τις εντυπώσεις σου από την UE40J6200..!!! Σκοπός μου είναι να πάρω μια τηλεόραση που να αξίζει τα χρήματα που θα δώσω οπότε δε θα βιαστώ να την αγοράσω...!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...