Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

200 ε θες να πεις..  Με το s7 edge το συγκινεις που είναι και τα 2 5.5, οχι με το 5.1 s7

-2gb ram.

• Like 1
  • Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον και σε εκπληκτική τιμή! Χίλια μπράβο!

Δημοσ.

Αχ κλασσικοι Ελληνες αγοραστες , δωστους χαντρες και παρτους την ψυχη.  Θα αγορασετε  400+ευρω κινητο χωρις εγγυηση  με εκαψες product quality(οχι μεγαλε δεν εχει σχεση που φτιαχτηκε αλλα με τι προδιαγραφες) και oxygen os που δεν ανοιγει ουτε η καμερα(ξερω ειναι δυσκολο να βρειτε τετοιες πληροφοριες). Μετα θα ερχεστε στα φορουμ να λετε ποσο σουπερ ντουπερ value for money και ψαγμενη ηταν η αγορα σας και ποσο χαζοι ειναι οσοι εχουν s7 και iphone. Θα κανετε τουμπεκι spyware ,ιους αρα αναγκη για root  , bugs , κιτρινες οθονες , σπασμενα πληκτρα κλπ και θα γραφετε ποσο ευχαριστημενοι ειστε με το κινεζακι σας.

Υγ το 32 gb nexus 5x κατω απο 300 ευρω στο skroutz ηταν το πιο value for money κινητο της χρονιας αλλα μιση γραμμη δεν γραφτηκε απο κανεναν . Οπως επισης το lg g flex 2 στα 215.

• Like 4
Δημοσ.

200 ε θες να πεις..  Με το s7 edge το συγκινεις που είναι και τα 2 5.5, οχι με το 5.1 s7

Και παλι.Εγω θα εδινα.Αν και σε 1 μηνα στα 500 θα ειναι το edge και στα 400 ακομα το oneplus.

Το τερματισες λιγο. Εκτως της εγγυησης που ειναι το μονο αδυνατο σημειο(μακαρι να το φερει το Public οπως και το OnePlus X)τα αλλα αρνητικα που αναφερεις ειναι το λιγοτερο αστεια

Ενταξυ η αδιαβροχοποιηση ειναι καλη αν παιρνεις το κινητο μαζι σου και στο μπανιο ξερω γω αλλιως σιγα το κακο και επισης δεν εχει micro sd slot αλλα ερχεται με 64gb χωρο παρακαλω(ενω το Samsung με μολις τα μισα).Αλλες εταιριες τα 64gv στα χρεωνουν 130-150ευρω για να το θεωρουμε ως αρνητικο...

Κοινως το κινητο αυτο ειναι το HTC M10 στην τιμη που θα επρεπε να εχει(αντε 499ευρω)και μετα τελειωνει η διαμαχη του καλυτερου android για το 2016.

Ειναι η ναυαρχιδα με τα specs(και το κυριοτερο)και την τιμη που ολοι θελαμε/θελουμε....

Και εγω δε τη θεωρω απαραιτηση την αδιαβροχοποιηση,αλλα την sd ναι και ας εχει και 73 ΤΒ εσωτερικο χωρο.

Γιατι αν γινει καμια στραβη τα χανεις ολα,ενω εχεις την sd σου εισαι ησυχος.

Επισης δε νομιζω και οι καμερες τους να ειναι ιδιες.

Και εγω υποστηριζω κινα αλλα με τετοια διαφορα τιμης,δε βλεπω λογο.

Τουλαχιστον εχουν ξεκλειδωτο bootloader και υπαρχουν ρομ να περνας?

Δημοσ.

Αχ κλασσικοι Ελληνες αγοραστες , δωστους χαντρες και παρτους την ψυχη. Θα αγορασετε 400+ευρω κινητο χωρις εγγυηση με εκαψες product quality(οχι μεγαλε δεν εχει σχεση που φτιαχτηκε αλλα με τι προδιαγραφες) και oxygen os που δεν ανοιγει ουτε η καμερα(ξερω ειναι δυσκολο να βρειτε τετοιες πληροφοριες). Μετα θα ερχεστε στα φορουμ να λετε ποσο σουπερ ντουπερ value for money και ψαγμενη ηταν η αγορα σας και ποσο χαζοι ειναι οσοι εχουν s7 και iphone. Θα κανετε τουμπεκι spyware ,ιους αρα αναγκη για root , bugs , κιτρινες οθονες , σπασμενα πληκτρα κλπ και θα γραφετε ποσο ευχαριστημενοι ειστε με το κινεζακι σας.

Υγ το 32 gb nexus 5x κατω απο 300 ευρω στο skroutz ηταν το πιο value for money κινητο της χρονιας αλλα μιση γραμμη δεν γραφτηκε απο κανεναν . Οπως επισης το lg g flex 2 στα 215.

Ναι, να πάρει το gflex 2 αλλά το χειμώνα, όχι το καλοκαίρι γιατί θα ψηνεις αυγά.

Όσο για το 5χ, μήπως είναι απροβληματιστο; Μήπως είναι πλαστικουρα με φτηνά κουμπάκια; Μήπως έχει μόνο 2 GB RAM? Μήπως έχει ηχειακια που έχουν κινέζικα των 40€; Μήπως έχει μπαταρία για μισή μέρα; Ή οθόνη του γίνεται πιο meh?

To έχω το 5x btw, άριστο για τα λεφτά του αλλά μέχρι εκεί.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αχ κλασσικοι Ελληνες αγοραστες , δωστους χαντρες και παρτους την ψυχη.  Θα αγορασετε  400+ευρω κινητο χωρις εγγυηση  με εκαψες product quality(οχι μεγαλε δεν εχει σχεση που φτιαχτηκε αλλα με τι προδιαγραφες) και oxygen os που δεν ανοιγει ουτε η καμερα(ξερω ειναι δυσκολο να βρειτε τετοιες πληροφοριες). Μετα θα ερχεστε στα φορουμ να λετε ποσο σουπερ ντουπερ value for money και ψαγμενη ηταν η αγορα σας και ποσο χαζοι ειναι οσοι εχουν s7 και iphone. Θα κανετε τουμπεκι spyware ,ιους αρα αναγκη για root  , bugs , κιτρινες οθονες , σπασμενα πληκτρα κλπ και θα γραφετε ποσο ευχαριστημενοι ειστε με το κινεζακι σας.

Πρεπει να μην εχεις ιδεα απο κινητα... εκτος και αν ειναι... "πληρωμενο ποστ"

Παρε λοιπον εσυ το S7 ή το 6s plus και ασε τους "ιθαγενεις" να θαυμαζουν τις "χαντρες"

Δημοσ.

Πρεπει να μην εχεις ιδεα απο κινητα... εκτος και αν ειναι... "πληρωμενο ποστ"

Παρε λοιπον εσυ το S7 ή το 6s plus και ασε τους "ιθαγενεις" να θαυμαζουν τις "χαντρες"

Επιστρεφω το χαρακτηρισμο πληρωμενο ποστ ειδικα οταν: δεν εχεις επιχειρημα και συκοφαντεις. Σε ρωτω λοιπον και απαντα με ναι ή οχι , το oxygen os 2 μηνες δεν ειχε καμερα ναι ή οχι λογω bug . To 2016 ναι η΄οχι υπηρχε κινητο που δεν λειτουργουσε η καμερα 2 μηνες λογω ενος απο τα απειρα σοβαρα bugs ? Εγω βαζω και την επισημη απαντηση της εταιριας.

http://www.gizchina.com/2016/02/28/oneplus-x-new-ota-update-comes-fix-image-corruption-issue-camera/

Εσυ λοιπον σκασε το 400+ ευρω σου για κινητο που θα σε γ ...ι στα bugs. Για κινητο που το software το γραφουν προγραμματιστες απο τα lidl.

Εγω αγοραζω software + hardware + κατασκευη + εγγυηση + φπα + αμεσο χρονο παραλαβης+ανυπαρξια ιων και spyware. Εσυ αγοραζεις hardware απο κινα βρες τις διαφορες.

• Like 1
Δημοσ.

Dual sim ? ΟΚ :-)

CyanogenOS ??? ελπίζω να δούμε κάποτε, ή έστω πλήρες Cyanogenmod.

Αλλιώς κρίμα τόσο ωραία χαρακτηριστικά και να λείπουν τα παραπάνω.

Και με amoled, καλή κάμερα και διακοπτάκι ειδοποιήσεων, μάλλον λέει για επόμενη αγορά, αν και η τιμή (κάπως δικαιολογημένα) τσίμπησε αρκετά.

Όπως και το 1+1 είναι κινητά που τα κρατάς μέχρι να πάθουν ατύχημα ή για πολλά χρόνια.

Δημοσ.

Να 'ταν και αδιάβροχο..

Τσίκι τσίκι, τσίκι τσίκι η τιμή ανέβηκε 100 ευρώ από τότε που δίναν το 1 στα 300. Θα μείνω με το One μέχρι να σαπίσει η μπαταρία.

Ρε σεις δηλαδη έλεος! Παντα θα σας λειπει κατι και στο τελος θα παρετε το iphone που δεν μπορει να στειλει μουσικη με bluetooth καλα καλα...

Εγω βλεπω μια αριστη συσκευη, στην καλυτερη τιμη που θα μπορουσε να ειναι γι αυτα που προσφερει, και οσον αφορα τους "προγραμματιστες απο lidl" που λεει ο φιλος απο πανω και γενικως τη συγκριση με s7, αδερφε σκεψου λιγο τι budget εχει η Samsung για να διαθεσει σε καθε τομεα της οπως αυτον του software και τι η OnePlus... Σαν χρηστης OnePlus 2 εδω και περιπου 6 μηνες δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο απο το software και ειδικα απο τοτε που εβγαλαν το MM με native fp support, doze και τα αλλα καλουδια το κινητο εχει μεταμορφωθει...

• Like 6
Δημοσ.

Έλα ρε μαν!

Εχω spyware στο X μου και δεν το ξέρω?

Πες μου να μαθω.

Ουτε φωτογραφιες βγαζω? :/

Eιναι και η οθονη μου κιτρινη?δεν το προσεξα.

Να το πετάξω ή να το χαρισω?Δεν μπορω να αποφασίσω.

• Like 12
Δημοσ.

καταρχήν έχει εγγύηση πανευρωπαική οπότε σταματήσετε να γράφετε ότι θέλετε.προσωπικά προτιμώ την εγγύηση της 1+ παρά της αρβάτο.αυτό για όσους λένε δεν έχει εγγύηση.είδαμε και όσους έχουν στην ελλάδα, έχει γεμίσει μπινελίκια το τοπικ της αρβατο.

καλά αυτό με το spyware είναι για γέλια αφού είναι το μοναδικό κινητό που έχεις εγγύηση με ρουτ ενώ οι άλλοι έχουν το 5πλασιο spyware και bloatware χωρίς ρουτ.

ένα άλλο θέμα, αφού έχει υποδοχή για 2η σιμ, δεν μπορεί εκεί να μπει sd όπως σε άλλα κινητά?θα ήταν τρομερό να γίνεται κάτι τέτοιο.

• Like 9
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επιστρεφω το χαρακτηρισμο πληρωμενο ποστ ειδικα οταν: δεν εχεις επιχειρημα και συκοφαντεις. Σε ρωτω λοιπον και απαντα με ναι ή οχι , το oxygen os 2 μηνες δεν ειχε καμερα ναι ή οχι λογω bug . To 2016 ναι η΄οχι υπηρχε κινητο που δεν λειτουργουσε η καμερα 2 μηνες λογω ενος απο τα απειρα σοβαρα bugs ? Εγω βαζω και την επισημη απαντηση της εταιριας.

http://www.gizchina.com/2016/02/28/oneplus-x-new-ota-update-comes-fix-image-corruption-issue-camera/

Εσυ λοιπον σκασε το 400+ ευρω σου για κινητο που θα σε γ ...ι στα bugs. Για κινητο που το software το γραφουν προγραμματιστες απο τα lidl.

Εγω αγοραζω software + hardware + κατασκευη + εγγυηση + φπα + αμεσο χρονο παραλαβης+ανυπαρξια ιων και spyware. Εσυ αγοραζεις hardware απο κινα βρες τις διαφορες.

Έλα ρε μαν!

Εχω spyware στο X μου και δεν το ξέρω?

Πες μου να μαθω.

Ουτε φωτογραφιες βγαζω? :/

Eιναι και η οθονη μου κιτρινη?δεν το προσεξα.

Να το πετάξω ή να το χαρισω?Δεν μπορω να αποφασίσω.

καταρχήν έχει εγγύηση πανευρωπαική οπότε σταματήσετε να γράφετε ότι θέλετε.προσωπικά προτιμώ την εγγύηση της 1+ παρά της αρβάτο.αυτό για όσους λένε δεν έχει εγγύηση.είδαμε και όσους έχουν στην ελλάδα, έχει γεμίσει μπινελίκια το τοπικ της αρβατο.

καλά αυτό με το spyware είναι για γέλια αφού είναι το μοναδικό κινητό που έχεις εγγύηση με ρουτ ενώ οι άλλοι έχουν το 5πλασιο spyware και bloatware χωρίς ρουτ.

ένα άλλο θέμα, αφού έχει υποδοχή για 2η σιμ, δεν μπορεί εκεί να μπει sd όπως σε άλλα κινητά?θα ήταν τρομερό να γίνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Να ήταν και αδιάβροχο, να είχε λίγο καλύτερη μπαταρία (απορώ τι σκέφτονται) + να είχε λίγο μικρότερη οθόνη όπως αρχικά είχε παρουσιαστεί....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Έχει εγγύηση δύο χρόνια και καλύπτει την συσκευή και με ξεκλείδωτο bootloader.

2. Αγοράζεις σήμερα σε δύο βδομάδες το αργότερο το έχεις με δωρεάν έξοδα αποστολής. Η αγορά γίνετε από το επίσημο online κατάστημα της εταιρίας σε Ελληνική γλώσσα, εύκολα και πληρωμή με paypal.

3. Το service το αναλαμβάνει η arvato αλλά πρέπει να το επιστρέψεις πρώτα στα μαμά εταιρία με κουπόνι RMA

4. Το Oxyzen OS δεν έχει bloatware, spywere ούτε θέματα ασφαλείας όπως συσκευές λοιπών Κινέζων κατασκευαστών.

5. Έχει Open Source Kernel, βλέπε άλλους Κινέζους κατασκευαστές

6. Cyanogen OS μην περιμένετε για το συγκεκριμένο κινητό δεν θα γίνει ποτέ, Cyanogenmod μπορεί να δει μετά από μερικούς μήνες.

7. Είναι ανταγωνιστικό έναντι άλλων Κινέζων κατασκευαστών αλλά παίζει πολύ δυνατός ανταγωνισμός από Samsung, LG, Motorola κτλπ

8. Η RAM είναι overkill αλλά οκ, αφού υπάρχει σεβαστό. Στο 1+1 το CyanogenOS παίζει μεταξύ 700-900 mb RAM χωρίς παιχνίδια και facebook, κάπου εκεί θα παίζει και το Oxygen OS καθώς είναι απαλλαγμένο από bloatware.

tip

όσο δελεαστική πρόταση και να φαίνεται δεν θα συνιστούσα άμεση αγορά, αν έχει θέματα με hardware/software θα παίσει ξεσκάτωμα στο forum τους.

περισσότερα

reddit Oneplus AMA - OnePlus 3dition

Επεξ/σία από nickelodeon
  • Like 11

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...