Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δωρεάν web hosting σε γνωστή εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων + δωρεάν domain name (.com, .net, .info κλπ εκτός .gr) για ένα έτος. Σε περίπτωση που ήδη έχετε κατοχυρωμένο domain μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Επιλογή server σε Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Αμερική. Άμεση χρήση του λογαριασμού σας. Δωρεάν μεταφορά (migrate).

• Moderators
Δημοσ.

Σαν αγγελια μου φαινεται εμενα η δημοσιευση σε λαθος χωρο, με κατι που δεν ειναι δωρεαν και αποκρυπτεται... :)

Δωρεάν web hosting σε γνωστή εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων + δωρεάν domain name (.com, .net, .info κλπ εκτός .gr) για ένα έτος. Σε περίπτωση που ήδη έχετε κατοχυρωμένο domain μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Επιλογή server σε Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Αμερική. Άμεση χρήση του λογαριασμού σας. Δωρεάν μεταφορά (migrate).

Δημοσ.

Δωρεαν πατατες σε αθηνα πατρα κρητη. 

Επιλογη 2kg-5kg-10kg

Δεν σου λεω που ειναι ομως. 

:ph34r:

Θα σε παρακαλούσα να μην ειρωνεύεσαι χωρίς λόγο. Το "πού" θα μπορούσα να σου το πώ πολύ ευχαρίστως αν ενδιαφέρεσαι. Αν αναρωτιέσαι το λόγο που το κάνω είναι καθαρά λόγω affiliate. Δίνω πίσω όλο μου το κέρδος με μόνο σκοπό να ανεβάσω το affiliate status. Αν αναρωτιέσαι επίσης γιατί θέλω να κάνω κάτι τέτοιο τότε πολύ ευχαρίστως να σου το εξηγήσω σε pm.

Σαν αγγελια μου φαινεται εμενα η δημοσιευση σε λαθος χωρο, με κατι που δεν ειναι δωρεαν και αποκρυπτεται... :)

Είναι εντελώς δωρεάν. Μπορώ να σου παραχωρήσω εάν επιθυμείς για να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Δες το reply μου στον @macios για να καταλάβεις το γιατί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...