markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας ώστε να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι. είμαι ανάμεσα σε 3, πια μου προτείνετε; 1) http://www.e-shop.gr/tv-hitachi-49hgw69-49-led-ultra-hd-smart-p-PER.157975 2) http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ue50j6200awxxh-1170148.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 3) http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue48ju6400-48-led-smart-4k-ultra-hd-p-PER.157698 Η τηλεόραση θα μπει στον τοίχο και η απόσταση από τον τοίχο έως τον καναπέ είναι 3,5 μετρά. P.S. Ποια είναι η γνώμη σας για την Hitachi, είναι εξισώσου καλή με την samsung? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
heavyrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν μπορω να βρω ακριβείς πληροφοριες για τη hitachi, σιγουρα ομως ειναι χειροτερη απο την ju6400. Στην αποσταση σου παντως ειναι λιγο μικρη η 50αρα, μαλιστα αν θες ultra HD θα παει χαραμι στα 3,5 μετρα. Βudget να υποθεσω απο αυτες που προτεινες γυρω στο 500αρι; Θες οποσδήποτε ultra HD; περιεχομενο θέασης;
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν μπορω να βρω ακριβείς πληροφοριες για τη hitachi, σιγουρα ομως ειναι χειροτερη απο την ju6400. Στην αποσταση σου παντως ειναι λιγο μικρη η 50αρα, μαλιστα αν θες ultra HD θα παει χαραμι στα 3,5 μετρα. Βudget να υποθεσω απο αυτες που προτεινες γυρω στο 500αρι; Θες οποσδήποτε ultra HD; περιεχομενο θέασης; την HITACHI την βάζω, γιατί κάπου πριν λίγο καιρό, έκανε ένα event εδώ στην Ελλάδα και πήρε αρκετά θετικά σχόλια. Προσωπικά τις μόνες που εμπιστεύομαι, είναι samuung και sarp. Για τα λεφτά, 500 με βαριά 600 (δλδ ju6400). Αυτό που θέλω, είναι στα λεφτά αυτά όσο το δυνατών καλύτερα χαρακτηριστικά γίνεται. Τώρα, όσο άφορα την απόσταση, ξέρω θέλω 65 και πάνω... άλλα, τα λεφτά είναι το πρόβλημα. http://secure.public.gr/product/sound-and-vision/tileoraseis/tileorasi-49-hitachi-49hgw69-smart-led-ultra-hd/prod8050449pp/;jsessionid=89FBC0EE8F9F0920B8D5CEC8FD30F608.node2 (για την hitachi, εδώ λέει 2 πράγματα).
heavyrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι τα ειδα, εγω στη θεση σου δεν θα ρισκαρα για κατι που μολις βγηκε και δεν εχουμε reviews. Οποτε εφοσον τα λεφτα παιζουν εκει οποια απ τις 2 και να παρεις ειναι recommented και σε reviews και απο κατοχους . Η διαφορα τους ειναι οτι η μια ειναι ultra hd με 50hz panel και η αλλη full hd me 100αρι. Εγω θα πηγαινα στην j6200 καθως ειναι και 2 ιντσες παραπανω και 100ευρω φθηνοτερη.
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Ναι τα ειδα, εγω στη θεση σου δεν θα ρισκαρα για κατι που μολις βγηκε και δεν εχουμε reviews. Οποτε εφοσον τα λεφτα παιζουν εκει οποια απ τις 2 και να παρεις ειναι recommented και σε reviews και απο κατοχους . Η διαφορα τους ειναι οτι η μια ειναι ultra hd με 50hz panel και η αλλη full hd me 100αρι. Εγω θα πηγαινα στην j6200 καθως ειναι και 2 ιντσες παραπανω και 100ευρω φθηνοτερη. Άρα, samsung και πάλι samsung! Αρχικά στην 6200 έλεγα να πάω. άρα, εκεί θα καταλήξω! Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο, τα media mark είναι καλά η είναι σαν τον kotsovolo?
heavyrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις καλα; Αν εννοεις αν ισχυει η εγγυηση τους, ναι ειναι επισημοι αντιπροσωποι, την εγγυηση την δινει ο κατασκευαστης
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι εννοεις καλα; Αν εννοεις αν ισχυει η εγγυηση τους, ναι ειναι επισημοι αντιπροσωποι, την εγγυηση την δινει ο κατασκευαστης Και αυτό που λες, άλλα και σαν μαγαζί δλδ (e shop, plaisio, public, you).
heavyrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις "καλο σαν μαγαζι"; οπου την εχει φθηνοτερα παρ την απο εκει, ξερω οτι το public πχ τον προηγουμενο μηνα την εδινε με δωρο 5ετη εγγυηση για παραλαβή απ το καταστημα, νομιζω το ιδιο και τα mediamarkt, πηγαινε απο κοντα, δες την και ρωτα τους μπας και ... http://www.insomnia.gr/topic/610814-tvsamsung-ue50j6200-%CF%83%CF%84%CE%B1-499%E2%82%AC-public-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/page-7
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν καταλαβαινω τι εννοεις "καλο σαν μαγαζι"; οπου την εχει φθηνοτερα παρ την απο εκει, ξερω οτι το public πχ τον προηγουμενο μηνα την εδινε με δωρο 5ετη εγγυηση για παραλαβή απ το καταστημα, νομιζω το ιδιο και τα mediamarkt, πηγαινε απο κοντα, δες την και ρωτα τους μπας και ... http://www.insomnia.gr/topic/610814-tvsamsung-ue50j6200-%CF%83%CF%84%CE%B1-499%E2%82%AC-public-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/page-7 δλδ δεν είναι 3 λαλούν και 2 χορεύουν όπως στον κοτσοβολο. Φίλε μου, σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου, άλλα και για τον χρόνο - φώτα σου! Αν δεν σε παιδεύω, μπορείς να μου πεις ποια τν είναι καλύτερη γα τον χώρο μου. δλδ για την απόσταση και το καλύτερο που μπορώ να πάρω ανεξάρτητα από τα λεφτά. άπλα να ξέρω πληροφοριακά.
heavyrain Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρα ειναι τα μαγαζια ειναι αναλογα σε ποιον πωλητη θα πεσεις. Αν πχ ομως δω σε καποιο αυτο που λες τρεις λαλουν και 2 χορευουν που το εχω δει σε ενα καταστημα του κωτσοβολου (ασχετοι και απροθυμοι πωλητες) και εκανα παραπονα στο διευθυντη φυσικα και δεν προκειται να ξανααγορασω απο αυτους κατι. Εφοσον λες οτι ξερεις οτι θες 65αρα ιδανικα στην αποσταση σου αρα εχεις δει τι παιζει πλεον με τα ultra hd, και θεωρητικα οτι υπαρχουν λεφτα πας στη τοπ σειρα js/ks της samsung η στην αντιστοιχη x90/x93 της sony. Οι oled σ αυτες της ιντσες ειναι ακομα απλησιαστες. Εγω καθομαι στα 3 μετρα, αλλα εχω και καναπεδες πλαγια οποτε παιζει και πιο κοντα, με 55αρα και ειμαι καλυμμενος. Αν μου ελεγες τωρα τι θα παιρνα αν ειχα 2500χιλιαρικα που κανουν περιπου και αυτες που σου ανεφερα θα πηγαινα στην oled eg920 της lg χωρις δευτερη σκεψη.
markos9 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μια χαρα ειναι τα μαγαζια ειναι αναλογα σε ποιον πωλητη θα πεσεις. Αν πχ ομως δω σε καποιο αυτο που λες τρεις λαλουν και 2 χορευουν που το εχω δει σε ενα καταστημα του κωτσοβολου (ασχετοι και απροθυμοι πωλητες) και εκανα παραπονα στο διευθυντη φυσικα και δεν προκειται να ξανααγορασω απο αυτους κατι. Εφοσον λες οτι ξερεις οτι θες 65αρα ιδανικα στην αποσταση σου αρα εχεις δει τι παιζει πλεον με τα ultra hd, και θεωρητικα οτι υπαρχουν λεφτα πας στη τοπ σειρα js/ks της samsung η στην αντιστοιχη x90/x93 της sony. Οι oled σ αυτες της ιντσες ειναι ακομα απλησιαστες. Εγω καθομαι στα 3 μετρα, αλλα εχω και καναπεδες πλαγια οποτε παιζει και πιο κοντα, με 55αρα και ειμαι καλυμμενος. Αν μου ελεγες τωρα τι θα παιρνα αν ειχα 2500χιλιαρικα που κανουν περιπου και αυτες που σου ανεφερα θα πηγαινα στην oled eg920 της lg χωρις δευτερη σκεψη. Κάτι παρόμοιο μου έτυχε και έμενα φίλε μου, και μάλιστα εις διπλού. Γενικά και με φίλους που έτυχε να μιλήσουμε για αυτό το θέμα, πάνω κάτω εδώ στην επαρχεία (Ήπειρο) έτσι είναι. Για να μην μιλήσω και για ποιότητα... Την ίδια σκέψη είχα, άρα εντάξει, δεν ήμουν φευγάτος στην σκέψη αυτή! Φίλε μου, για μια ακόμα φορά σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα