georsev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θα ηθελα εναν μαστορα που θα μου βρει ακριβως το χρωμα του αυτοκινητου μου διοτι δεν μπορουμε να το πετυχουμε....ειναι το ασημι ο4ι ποιο δυσκολο...εχετε καποιον που μπορει να εγγυηθει οτι θα βρει τον κωδικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Συνήθως ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου είναι γραμένος πάνω στο ίδιο το αμάξι είτε στην πόρτα οδηγού στα αυτοκόλλητα που έχει εκεί είτε στην τάπα βενζίνης.Τώρα να το πετύχει κάποιος στο 100% δυσκολάκι είναι θα πετύχει αυτό που θα μοιάζει κατά 98% ας πούμε αλλά ένα πολύ καλό μάτι θα μπορεί να το διακρύνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πας στον Αλεβιζοπουλο και σου φτιάχνει ότι χρώμα θέλεις https://www.google.com/search?num=100&newwindow=1&q=%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%92%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3&oq=%CF%87%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85+%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%92%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3&gs_l=serp.3...28651.28651.0.28966.1.1.0.0.0.0.152.152.0j1.1.0....0...1c.1.64.serp..0.0.0.bCDVmj3qa1I Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ακομα και να μην ειναι γραμμενο καπου απο την αδεια κυκλοφοριας μπορουν να σου πουν απο την αντιπροσωπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ελεος,θα βγάλει το καπάκι από το ρεζερβουάρ και θα το πας σε χρωματοπωλείο να σου φτιάξει ακριβώς το ίδιο χρώμα.Αν ειναι μερεμέτι είναι μονόδρομος αυτός ο τρόπος για να είναι ίδιο το χρώμα.Το δικό σου θα είναι αλλοιωμένο από ρύπανση,ήλιο κτλ.Αν πάρεις χρώμα ίδιο με αυτό που έχει το αμάξι αλλά καινούριο θα έχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 παιδια εχω παει σε χρωματοπωλειο εδώ επαρχεια με τον κωδικο στο πλαισιο 775 δλδ δοκιμάσαμε αλλα το μηχανημα το βγαζει με διορθωση δλδ εχει διαφορα...το ποιο σωστο είναι να βαφεις καποια λαμαρινα και να συγκρινεις και να πας σε κατι που να πλησιαζει πολύ αμα δεν εχει ταμπελακια διγματα δλδ.Θελω καποιον τωρα που θα κατεβω αθηνα που θα μου βρει το καλητερο χρωμα κοντα στο παλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θέλεις να το βάψεις μόνος σου (δηλαδή να σβήσεις καμιά μικρο-γρατσουνιά ας πούμε) ή θα το πας σε μάστορα για να φτιάξει ολόκληρο κομμάτι/α; Εάν κοιτάς για μάστορα, στείλε μου μήνυμα να σου προτείνω κάποιον (Αθήνα, Μοσχάτο) που έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πόσα χρόνια μετά, το χρώμα είναι τέλειο, το βερνίκι επίσης, ενώ ακόμα και επαγγελματίας detailer στην περιοχή μου δε πήρε χαμπάρι ότι είναι βαμμένο (μόνο όταν του το είπα εγώ απάντησε ότι "ναι, φαίνεται, εδώ κάτω απ' το φως γιατί αυτό και το άλλο μπλα μπλα" ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Θέλεις να το βάψεις μόνος σου (δηλαδή να σβήσεις καμιά μικρο-γρατσουνιά ας πούμε) ή θα το πας σε μάστορα για να φτιάξει ολόκληρο κομμάτι/α; Εάν κοιτάς για μάστορα, στείλε μου μήνυμα να σου προτείνω κάποιον (Αθήνα, Μοσχάτο) που έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πόσα χρόνια μετά, το χρώμα είναι τέλειο, το βερνίκι επίσης, ενώ ακόμα και επαγγελματίας detailer στην περιοχή μου δε πήρε χαμπάρι ότι είναι βαμμένο (μόνο όταν του το είπα εγώ απάντησε ότι "ναι, φαίνεται, εδώ κάτω απ' το φως γιατί αυτό και το άλλο μπλα μπλα" ). σε μαστορα θα παω εδώ επαρχεια για το βαψιμο απλα το χρωμα θελω να βγαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγώ είχα φταίξει με τον κωδικό ,ακριβός ίδιο δεν είναι, κυρίως λόγο φθοράς άλλα δεν φαίνεται κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα