leo066 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 https://oneplus.net/gr/3 Προσωπικα δεν νομιζω να υπαρχει κατι πραγματικα σημαντικο που να λειπει απο το κινητο.Ειναι πραγματι "the whole package". Παιδια ποτε λετε να καταφθασει Ελλαδα και τι τιμες να αναμενουμε?
stelios18120 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πουλάω το lenovo vibe z2 pro και τσιμπαω αυτό και τέλος για 2-3 χρόνια πάλι!
zio10 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Έχουμε ξεφύγει λίγο με τη μνήμη νομίζω...δεν γκρινιάζω αλλά αναρωτιέμαι ειλικρινά τι νόημα έχουν 6gb ram! Κατά τα άλλα σούπερ. 1
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Έχουμε ξεφύγει λίγο με τη μνήμη νομίζω...δεν γκρινιάζω αλλά αναρωτιέμαι ειλικρινά τι νόημα έχουν 6gb ram! Κατά τα άλλα σούπερ. Για να μην σκεφτεσαι μετα για αναβαθμιση 5
nickelodeon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τσίκι τσίκι, τσίκι τσίκι η τιμή ανέβηκε 100 ευρώ από τότε που δίναν το 1 στα 300. Θα μείνω με το One μέχρι να σαπίσει η μπαταρία. Καιρός δεν είναι να βγάλουν και κάνα φράγκο δεν νομίζεις. Στο Oneplus One το κέρδος ανά συσκευή ήταν "μονοψήφιος αριθμός δολαρίων", στην καλύτερη κέρδος 9$/τεμ. Στο Oneplus Two αν και η τιμή ανέβηκε το σύστημα με τις προσκλήσεις δεν νομίζω να τους έδωσε αέρα στα κέρδη. Τώρα βγάζουν συσκευή με ελαφρός συντηρητή εμφάνιση, με υψηλά specs, υποθέτω και στρωμένο Oxygen OS, διαθέσιμο από σήμερα σε ανταγωνιστική τιμή. Πάντως πριν αρχίσετε να το συγκρίνετε με το Xiaomi πρέπει να γνωρίζεται ότι δεν είναι συσκευή με κινέζικο προσανατολισμό και το Oxygen OS έχει πιστοποίηση Google, μηδέν bloadware ή κουφές κινέζικες εφαρμογές. 10
anax111 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 O.k. Ψάρωσα! Περιμένω να δω ένα καλό και ειλικρινές Review και αν με πείσει θα το πάρω. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για την φωτεινότητα της οθόνης γιατί το προηγούμενο μοντέλο χόλωνε σε αυτό το σημείο και όλες οι Amoled δεν είναι ίδιες. 1
nikchris Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Έχουμε ξεφύγει λίγο με τη μνήμη νομίζω...δεν γκρινιάζω αλλά αναρωτιέμαι ειλικρινά τι νόημα έχουν 6gb ram! Κατά τα άλλα σούπερ. Στο λεει ο απο κατω: Για να μην σκεφτεσαι μετα για αναβαθμιση Στα διαφορα reviews, ειδα οτι απο τωρα χρησιμοποιει 4gb μνημης. Φανταζεσαι να ειχε το 1+1 2gb μνημης; Θα ηταν obsolete τωρα. 1
Eragon1996 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 αν και δεν είμαι φαν των κινεζικών δείχνει πολυ εντυπωσιακό και ολόκληρο ότι τουλάχιστον θα χρειαζόμουν (ένα τηλέφωνο μετά ονειρικά specs ) αυτα τα λέει ο Apple user εγω
avassos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θα μείνω με το mi5μου λοιπόν... Καλό το πακέτο γενικώς και μιλάω σαν πρώην κάτοχος του one plus two 1
whiteman7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΙΜΗ!!!!!! αμεση αγορά απο μένα 1
Abudi Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Είδα το review του MKBHD. Εύχομαι να μη χαντακωθεί η συσκευή γιατί αντιλαμβάνομαι οτι είναι η καλύτερη της One+.Επί της ουσίας, χωρίς να το έχω πιάσει στα χέρια μου, δεν υστερεί ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ. Ναι, δεν πήραν ρίσκα, δεν εισήγαγαν κάποια σχεδιαστική πρωτοτυπία. Με την εξαίρεση της επιλογής για λεπτότερη συσκευή αντί για παχύτερη και βαρύτερη με μεγαλύτερη μπαταρία, το κινητό φαίνεται να παίρνει ότι πραγματικά χρειάζεται ο χρήστης και να σου λέει "check".Θες ελαφρύ λειτουργικό χωρίς bloat αλλά με έξτρα δυνατότητες; CheckΓουστάρεις smooth af λειτουργία; Check (specs βασικά)Θες να μη μένεις χωρίς μπαταρία; Check (και καλή διαχείριση και πολύ γρήγορο fast-charging).Και η κάμερα φαίνεται να προσφέρει όσα πρέπει να προσφέρει. Τουλάχιστον δε μοιάζει να είναι αναξιόπιστη. Και είναι σημαντικό αυτό.Αν ήμουν σε φάση να αγοράσω συσκευή, για κανένα λόγο δε θα έλεγα "όχι δε θα δώσω 400 για το One+, θα δώσω τα διπλά για το S7" 4
coffeex Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 O.k. Ψάρωσα! Περιμένω να δω ένα καλό και ειλικρινές Review και αν με πείσει θα το πάρω. Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη για την φωτεινότητα της οθόνης γιατί το προηγούμενο μοντέλο χόλωνε σε αυτό το σημείο και όλες οι Amoled δεν είναι ίδιες. 2
Chocobo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πλήρες smartphone.Ελπίζω να τα πάει καλά στις πωλήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα