Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Κάτι ποιο φτηνο δεν παίζει γιατι στην ουσία σε pci express 1 θα μπει σε παλιό υπολογιστή.

μητρικες δεκαετιας οπως 1155,1156,1150, ετσι λεγονται,

με ι3 2100 κ καλυτερο εστω κ σελερον

των 60 ευρω ολα μαζι

εχουν  υποδοχη για την καρτα 730

16 αυλων.

κ ακομη καλυτερες.

τι μητρικη εχεις,μικρη;

4κ βιντεο σε τι θα το τρεχεις?

σε core duo 775?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασα να πάρω την msi gt710 2gb αλλά ούτε ανάλυση 4k έβγαζε και ούτε ήχο στην hdmi θήρα.

Έχει να μου προτείνει κανείς άλλος κάποια άλλη φτηνή κάρτα γραφικών που απλά να βγάζει ανάλυση 4κ και ήχο στην hdmi θήρα?

Δεν με ενδιαφερουν τοσο τα παιχνιδια κυριως ταινιες θα παιζει.

Και μην ξεχνάτε είναι για παλιό pc με pci express 1.0.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Δοκίμασα να πάρω την msi gt710 2gb αλλά ούτε ανάλυση 4k έβγαζε και ούτε ήχο στην hdmi θήρα.

Έχει να μου προτείνει κανείς άλλος κάποια άλλη φτηνή κάρτα γραφικών που απλά να βγάζει ανάλυση 4κ και ήχο στην hdmi θήρα?

Δεν με ενδιαφερουν τοσο τα παιχνιδια κυριως ταινιες θα παιζει.

Και μην ξεχνάτε είναι για παλιό pc με pci express 1.0.

τι cpu έχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω να παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο ο επεξεργαστής(Ναι βοηθάει δεν λέω αλλά δεν κάνει την βαριά δουλειά που κάνει η κάρτα γραφικών) για τα βίντεο 4k δεν μιλάω για παιχνίδια αλλα για βίντεο.

Intel core 2 duo.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν νομίζω να παίζει και τόσο σημαντικό ρόλο ο επεξεργαστής(Ναι βοηθάει δεν λέω αλλά δεν κάνει την βαριά δουλειά που κάνει η κάρτα γραφικών) για τα βίντεο 4k δεν μιλάω για παιχνίδια αλλα για βίντεο.

Intel core 2 duo.

κακώς νομίζεις πράγματα που δεν γνωρίζεις , ούτε με RTX3090 δεν πρόκειται να τρέχεις σωστά 4Κ

με 100ευρώ αγοράζεις μητρική/μνήμη/επεξεργαστή που τρέχει 4Κ με την ενσωματωμένη στο ρελαντί

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά μπορεί να τρέξει 4κ βίντεο(Όχι παιχνίδια) γιατι οι νέες κάρτες γραφικών έχουν ενσωματομενους decoders που δεν χρειάζονται και τόσο τον επεξεργαστή για να παίξουν 4k videos.

Οκ μπορεί να μην τρεχει τοσο smoothly ακόμα και τα ποιο βαριά 4k videos αλλα τα βασικά 4k videos θα τα τρέχει.

Εδώ με μια αρχαία sapphire hd 5640 που έχω τώρα τρέχει 4k videos αλλα με σκαλωματα αλλα τα τρέχει.

Και μιλάω για μια κάρτα γραφικών που όταν είχε βγει δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα το 4k video(Λεμε τωρα).

Και αν είναι να αλλαξω επεξεργαστή και μητρική τότε αλλάζω και ολόκληρο το pc.

Δημοσ.

η 1030/2GB έχει τέτοιο decoder αλλά η αναπαραγωγή θα είναι "μέτρια" λόγω αρχαίας πλατφόρμας που έπρεπε να είχε πάει φαντάρος αντί να είναι στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε αυτό ζητάω μια σχετικά φτηνή κάρτα γραφικών που να μπορεί απλα να τρέχει 4k videos(Όχι βαρια) σχετικά καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...