Προς το περιεχόμενο

Windows 10 + free antivirus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Avast και ελαφρύ.

Το defender μένει στις εξετάσεις στην ίδια τάξη την επόμενη φορά λευκή κόλα μετά δεν κατεβαίνει πλέον κι ας είναι της microsoft, πάντως  είναι primitive το άτιμο χα χα χα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!! Λεω να δοκιμασω το AVIRA γιατι λεει free forever lol
Τι αλλο μπορω να βαλω για να ειμαι οκ? Να βαλω και κανενα για malwarebytes ή παει πολυ?
Το Windows defender ειναι ενσωματωμένο στα windows 10 και το εχω και αυτο στο ON , δεν υπαρχει προβλημα ετσι?

Δημοσ.

με το που θα βάλεις αλλο αντιβιωτικό απενεργοποιείται αυτόματα το defender.

malware θα το εχεις εγκατεστημένο (ΟΧΙ ΠΡΟ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΕΧΕ)και απλά θα σκανάρεις το σύστημα,μην το έχεις ενεργό συνέχεια δεν υπάρχει λόγος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο. Απο τους καλύτερους τρόπους ασφαλείας είναι να φτιάξεις ένα account στα Windows με λιγότερα δικαιώματα. Το λεγόμενο standard account. Το default στα Windows είναι το account να είναι Administrator. Έτσι το malware δεν μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά γιατί σε οποιαδήποτε μεγάλη αλλαγή θα ζητάει το password του Administrator. Όπως λειτουργούν το Linux και τo Mac ΟS X δηλαδή. Σε μια έρευνα που είχε γίνει είχαν βρει ότι το 90% των malware σε Windows μπορεί να αντιμετωπιστεί επιτυχώς μόνο με τη συγκεκριμένη μέθοδο ως ασφάλεια.

Τα βήματα για τη δημιουργία καινούριου λογαριασμού με λιγότερα δικαιώματα:

http://www.howtogeek.com/226540/how-to-create-a-new-local-user-account-in-windows-10/

Βέβαια θέλει και κοινή λογική για να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια η παραπάνω μέθοδος. Δηλαδή όχι άνοιγμα αρχείων που έχουν κατέβει απο αμφιβόλου ποιότητας πηγές, προσοχή τα link που πατάμε κτλ.

Καλό θα ήταν βέβαια να γίνεται scan μια φορά τις 2-3 εβδομάδες και με το Malwarebytes Anti-Malware για να υπάρχει σιγουριά ότι δεν έχει περάσει κάτι χωρίς να το καταλάβουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Στην προσπαθεια μπυ για αναβαθμιση σε Windows 10 ανακαλυψα οτι εχω σπασμενα Windows 7 ultimate.

Μου ζητάει κλειδι. Και δεν εχω.

Τι πρεπει να κανω;

Δημοσ.

Φορματ και επιστροφη στα captain jack sparrow 7. Περα απο την πλακα νομιζω απαγορευονται συζητησεις για πειρατικο λογισμικο οποτε δεν θα παρεις καποια βοηθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...