ATmega Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλό φαίνεται το κινητό. Περιμένω τα πρώτα reviews για να αποφασίσω αν θα το πάρω. Αν πατήσεις https://oneplus.net/uk βγάζει 309 λίρες... καθόλου άσχημο με την ισοτιμία να είναι υπέρ σου.. δηλαδή βγαίνει στα 370€ no bad Σε ποιο exchange βρήκες αυτό το rate. Γιατι εγω βλεπω οτι 309 λιρες = 391 ευρω.
jorgemeto Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Καλό φαίνεται το κινητό. Περιμένω τα πρώτα reviews για να αποφασίσω αν θα το πάρω. Σε ποιο exchange βρήκες αυτό το rate. Γιατι εγω βλεπω οτι 309 λιρες = 391 ευρω. Στο post office, κανείς δεν πουλάει όσο λέει στο Google . Διόρθωση 380€ βγαίνει με 1.23 το αγοράζουν
avassos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 να πουμε και κατι αλλο....η xiaomi παλι μπροστα εδω και μηνες με το mi5 να προσφερει περιπου τα ιδια ....αρα τι flagship killer οταν αναμενουμε το μι νοτε προ 2 πιθανως με snapdragon 823 κλπ;
johnyboy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μόνο το άφησε στην παραγωγή το mi5 και ξέχασε να το βγάλει στην αγορά και με 130 ευρώ περισσότερα χωρίς εγγύηση.ναι δεν λέω, πολύ μπροστά. 1
vasvas100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Fun boy της xaomi εδω.Μη λεμε οτι θελουμε.Το premium ceramic αγνοειται 2 μηνες μετα το λανσάρισμα. Το μαυρο επίσης σε στοκ συνήθως.Το δε mi note pro πέρσι το χα πληρώσει day one 635€ απι honorbuy (εκει κ αν δε βγηκε ποτε μαύρο αγνωστο γιατι βγηκε μονο στο απλο mi note) και οχι 399€ με dhl. Αγαπαμε xaomi αλλα να τα λεμε και αυτά 1
tollisth Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δυνατή συσκευή με αναλογία τιμής χαρακτηριστικών
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παντως σοβαρα δεν μπορω να το πιστεψω οτι πεφτει κραξιμο για την τιμη του εν λογω κινητου στα 400ευρω . Το nexus 5x με 16gb χωρο(χωρις καν sd slot)και οταν πρωτοκυκλοφορησε το κοστολογουσαν πανω απο 400ευρω και τα 399 του oneplus3 ειναι πολλα? Ελεος δηλαδη τι αλλο θα διαβασουμε. Για την εγγυηση κυριως(και μετα για το θεμα software που απο οτι φενεται δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα δειχνει αξιοπρεπες)ειναι κατανοητο να υπαρχει ενας προβληματισμος(γιαυτο και ειπα αλλωστε μακαρι να το φερει το public σε λογικη τιμη). 2
avassos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Fun boy της xaomi εδω.Μη λεμε οτι θελουμε.Το premium ceramic αγνοειται 2 μηνες μετα το λανσάρισμα. Το μαυρο επίσης σε στοκ συνήθως.Το δε mi note pro πέρσι το χα πληρώσει day one 635€ απι honorbuy (εκει κ αν δε βγηκε ποτε μαύρο αγνωστο γιατι βγηκε μονο στο απλο mi note) και οχι 399€ με dhl. Αγαπαμε xaomi αλλα να τα λεμε και αυτά καλα το κεραμικο μας μαρανε....πηρα το απλο και μια χαρα πεταει.... 2
nickmortonzikos4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τιμη: δικαιη - ειδικα αν σκεφτεις την απατη με το OP2 που αναγκασε να επιστρεψω σε iphone (6s). Μην γκρινιαζετε. Καλυτερα δεν εχει σε vfm απο ναυαρχιδες. αλλα σιγα τη διαφορα κι ολας. Γι αλλους 100-150 ευρω (διαφορά) δεν ειναι τιποτα, για αλλους ειναι 3 ντεποζιτα γεματα πετρελαιο και αντε γεια πρατηριο για 2 μηνες. Μην κρινεται με τα δικα σας δεδομενα (μονο). Ραμ-επεξεργαστης-καμερα: μεγαλη μπουκια φατε, μεγαλη κουβεντα μην πειτε. Εδω πληρωνονται ολα - σ αυτα τα φορουμ. Μακαρι να ειναι οπως τα λενε, αληθεια γιατι το αξιζει αυτη η εταιρια να τους βαλει τα γυαλια ΚΑΙ στα ακριβα κινητα. Η μονη εταιρια βεβαια (ωχ βλεπω rage να ερχεται) που ξερεις τι σου δινει ΠΡΙΝ καν δοκιμασεις τη συσκευη της (ωχ ηδη ετοιμαζουν πισα και πουπουλα), ειναι η - "you know who" - Apple (κρεμαστε με, αλλα πρωτα να ξερετε οτι δεν μιλησα για σχεση τιμης/χρησιμοτητας, παρα μονο για ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ). Παρ ολα αυτα, ειναι OVERKILL και φαινομενικα ειναι ο,τι πιο πληρες εχω δει σε "πακετο". Αλλα θα εξαρτηθει απο το τελευταιο σημειο που αναλυω. (βλ. λογισμικο) Κατασκευη: ελα πειτε την αληθεια, κρατιεστε πολυ να ξεκινησετε τις αναφορες σε htc, iphone κλπ. Περα απο την πλακα, πολυ στιβαρη και τα παιχνιδακια με τα covers και τα baboons της πλακας δειχνουν αλλαγη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και αυτο να ξερετε λεει πιο πολλα απο οσο νομιζετε. Οθονη: οχι κατι τρομερο αλλα δεν θα πρεπε κι ολας (ατιμο drain, ουτε μια 4k δεν μας αφηνεις να βαλουμε!!!) Oxygen: ρε φιλε, αν ουτε φετος εχουν φτιαξει το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (ειδικα μετα το cyanogen την αγαπη μου) λογισμικο που ονοματησαν και "οξυγονο", πραγματικα θα ριξουν (ξανα) στα σκουπιδια ο,τι cost cutting εχουν κανει για να μας προσφερουν αυτο το κουκλι σε αυτη την τιμη. Θα ειναι ΚΡΙΜΑ. Μια φορα επειδη θα μας σπασουν τα νευρα και θα φανε φολα μια και καλη και 2 φορες επειδη ειναι σαν να ταϊζεις φεραρρι με αγουρελαιο. Πολυ καχυποπτος, αλλα παντα ελπιζουμε. Ξανα, ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ σε λιγο καιρο, μην εξαπτεστε. Για custom rom και κολοκυθια δεν γνωριζω - μακαρι να ηξερα να γινομουν χακερ σαν κι εσας. Φανταζομαι ειναι στα συν το οτι σε απελευθερωνει σαν χρηστη η δυνατοτητα επιλογης SoC Τωρα για τα λοιπα (εγγυηση, εξυπηρετηση, αξιοπιστια) δεν ειναι κατι τρομερο. Σου βγαινει η πιστη, αλλα την δουλεια σου την κανεις. Εμενα το OP2 μου ηρθε με θολωμενη καμερα (κι εδω, ο φιλος που ελεγε για εργοστασια μη πιστοποιημενα πανηγυριζει και λογικο). Μετα απο κοπους και βασανα μου το αντικατεστησαν και εδωσαν πισω αλλο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ. ουτε referbished (apple ακους?) ουτε τιποτα. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Κερδισα δλδ τελικα και τις αποσβεσεις που του κανα 2 μηνες. Αλλα ειχε το κοστος του (ψρονικο-ψυχολογικο). Διαλεγεις και παιρνεις. Επισης, ναι κι εγω προτιμησα να παρω ipad απο public, αφου ενας εδω μεσα μου δωσε μουφα και κοντεψα να χασω 400 ευρω, αλλα ΟΧΙ για τις εγγυησεις τοσο. Ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ. Και δεν το λεω για πλακα. Διαβαστε ερευνες αγοραστικης συμπεριφορας marketing για να μην πλατυαζω (λολ). Γενικα, Η ψυχουλα σας ξερει ποσο αξιζε κατι τα λεφτα του, δεν χρειαζεται να μας πεισετε εμας. Πειστε πρωτα τον εαυτο σας. Το τι ψεματα εχουμε πει για τα λεφτα που "αξιζε" καποιο iκατι ή τα λεφτα που "γλυτωσαμε" απο καποιο κινεζικοκατι (δεν λεω sκατι γιατι κι αυτοι εγιναν "αριστεροι" δεξιζοντας ), δεν λεγεται. Και τελος: ΜΗΝ ζηλευετε (ναι εσενα λεω που δεν ειχες ποτε OP), και ΜΗΝ προτρεχετε (ναι εσενα λεω που εχεις σημαια το OP1 και ησουν και πολυ ψαγμενος οταν το ειχες - και μπραβο σου κι ολας ή εσενα που σιχαινεσαι τον Τιμ τον μαγειρευτο και αρνεισαι να σε κοροϊδευουν και καλα κανεις) Υ.Γ.: εκπλησομαι/γελαω/ που κανεις δεν μιλησε για την αξια της επιστροφης NFC. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ. Εσεις δεν μας πριζατε (και ορθως) οταν ξαφνικα εγινε ξενο σωμα για το OP2? Υ.Γ.2: την αποψη μας οταν την λεμε, ειμαστε ΚΟΣΜΙΟΙ και οχι ΤΖΟΠΑΝΗΔΕΣ. Μεγαλα παιδια, κοτζαμ μαντραχαλοι (και κοπελες εννοουσα) και χαρακτηριζετε τον αλλον με ευκολια 10χρονου. Υ.Γ.3: καλα μιλαμε, οποιος διαβασε μεχρι εδω, πολλα respect 6
mkaragiannis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 @ nickmortonzikos4. Respect σε σένα φίλος!
