Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε, που είναι τα σχόλια για μαύρισμα του Amazon και αρνητικά reviews όπως γίνεται και στα ελληνικά μαγαζιά που βάζουν λάθος τιμές; :P

Δεν τα έβαλε Παρασκευή, γι'αυτό. : lol:

• Like 5
Δημοσ.

Δεν τα έβαλε Παρασκευή, γι'αυτό. : lol:

γιατι το αμαζον σε σχεση με το μεσο καταστημα δεν εστειλε τιμη κρακτη σε email ,και ουτε το βαλε πρωτη σελιδα για προβολη...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

γιατι το αμαζον σε σχεση με το μεσο καταστημα δεν εστειλε τιμη κρακτη σε email ,και ουτε το βαλε πρωτη σελιδα για προβολη...

Ούτε στο σκρουτζ το έβαλε

/facepalm

Δημοσ.

Παντως εμενα και σε λαθος τιμολογηση μου εχουν τιμησει 2 παραγγελιες (οταν λεμε λαθος η μια ηταν 80ε απο 330ε) κατι που δεν εχει γινει με Ελληνικο καταστημα. Επισης σε παρα πολλους εχουν κανει παπαδες και μην ξεχναμε το next day free delivery σε βαρια πραγματα που ειχαν μεχρι πριν κατι χρονια κατι που με δυσκολια ισχυει ακομα και με ντοπια μαγαζια.

Προσωπικα εγω δεν μπορω να το συγκρινω παντως με Ελληνικα καταστηματα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω επιστρεψει το moto g μετα απο ενα χρονο επειδη ηταν ελλατωματικο κ μου επεστρεψαν ολα τα χρηματα. Δε συγκρινεται με κανενα καταστημα το amazon

Δημοσ.

Τι έγινε, που είναι τα σχόλια για μαύρισμα του Amazon και αρνητικά reviews όπως γίνεται και στα ελληνικά μαγαζιά που βάζουν λάθος τιμές; :P

Νομίζω το αμαζον το κάνει για τα κλικ. Τόσα κλικ πήρε με την λάθος τιμή, πλούτισε. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δημοσ.

Παντως κάπου στους γενικούς όρους γράφουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν σε λάθος τιμές = κάτω του κόστους.

Έτσι μου είχαν ακυρώσει παραγγελία για μία expresscard laptop που την είχαν 18€, ενώ κανονικά έκανε 60.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...