Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Μιάς και έβαλα σκοπό να πουλήσω το Mac mini και θα διαθέσω πιστεύω (αν πουληθεί) κάπου στα 700 με 1000 euro θα ήθελα την βοήθειά σας στο τι να επιλέξω για σταθερό υπολογιστή για αποκλειστικά gaming και λίγο browsing άντε και καμία ταινία. 

1η επιλογή: να πάρω έναν έτοιμο μάρκας όπως lenovo,dell,hp... κλπ

2η επιλογή: να πάρω έναν έτοιμο που τον έχουν συνθέσει κάποιο απο τα καταστήματα όπως πλαίσιο,e-shop κλπ

και

3η επιλογή να πάρω μόνος μου τα πράγματα και να τον συνθέσω μόνος μου (πιάνουν τα χέρια μου δεν έχω θέμα) έχω κάνει μια λίστα με πράγματα που πιστεύω θα ειναι αρκετά καλά για τα επόμενα 5 χρόνια --->

CASE:Link.png Site: CASE

MOTHERBOARD:Link.png Site: MOTHERBOARD

CPU:Link.png Site: CPU

GPU:Link.png Site: GPU1 ή Link.png Site: GPU2 εδω να προσθέσω πως στα benchmark η AMD βγάζει καλύτερα αποτελέσματα απο την Nvidia

RAM:Link.png Site: RAM

HDD:Link.png Site: HDD

SSD:Link.png Site: PSU

PSU:Link.png Site: PSU

Καλοδεχούμενες οι συμβουλές για αλλαγή στις παραπάνω επιλογές μου.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Φιλε μου καλυτερα οταν πουληθει να ξανα ανοιξεις το θεμα γιατι τελος  του μηνα θα χουμε αλλες καρτες  γραφικων,σε κανα 2 μηνες νεους  επεξεργαστες κ.α. Αρα αν τυχων το πουλησεις σε πανω απο εναν μηνα τοτε ο,τι και να εχουμε πει εδω θα ειναι ελλειπες λογο νεων δεδομενων..

Και οταν με το καλο πουλησεις, να συμπληρωσεις την φορμα για το τι ακριβως θες να κανεις κτλ.Για παραδειγμα η μητρικη που βαζεις κανει και overclocking ενω η cpu οχι αρα η΄θα πηγαινες σε φθηνοτερη μητρικη η΄σε ακριβοτερο cpu ξεκλειδωτο και παει λεγοντας..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω.. καλυτερα να περιμενεις.. ειναι μεταβατικο σταδιο και θα πεσουν πολυ οι τιμες..

• Like 1
Δημοσ.

pcu εχω το ίδιο πρέπει το modular αν μπορείς είναι λιγο πιο ακριβό και θα κανείς cable managementσαν άνθρωπος εμένα είναι και midi ο πύργος τρέχα γύρευε :D

άκυρο ποστ

Δημοσ.

Εχει αρκετα λαθη η συνθεση σου. Οταν πουλησεις το mac και εχεις διαθεσιμα τα χρηματα πες μας να σε βοηθησουμε

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου καλυτερα οταν πουληθει να ξανα ανοιξεις το θεμα γιατι τελος  του μηνα θα χουμε αλλες καρτες  γραφικων,σε κανα 2 μηνες νεους  επεξεργαστες κ.α. Αρα αν τυχων το πουλησεις σε πανω απο εναν μηνα τοτε ο,τι και να εχουμε πει εδω θα ειναι ελλειπες λογο νεων δεδομενων..

Και οταν με το καλο πουλησεις, να συμπληρωσεις την φορμα για το τι ακριβως θες να κανεις κτλ.Για παραδειγμα η μητρικη που βαζεις κανει και overclocking ενω η cpu οχι αρα η΄θα πηγαινες σε φθηνοτερη μητρικη η΄σε ακριβοτερο cpu ξεκλειδωτο και παει λεγοντας..

Συμφωνω.. καλυτερα να περιμενεις.. ειναι μεταβατικο σταδιο και θα πεσουν πολυ οι τιμες..

Εχει αρκετα λαθη η συνθεση σου. Οταν πουλησεις το mac και εχεις διαθεσιμα τα χρηματα πες μας να σε βοηθησουμε

Σωστά τα λέτε θα περιμένω να πουλήσω το mac mini και να περάσει και αυτο το μεταβατικό σταδιο και μετά θα ξαναεπανέλθω στο θεμα. Ευχαριστώ.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...