spirosR7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Καλημερα παιδια εχω προβλημα με το κουμπι power του zalman z11 το ανοιξα σημερα να καθαρισω ανεμιστηρες κλπ. Και κοπηκαν τα καλωδιακια του power button εχω ξενερωσει γτ πηρα και 2 νεους ανεμιστηρες να τους βαλω και ειναι ολο το hardware χαμω... γινετε να βρω καπου κουμπι power για το zalman z11 η παω για νεο κουτι;; Υπαρχει περιπτωση αν αλλαξω τη θεση του καλωδιου reset με του power στη μητρικη να δουλεψει δηλαδη να αναβει με το reset?
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Το πιο πιθανο ειναι πως θα αναβει αλλα αν οχι να εχεις κανα κατσαβιδακι και να κανεις με την μυτη επαφη τα σιρματακια που μπαινει το power on και θα κανεις την δουλεια σου κανονικα
soteras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Αν εχεις κανα παλιο κουτι ξηλωσε το κουμπι και κανε την αντικατασταση Σαν άλλη λύση το κουμπι ρεσταρτ το συνδεεις για κουμπι εκκινησης 1
veteranos123 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Με κολλήσεις κλπ πως πας. Θα αγοράσεις αυτό (είναι τριπλό αλλά λογικά με ένα κοφτάκι το κόβεις), θα κόψεις τελείως τα παλιά βυσματάκια που κουμπώνουν στην μητρική, θα κολλήσεις τα καλώδια (ένα καλώδιο και κάθε pin), θα μονώσεις τα pin με μονωτική ταινία ή καλύτερα θερμοσυστελλόμενο και θα το κουμπώσεις στην μητρική και θα είσαι κομπλέ. Το μέγεθος όμως δεν ξέρω πόσο είναι. Αν έχεις κάποιο παλιό κουτί μπορείς να αφαιρέσεις από κει το κουμπί ή μπορείς να αγοράσεις ένα και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές αν χρειαστεί. http://www.aliexpress.com/item/Desktop-Computer-PC-Case-POWER-Button-SW-switch-Cord-Cable-Re-starting-switch-cable/32610389450.html
spirosR7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παιδες δε το εχω με τις κολησεις κλπ. Ασε που κοπηκαν2-3 καλωδια οποτε δε ξερω και πιο κοπηκε απο που...δοκιμασα να αλλαξω το καλωδιακι του ρεσετ στη μητρικη τελικα δουλεψε ολα καλα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα