Προς το περιεχόμενο

PlayStation VR στις 13 Οκτωβρίου, με νέο PS VR Aim χειριστήριο για VR FPS παιχνίδια

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτα ειναι.. Μονο εγω ενθουσιαστικα ρε παιδια απ τα γραφικα? Τα περιμενα πολυ χειροτερα..

Εχετε σταθει ολοι σας στο πιστολι που ειναι ασημαντο τι σχημα εχει και αν ειναι ρεπλικα ή οχι και χαντε την ουσια..

Λογικό, απλά θέλουν να "θάψουν" και βρήκαν πάτημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Δεν θα το βλέπετε , ξέρετε, παιδιά, θα φοράτε το VR headset εκείνη τη στιγμή.

δεν πιστευω το vr να μην το σηκωνει το υπαρχoν ps4 και εκει πανω να μας πεταξουν την ατακα παρτε το καινουριο ps4? ειναι ξεκαθαρο επισημα οτι και με την τωρα κονσολα ειναι κομπλε το vr?

δεν πιστευω το vr να μην το σηκωνει το υπαρχoν ps4 και εκει πανω να μας πεταξουν την ατακα παρτε το καινουριο ps4? ειναι ξεκαθαρο επισημα οτι και με την τωρα κονσολα ειναι κομπλε το vr?
την έχω και εγω αυτή την απορία , τι παίζει τελικά θα σηκώνει VR το υπάρχον ps4 ?

Δεν θα το βλέπετε , ξέρετε, παιδιά, θα φοράτε το VR headset εκείνη τη στιγμή.

Να φανταστώ δεν έχεις αίσθηση αφής ε...

προφανός και άλλη φάση να κρατάς κάτι μου μοιάζει με αληθηνό όπλο.Για αυτό άλλωστε έχει πάρει αυτό το σχήμα αλλιώς ας έπαιζες με το κοντόλλερ.

Δεν είναι θέμα πως θέλουμε να θάψουμε όπως λέει το άλλο παιδί πάνω.Είναι απλά κακόγουστο.

Όπως σε ένα κινητό κοιτάς bezels , σε ένα notebook να είναι λεπτό κλπ κλπ η εμφάνηση πάντα παίζει τεράστιο ρόλο..

p.s κανείς δεν θα πεί κάτι για αυτό το τρέμουλοο που έχει το όπλο στο βίντεο.?

Δηλαδη τζαμπα πηρα 2 move?? Θα υποστηριζονται?? Αααα ρε SONY.. Παλι καλα που δεν πηρα και καμερα, αυτοι ειναι ικανοι να ζηταν καινουρια καμερα...

συγνωμη τα 2 Move χειριστηρια για ποιον λογο ακριβως τα πηρες; αφου ετσι και αλλιως ειναι αχρηστα χωρις την κάμερα..

εγω βλέπω οτι η Sony και η κάθε εταιρεία δεν σκέφτεται καθόλου άτομα με αναπηρία. Βρε ηλίθιοι τόσα λεφτά σας δίνουμε, σεβαστείτε μας όλους. Παίζω με το ένα χέρι τόσα χρόνια κι ένα Gamepad δεν έχετε βγάλει για μας και τώρα βγάζετε move controls αβολα με το ένα χέρι, τουλάχιστον με το gamepad τι παλεύαμε, δηλαδή εμείς τι θα κάνουμε δε θα χρησιμοποιήσουμε τη VR τεχνολογία, δεν μπορούμε να έχουμε θέση σε αυτά??? Μόνο λεφτά ξέρετε να παίρνετε.

συγνωμη τα 2 Move χειριστηρια για ποιον λογο ακριβως τα πηρες; αφου ετσι και αλλιως ειναι αχρηστα χωρις την κάμερα..

Ειχα το 1 μαζι με το move stick με καμερα απο το PS3 και εχω παιξει αρκετα παιχνιδια εκει (bioshock infinite, RE5, Killzone 3, κα) και πηρα και αλλο ενα απο φιλο 10 ευρω.

Ο λογος ειναι οτι η SONY εχει πει οτι θα ειναι η ιδανικη συσκευη χειρισμου για VR. Αυτη την στιγμη πωλουνται σε ξεφτυλα τιμη (10-15 ευρω). Με το που θα βγει το VR, αν οντως ισχυει οτι θα ειναι η καλυτερη συσκευη χειρισμου, η τιμη θα παει στον θεο. Την καμερα του PS4 απο την αλλη μπορεις να την παρεις μαζι με το VR γιατι δεν πιστευω οτι θα αλλαξει η τιμη της.

εγω βλέπω οτι η Sony και η κάθε εταιρεία δεν σκέφτεται καθόλου άτομα με αναπηρία. Βρε ηλίθιοι τόσα λεφτά σας δίνουμε, σεβαστείτε μας όλους. Παίζω με το ένα χέρι τόσα χρόνια κι ένα Gamepad δεν έχετε βγάλει για μας και τώρα βγάζετε move controls αβολα με το ένα χέρι, τουλάχιστον με το gamepad τι παλεύαμε, δηλαδή εμείς τι θα κάνουμε δε θα χρησιμοποιήσουμε τη VR τεχνολογία, δεν μπορούμε να έχουμε θέση σε αυτά??? Μόνο λεφτά ξέρετε να παίρνετε.

Δεν ξερω αν κανει δουλεια φιλε μου. Τωρα το βρηκα..

https://www.amazon.co.uk/TGC-%C2%AE-PS4-Handed-Controller/dp/B00V8QKUN2

Παντως λογο του οτι εχω Oculus DK1 να σου πω οτι εκει τουλαχιστον σε αρκετες εφαρμογες χρησιμοποιεις ειτε μονο το κεφαλι σου (κοιταγμα) ειτε μονο την αριστερη πλευρα του joypad για κινηση και κοιταγμα. Πιστευω οτι θα βγουν αρκετες εφαρμογες οπου θα μπορεις να τις χρησιμοποιησεις ευκολα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...