AETOLOFITIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπερα. σημερα μου ετυχε κατι που δεν ειχα ξαναδει. Ενας φιλος μου εδωσε το pc του να δω τι μπορει να εχει επειδη ειναι ασχετος με αυτα. προκειται για ενα παλιο build με: athlon 64 x2 5200+ msi neo v2 (καπως ετσι) μητρικη 2 gb ram και ενα hec τροφοδοτικο το pc εκει που δουλευε κανονικα παγωνε η εικονα και μετα απο reset δεν εμπαινε στα windows. μετα απο λιγη ωρα ολα δουλευαν καλα και υστερα παλι τα ιδια. εχει τα 10. το πρωτο πραγμα που μπηκε στο μυαλο μου ηταν ο σκληρος ή ακομη και το τροφοδοτικο. τελικα ήταν η καρτα γραφικων. ειχε μια ΝΧ8600GT Σας εχει παρουσιαστει παρομοιο προβλημα με καρτα γραφικων? εβαλα μια παλια 6450 pegatron και το μηχανημα δουλευει αριστα. εκανα και ενα prime για 3 ωρες να ειμαι σιγουρος μηπως ηταν τιποτα αλλο. θερμοκρασιες δεν ανεβαζει υπερβολικα. μεχρι 64 παει. ποσο ειναι το οριο? δυστηχως η ψυχτρα με το επεξεργαστη εχουν κολλησει επειδη ειναι με την μαμα παστα απο τοτε που το πηρε και οτι και αν εκανα δεν ξεκολλανε για να αλλαξω παστα. υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι αλλο και απλα τωρα να δουλευει σωστα?
Sheogorath Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ίσως θερμοκρασία κάρτας και απλά μετά απο ώρα κρύωνε.
AETOLOFITIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 sheo. η συγκεκριμενη εχει μια αρκετα μεγαλη ψυχτρα απο πανω. επισης το προβλημα εγινε απο την μια στιγμη στην αλλη. δεν ειχε ξαναγινει ποτε.
soteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τσέκαρε την καρτα μην ειναι μπουκομενη σε σκονες τίποτα η θελει παστα οσο μεγαλη και να ειναι η ψυχτρα αν ειναι μπουκομενη ή υπολειτουργει δεν..
NEFTIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εγώ έχω κάψει 2 σε μια εβδομάδα. Μια 8400GS και μια 8800GT. Καταραμένη σειρά η 8000. Απο τότε μόνο Amd. Και πλέον το πισι δε μυριζε σκόρδα. Έχουνε περάσει χρόνια και ζαμάνια, αλλά ακόμα έχω κολλήσει με την Amd. Ακόμα δουλεύει το ρημάδι. Άσχετο.
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παντως αν θελεις να ξεκολλησεις την ψυκτρα απο την cpu πρεπει να το αναψεις πρωτα να ζεσταθει και μετα πιασε την ψυκτρα(αφου εχεις βγαλει τα 2 κλιψ)και κανε απαλες κινησεις οριζοντια αριστερα-δεξια και ταυτοχρονως ελαφρα προς τα πανω 2
AETOLOFITIS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παντως αν θελεις να ξεκολλησεις την ψυκτρα απο την cpu πρεπει να το αναψεις πρωτα να ζεσταθει και μετα πιασε την ψυκτρα(αφου εχεις βγαλει τα 2 κλιψ)και κανε απαλες κινησεις οριζοντια αριστερα-δεξια και ταυτοχρονως ελαφρα προς τα πανω Φιλε μου οτι περιγραφεις το εκανα περιππου για κανενα 15λεπτο. εχει γινει ενα πραμα. να σου πω την αληθεια δεν ξερω τι αλλο να κανω. δεν ξεκολλαει με τιποτα. και ειναι αμαρτια να μην του αλλαξω παστα. αλλα αν ειναι να παθει τιποτα ο επεξεργαστης και να μην βρισκω μετα, καλυτερα ας κατσει ετσι. παντως η παστα της amd ειναι απαραδεκτη. προτιμω της Intel που μετα απο μερικα χρονια δεν υπαρχει καν. σε ολα τα amd συστηματα που δεν αλλαζουν παστα συχνα παντα ειχα προβλημα. soteras η καρτα απλα οταν ζεσταθει μετα απο 1-2 λεπτα βγαινει off. την καθαρισα και αλλαξα παστα αλλα τιποτα. Το θεμα δεν ειναι που χαλασε. απλα ο τροπος που λειτουργει και ο τροπος που κολλαει. δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι μπορει να ειναι αυτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα