mr.robot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλησπερα πριν λιγες ημερες πηρα απο κινα το redmi note 3 pro 16gb με snapdragon.. εκανα αιτηση για να ανοιξω το bootloader και ηρθε σημερα το πρωι.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος που ελεγε στο μηνυμα το οποιο μου ηρθε, και κολλαει στο 50% οπως σε πολλους αλλους.. εχω μπει κανονικα σε fastboot και εχω περασει τς απαραιτητους drivers.. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; δοκιμασα να κανω update μεσα απο το κινητο στην τελευταια εκδοση που μου ηρθε σημερα και δεν προχωραει.. λες και εχουν πεσει οι σερβερς τους.. βοηθηστε με παρακαλω.. επισης για να περασω ελληνικη ρομ πρεπει οπως δηποτε το να το κανω root και να κανω unlock bootloader?
mikele13- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 καλησπερα πριν λιγες ημερες πηρα απο κινα το redmi note 3 pro 16gb με snapdragon.. εκανα αιτηση για να ανοιξω το bootloader και ηρθε σημερα το πρωι.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος που ελεγε στο μηνυμα το οποιο μου ηρθε, και κολλαει στο 50% οπως σε πολλους αλλους.. εχω μπει κανονικα σε fastboot και εχω περασει τς απαραιτητους drivers.. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; δοκιμασα να κανω update μεσα απο το κινητο στην τελευταια εκδοση που μου ηρθε σημερα και δεν προχωραει.. λες και εχουν πεσει οι σερβερς τους.. βοηθηστε με παρακαλω.. επισης για να περασω ελληνικη ρομ πρεπει οπως δηποτε το να το κανω root και να κανω unlock bootloader? https://xiaomi-miui.gr/ 1
mr.robot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 https://xiaomi-miui.gr/ οντως τωρα; με εσωσες δεν το ηξερα!! μπραβο ρε!! για να γραφω εδω φιλε παει να πει οτι εκει δεν βοηθανε.
mikele13- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 οντως τωρα; με εσωσες δεν το ηξερα!! μπραβο ρε!! για να γραφω εδω φιλε παει να πει οτι εκει δεν βοηθανε. βοηθανε και παρα πολυ μαλιστα,απλα δεν ειναι ολη την ωρα μεσα. Τι θες να σου απαντανε αμεσα?
ziaba Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 βοηθανε και παρα πολυ μαλιστα,απλα δεν ειναι ολη την ωρα μεσα. Τι θες να σου απαντανε αμεσα? Με τόσο διαφήμιση που έχει γίνει κάποιοι νομίζουν πως είναι επίσημο site υποστήριξης της xiaomi και ότι πληρώνονται για να ασχολούνται μαζί τούς και όχι ότι είναι ένα απλό φόρουμ που σου απαντάει οποίος γούσταρει
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 βοηθανε και παρα πολυ μαλιστα,απλα δεν ειναι ολη την ωρα μεσα. Τι θες να σου απαντανε αμεσα? Εσυ φταις που ασχοληθηκες...και εισεπραξες ειρωνεια
AMWN_RA Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 καλησπερα πριν λιγες ημερες πηρα απο κινα το redmi note 3 pro 16gb με snapdragon.. εκανα αιτηση για να ανοιξω το bootloader και ηρθε σημερα το πρωι.. κατεβασα την τελευταια εκδοση του προγραμματος που ελεγε στο μηνυμα το οποιο μου ηρθε, και κολλαει στο 50% οπως σε πολλους αλλους.. εχω μπει κανονικα σε fastboot και εχω περασει τς απαραιτητους drivers.. τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; δοκιμασα να κανω update μεσα απο το κινητο στην τελευταια εκδοση που μου ηρθε σημερα και δεν προχωραει.. λες και εχουν πεσει οι σερβερς τους.. βοηθηστε με παρακαλω.. επισης για να περασω ελληνικη ρομ πρεπει οπως δηποτε το να το κανω root και να κανω unlock bootloader? Πρέπει να έχεις την China dev rom για να ξεκλειδώσεις τον bootloader με την stable δεν ξεκλειδώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα