mavrik Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Εμένα ακόμα όχι αλλά λογικά είναι θέμα χρόνου..
Δημοφιλής ανάρτηση dali13gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι έγινε, που είναι τα σχόλια για μαύρισμα του Amazon και αρνητικά reviews όπως γίνεται και στα ελληνικά μαγαζιά που βάζουν λάθος τιμές; 32
runner69 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Τι έγινε, που είναι τα σχόλια για μαύρισμα του Amazon και αρνητικά reviews όπως γίνεται και στα ελληνικά μαγαζιά που βάζουν λάθος τιμές; Δεν τα έβαλε Παρασκευή, γι'αυτό. : lol: 5
forgotten Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δεν τα έβαλε Παρασκευή, γι'αυτό. : lol: γιατι το αμαζον σε σχεση με το μεσο καταστημα δεν εστειλε τιμη κρακτη σε email ,και ουτε το βαλε πρωτη σελιδα για προβολη... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 γιατι το αμαζον σε σχεση με το μεσο καταστημα δεν εστειλε τιμη κρακτη σε email ,και ουτε το βαλε πρωτη σελιδα για προβολη... Ούτε στο σκρουτζ το έβαλε /facepalm
driver4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα εγώ...ήρθε Amazon drone στην ταράτσα... 22
marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Πότε θα έρθει το δικό μου να κάνω unboxing review
Salvation81 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παντως εμενα και σε λαθος τιμολογηση μου εχουν τιμησει 2 παραγγελιες (οταν λεμε λαθος η μια ηταν 80ε απο 330ε) κατι που δεν εχει γινει με Ελληνικο καταστημα. Επισης σε παρα πολλους εχουν κανει παπαδες και μην ξεχναμε το next day free delivery σε βαρια πραγματα που ειχαν μεχρι πριν κατι χρονια κατι που με δυσκολια ισχυει ακομα και με ντοπια μαγαζια. Προσωπικα εγω δεν μπορω να το συγκρινω παντως με Ελληνικα καταστηματα. 2
marios46 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εχω επιστρεψει το moto g μετα απο ενα χρονο επειδη ηταν ελλατωματικο κ μου επεστρεψαν ολα τα χρηματα. Δε συγκρινεται με κανενα καταστημα το amazon
SnakeMJK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Τι έγινε, που είναι τα σχόλια για μαύρισμα του Amazon και αρνητικά reviews όπως γίνεται και στα ελληνικά μαγαζιά που βάζουν λάθος τιμές; Νομίζω το αμαζον το κάνει για τα κλικ. Τόσα κλικ πήρε με την λάθος τιμή, πλούτισε. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!
stelrp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παντως κάπου στους γενικούς όρους γράφουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν σε λάθος τιμές = κάτω του κόστους. Έτσι μου είχαν ακυρώσει παραγγελία για μία expresscard laptop που την είχαν 18€, ενώ κανονικά έκανε 60.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα