Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε ξερω ξαφνικα με εσβησε.Πατωντας παρατεταμενα το power button αναψε μια και εκανα λογικα soft reset.Μετα εσβησε και δεν αναβει ουτε τα led οταν το βαζω για φορτιση.Αλλαξα μπαταρια τιποτα.Να πω βεβαια οτι την μερα που τα επαιξε η καμερα βαρουσε υπερωριες γιατι ημουν σε εκδηλωση και το δανεισα σε μια φιλη που εβγαλε ενα σωρο φωτο και του ανεβασε θερμοκρασια

Δημοσ.

Το εχω κανει αλλα τιποτα black screen μονο και δεν αναβει τιποτα.το pc αναγνωριζει κατι γιατι κανει τον χαρακτηριστικο θορυβο αλλα μετα τιποτα

Δημοσ.

πάντως είναι αρκετά ακριβές(με μια ματιά στο e-bay) δεν θα τα έδινα για ένα κινητό του 13 πούλα το υπόλοιπο στις αγγελίες και πάρε κάποιο άλλο  

Δημοσ.

Αγνωστη συσκευη usb αποτυχια αιτησης περιγραφης συσκευης.ξαναπερασα και drivers για σιγουρια

Το ξερω απλα κολλησα και θελω να δω αν φτιαχνεται αλλιως παμε για αλλη συσκευη,ευτυχως εχω το g3 οποτε βολευομαι

Δημοσ.

Ψηνομαι να πειραματιστω. Και να δοκιμασω(αν πετυχει) ,κατι που δεν επεσε μεχρι τωρα στα χερια μου. Ετσι και αλλιως,αν το πας σερβις,θα σου πουν αλλαγη μητρικης. Οποτε,και να μην πετυχει ,θα χασεις 10€ μεταφορικα,τα οποια δεχομαι να πληρωσω εγω ,για την ευκαιρια που θα μου δωσεις

Δημοσ.

γιατι με εβαλες τωρα σε πειρασμο.πειραματιζομαι και αν δεν μου κατσει στο στελνω με δικα μου ολα τα εξοδα εννοειται

Δημοσ.

θα στο στειλω γιατι φοβαμαι οτι παω για πατατα.αυριο με ελτα κουριερ.Σ ευχαριστω πολυ και καλους πειραματισμους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...