Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω στην διαθεση μου για συσκευη κοντα στα 500ευρο.Ψαχνω για μια συσκευη η οποια να αντεψει στην χειροτερη 2 χρονια. Το μονο που με νοιαζει ειναι η συσκευη να εχει updates για αρκετο διαστημα δεν με απασχολει ουτε οθονη ουτε το ποσο αποθηκευτικο χωρο εχει. Εχω επιλεξει το iphone se γιατι πιστευω με τα 2γιγα ραμ θα περνει για καιρο updates και δεν θα εχει λαγγαρισματα.Η να επιλεξω καποιο μεταχιρισμενο 6 η 6s? Ευχαριστω και σορρυ αν ειμαι σε λαθος section

• Like 1
Δημοσ.

Το iPhone SE έχει το καινούριο hardware σε μικρό μέγεθος. Updates θα παίρνει για 3-4 χρόνια σίγουρα. Οπότε σε καλύπτει γι αυτό που θέλεις. Το iPhone 6 έχει προφανώς λιγότερο "ψωμί" στα updates, αφού είναι ήδη 2 ετών. Εφόσον σε νοιάζουν τα 2+ χρόνια αναβαθμίσεων, η λογική λέει iPhone SE (ή 6S, αν προτιμάς πιο μεγάλη οθόνη και δίνεις πιο πολλά).

Και φτάνουμε στο σημείο που θα σε μαλώσω: δε σε ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος; Srsly; Το να πάρεις iPhone με 16GiB είναι κάκιστη επιλογή! Τόσο κακή, που ακόμα κι εγώ που 'μαι φανατικός iPhone-άκιας, όταν μου λένε για τη "μικρή" έκδοση, απαντάω άμα δεν έχεις λεφτά να πάρεις πιο μεγάλο, κάλιο πάρε Android!

Σοβαρά τώρα, μην πάρεις το 16άρι, όποια συσκευή κι αν διαλέξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Το iPhone SE έχει το καινούριο hardware σε μικρό μέγεθος. Updates θα παίρνει για 3-4 χρόνια σίγουρα. Οπότε σε καλύπτει γι αυτό που θέλεις. Το iPhone 6 έχει προφανώς λιγότερο "ψωμί" στα updates, αφού είναι ήδη 2 ετών. Εφόσον σε νοιάζουν τα 2+ χρόνια αναβαθμίσεων, η λογική λέει iPhone SE (ή 6S, αν προτιμάς πιο μεγάλη οθόνη και δίνεις πιο πολλά).

Και φτάνουμε στο σημείο που θα σε μαλώσω: δε σε ενδιαφέρει ο αποθηκευτικός χώρος; Srsly; Το να πάρεις iPhone με 16GiB είναι κάκιστη επιλογή! Τόσο κακή, που ακόμα κι εγώ που 'μαι φανατικός iPhone-άκιας, όταν μου λένε για τη "μικρή" έκδοση, απαντάω άμα δεν έχεις λεφτά να πάρεις πιο μεγάλο, κάλιο πάρε Android!

Σοβαρά τώρα, μην πάρεις το 16άρι, όποια συσκευή κι αν διαλέξεις.

αυτά θα έλεγα κι εγώ. αν δεν έχει χώρο αποθηκεύσεις πάρε ένα Nokia 3310 καλύτερα.   

Δημοσ.

use your cloud services bros. 

σοβαρά εγώ δεν έχω θέμα με τα 16..

καλα δεν ειναι λογικη αυτο. Με spotify (3-4 gb) καμια φωτογραφια, βιντεο, και κανα 2 παιχνιδια εχει γεμισει 

Δημοσ.

δεν ξερω και εγω που ειχα 8αρι 3GS τα εβγαζα περα ευκολα αλλα εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε... λετε να βαλω λιγα παραπανω να παρω το παρω το 64αρι που ειναι στα 540?

Δημοσ.

δεν ξερω και εγω που ειχα 8αρι 3GS τα εβγαζα περα ευκολα αλλα εχουν περασει αρκετα χρονια απο τοτε... λετε να βαλω λιγα παραπανω να παρω το παρω το 64αρι που ειναι στα 540?

βαλε και αλλα 25 και πηρες το 6s.

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ με το iPhone 3GS ήμουν μια χαρά με τα 16 GiB του. Δε μ' ενόχλησαν ποτέ - δεν έκατσα να σβήσω προγράμματα ή αρχεία ποτέ. Το έκανα με το iPhone 4 (16 GiB) όμως. Οι απαιτήσεις σε χώρο ολοένα και αυξάνονται. Τα προγράμματα πιάνουν πιο πολύ, οι φωτογραφίες το ίδιο, οι ταινίες το ίδιο. 

Αυτή την εποχή με iPhone 8 GiB (αν υπήρχε) θα το έσπαγες. Με 16 GiB θα το βρίζεις. Με 32 GiB θα είσαι μια χαρά, και με 64 GiB ή παραπάνω, άρχοντας. Δεν είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να πάρεις μια συσκευή που δε θα την ευχαριστηθείς; 

Δημοσ.

Στο 5se δε μου κάθεται καλά η οθόνη εγώ θα σου πρότεινα το 6s είναι μικρή η χρηματική διαφορά αλλά η διαφορά στην οθόνη είναι τεράστια. Σε ένα smartphone είναι για μένα ο κύριος παράγοντας επιλογής η οθόνη. 

Δημοσ.

Έχω το 6s 16gb μια χαρά πάει με cloud αλλα για παιχνίδια θέλει παραπάνω μνήμη :((( 

Οπότε κάτω απο 32 δεν αξίζει για τα λεφτά που θα δώσεις....

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείτε 6s τώρα αν μπορέσεις και περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβρη που θα βγει το 7 και θα πέσει το 6s για να πας στην μεγαλύτερη μνήμη εσύ το αποφασίζεις.. Μην πάρεις πάντως το se...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...