Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους.

Εχω μια κάρτα γραφικών 4850 x2 και θέλω να την πουλήσω (δεν είναι δικιά μου εξυπηρέτηση κάνω)..

Επειδή "έμπλεξε" σε μια παράξενη κάτασταση

θα ήθελα την άποψη σας για ποια test πρέπει να κάνω & τι  μετρήσεις πρέπει να πάρω...

Δηλαδή έχω τρέξει FurMark...GPU-Z τι έπρεπε να δω στα στοιχεία που θα πάρω....έχω 1 υποψία μήπως δεν δουλεύει ο ένας πυρήνας....

Αν μπορείτε με screen shots θα με εξυπηρετούσε...

Δημοσ.

furmark ειναι το τεστ για artifacts και για τεστ.μετα βαλε κανα bench γραφικων να δεις τι παιζει και εκει.

Δημοσ.

Αυτο που με ενδιαφέρει πρώτα είναι να δω πως ελέγχω την υπαρξη 2πυρήνων...δηλαδη τι πρέπει να δω και που?

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους.

Εχω μια κάρτα γραφικών 4850 x2 και θέλω να την πουλήσω (δεν είναι δικιά μου εξυπηρέτηση κάνω)..

Επειδή "έμπλεξε" σε μια παράξενη κάτασταση

θα ήθελα την άποψη σας για ποια test πρέπει να κάνω & τι  μετρήσεις πρέπει να πάρω...

Δηλαδή έχω τρέξει FurMark...GPU-Z τι έπρεπε να δω στα στοιχεία που θα πάρω....έχω 1 υποψία μήπως δεν δουλεύει ο ένας πυρήνας....

Αν μπορείτε με screen shots θα με εξυπηρετούσε...

κατεβασε ενα 3δμαρκ vantage και τρεξτο να δω τι παιζει με τη καρτα σου

με τις 2χ4850 μου τοτε με ενα ελαφρυ oc εβγαζα καπου 14300 graphics skor ασε το cpu skor

post-238528-0-25496800-1465917342_thumb.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

Οκ αυτό ήθελα....

Και δες αν υπάρχει load και στους δύο πυρήνες, απο το gpuz.

Έχεις μήπως screenshot σε ποιο σημείο είναι  αυτό.

Δημοσ.

Στην καρτέλα sensors είναι. Θα ανοίξεις δύο gpuz και απο την λίστα κάτω αριστερά θα διαλέξεις διαφορετική gpu. Στην μία τον πρώτο πυρήνα,  στο δεύτερο, τον δεύτερο.

Δημοσ.

Με το gpuz θα πρεπει να δεις crossfire enabled (sideport off), μήν χρησιμοποιήσεις windows update καθώς δεν δουλεύει το crossfire για driver, αλλά κατέβασε τον τελευταίο απο το site της amd που υποστηρίζει την κάρτα σου,νομίζω βγήκε ιούλιο 13, και υποστηρίζει κανονικά το crossfire ακόμα και σε windows 10

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064

είναι για windows 8, αλλά τον περνάς και στα 10άρια χωρίς κανένα πρόβλημα παίζει κανονικά είτε χ32 είτε χ64

Δημοσ.

Στην καρτέλα sensors είναι. Θα ανοίξεις δύο gpuz και απο την λίστα κάτω αριστερά θα διαλέξεις διαφορετική gpu. Στην μία τον πρώτο πυρήνα,  στο δεύτερο, τον δεύτερο.

Αυτο πιστεύω με καλύπτει...

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι ούτε δύο ούτε 100 gpuz ενα αν ανοίξεις και διαβάσεις crossfire enabled (sideport off) είσαι οκ αν όχι απλά παίζει ο ένας μόνο πυρήνας

Δημοσ.

Δε χρειάζεσαι ούτε δύο ούτε 100 gpuz ενα αν ανοίξεις και διαβάσεις crossfire enabled (sideport off) είσαι οκ αν όχι απλά παίζει ο ένας μόνο πυρήνας

Moυ έχει τύχει σε 4870Χ2 να είναι CF enable και να φορτώνει μόνο ο ένας παντού.

Δημοσ.

Aυτό μου είχε συμβεί μόνο σε κάποια catalyst αν τα περνούσες το ένα πάνω απο το άλλο, χωρίς την σωστή απεκγατάσταση, και απο κάποιο windows update , περιοδικά μόνο σε όσα παιχνίδια δεν υποστήριζαν crossfire δούλευε κανονικά η μία μόνο 4870, 

Και κάτι άλλο που μπορεί να κάνει είναι να ενεργοποιήσει το εικονίδιο του crossfire και να τρέξει κάποιο παιχνίδι που υποστηρίζει crossfire, αν εμφανίζεται όλα οκ.

Πάντως ήταν καταπληκτική καρτούλα την κράτησα περισσότερο απο κάθε άλλη, και δεν πωλήθηκε ποτε και την κρατώ λειτουργική έτσι για αρχείο. και μετά απο τόσα χρόνια η τιμή της για την απόδοση της ήταν παραπάνω απο vfm και οποιαδήποτε σύγκριση με 1070,1080,980ti, titan, fury είναι για γέλια πραγματικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...