djuan1988 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μπορείς να περιγράψεις λίγο τη διαδικασία του rma που ακολούθησες;
nickmortonzikos4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μπορείς να περιγράψεις λίγο τη διαδικασία του rma που ακολούθησες;Αμε! 1) Αρχικα προσπαθησα να κανω chat (πρεπει να ειναι πολυ περηφανοι γι αυτο) με καποιον υπευθυνο service μεσω site. Ο χρονος αναμονης γελαγε μαζι μου γιατι αλλωτε μειωνοταν και αλλωτε αυξανοταν με το queuing να παραμενει ιδιο. Οποτε τζιφος. 2) μηνυμα μεσω site της OP, απο τον λογαριασμο μου στο αντιστοιχο τμημα service. Τζιφος επισης (μετα απο 1 εβδομαδα) Edit: νταξει εδω τελικα ισως ημουν κι εγω λιγο ανυπομονος. 3) mail στην OP με ξεκαθαρες οδηγιες για το "τι" και "πώς" και ποιος ειμαι. Απαντησαν σε λογικο χρονο και μου ζητησαν τα κλασικα στοιχεια μου(απο το προφιλ μου) και του κινητου για να δουν serial numbers, κλπ (ειμαι και πιστος πελατης παναθεμα με), και αφου βεβαιωθηκαν οτι οντως ειναι αγορασμενο απο αυτους, μου παν τα κλασικα: αν θες το στελνεις για τσεκ με εξοδα δικα μας. Αν το καλυπτει η εγγυηση το φτιαχνουμε/αντικαθιστουμε και στο στελνουμε πισω με μηδενικο κοστος (οπως και εγινε). Αν δεν το καλυπτει η εγγυηση, τοτε αν θες το φτιαχνουμε με κοστος και εξοδα πηγαινε - ελα δικα σου. Αλλιως απλα στο επιστρεφουμε παλι με εξοδα πηγαινε - ελα δικα σου (δικα μου δλδ). Τελικα ισχυε το πρωτο - για το οποιο εξ αρχης δεν υπηρχε αμφιβολια και μου εδωσαν απλα ενα σφραγισμενο καινουργιο αντι να το φτιαξουν. Σημειωτεον οτι μιλησα και με τουλαχιστον 2 διαφορετικα ατομα/τεχνικους μεσω mail, για να συννενοηθω. Και αυτο δεν το λες ουτε βοηθητικο για τον πελατη, ουτε δειγμα προσωποποιημενης εξυπηρετησης που μετραει πολυ (αναλαμβανει ο "Κ. Τρεχαγυρευοπουλος" - τεχνικος της εταιριας αποκλειστικα το θεμα σου μεχρι αηδιας για να νιωσεις πιο οικεια και απλη την διαδικασια) Φυσικα ολη αυτη η διαδικασια πηρε κανα διμηνο περιπου. Δλδ ειδικα απο τοτε που το εστειλα και μεχρι να επιβεβαιωσουν οτι καλυπτεται η ζημια απο την εγγυηση (ελαττωματικο προϊον) εκανα να δω mail σχεδον ενα μηνα. Παραλιγο να το ξεχναγα (ειχα ξενιασει με το 6s κι ολας). Για καποιον που εχει τα λεφτα να βρει αλλο κινητο να κανει τη δουλεια του, ειναι αδιαφορο. Για καποιον ομως που βασιζεται σε ενα ΔΙΚΑΡΤΟ τηλεφωνο για να κανει τη δουλεια του, ειναι απαραδεκτο να το κρατας τοσο καιρο. Θα μου πεις παει Κινα. Θα σου πω, ζουμε αισιως στο 2016. Αυτα συνοπτικα. Εχω ακουσει και πιο αισιοδοξες ιστοριες αλλα και αρκετα πιο ασχημες. Γενικα δεν τους αδικω. Δεν εχουν τις υποδομες ακομα. Και ειδικα απο αποψη business (ή start up οταν ειχε πρωτοξεκινησει) εχει τρελη αναπτυξη και ειναι ειναι υποδειγμα νεας εταιριας. Αλλα, αν εχεις συνηθισει σε καποια standards δυσκολα ξεσυνηθιζεις. Και τα δικα μου standards ηταν ψηλα, ερχομενος απο κινητα που αφησαν το στειγμα τους στην αγορα (S3, iphone 5+5s, LG G2, OP1 - για την εποχη τους παντα). Για rma βαθμολογια θα εβαζα ενα κυνικο 5/10 αλλα χωρις να ειναι το 10 του..."Θεου". Τηρουμενων των αναλογιων βεβαια και ειδικα του αποτελεσματος και της "ξηγας" που μ καναν (ηθελημενα ή αθελα τους, αδιαφορο) μπορει να βαζα μεχρι και 7/10. Σε apple ας πουμε βαζω 8-9/10 για να καταλαβεις πώς το βλεπω, την ωρα που εχει ολοκληρο συστημα και υποδομες after sales service με την πιστοτητα των πελατων της (και το βαθος της τσεπης τους). Ελπιζω να βοηθησα 1
greenalex1996 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 6 gb ram? .... Ασ ειχε 4 και καλυτερη μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα