Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω εδώ και λίγο καιρό μία LG smart tv και ψάχνω πώς μπορώ να την συνδέσω με τον σταθερό μου χωρίς καλώδια ή έστω μέσω δικτύου να κάνω share φακέλους απ'οτι έβλεπα στο επίσημο site για το smart share λέει ότι για να κάνω αυτό που θέλω πρέπει να πάρω το nero home essentials 4 υπάρχει άλλος τρόπος?

Δημοσ.

Απλα κανεις εναν media server στο pc σου και τον βλεπει η τηλεοραση και εχεις προσβαση στα βιντεο και τη μουσικη σου.

Ειτε με windows media player ειτε με plex υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα dlna

Δημοσ.

Εγώ πρόσφατα έκανα εγκατάσταση το plex ,αλλά ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει.με το Windows media player και την εφαρμογή της samsung δοκιμάζω να παίξω ταινία κ κολλάει.θα δοκιμάσω και το plex μπας κ γίνει τίποτα.

Δημοσ.

αν ειναι υψηλης αναλυσης αυτα που παιζεις λογικο ειναι να κανει buffering. λογικα με powerline η ethernet ειναι καλυτερη η κατασταση, δεν το χω δοκιμασαι βεβαια.

Δημοσ.

Απλα κανεις εναν media server στο pc σου και τον βλεπει η τηλεοραση και εχεις προσβαση στα βιντεο και τη μουσικη σου.

Ειτε με windows media player ειτε με plex υπαρχουν παρα πολλα προγραμματα dlna

Ευχαριστώ για την απάντηση. Παιζει ρόλο που είναι με ethernet ο υπολογιστής και ασύρματο  η τηλεόραση?

Δημοσ.

Heavyrain με power line το έχω δοκιμασμενο,μεγάλα αρχεια( 3d ταινία)κ κολλάει αρκετά,θα ήθελα να δοκιμασω κ το plex.βέβαια η γραμμή του ίντερνετ δεν είναι πολύ υψηλη.8αρα

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει σχεση η γραμμη του ιντερνετ καθολου, τον διαμοιρασμο και τη δρομολογιση την κανει το ρουτερ οποτε θες "δυνατο ρουτερ" το ιδιο και powerline. Δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου dlna τα τελευταια 2 χρονια οποτε δεν μπορω να βοηθησω περισσοτερο στο θεμα steaming απο  pc. Σιγουρα παιζει ρολο και το προγραμμα που κανει τον dlna σερβερ. 

Δημοσ.

Φίλε graphist,έχω δει κ παλιότερο ποστ δικό σου για το universal,το έχω κατεβάσει αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω να λειτουργήσει για να το δοκιμάσω.ήθελε το java για να λειτουργήσει ,το έχω κάνει εγκατάσταση αλλά ούτε καν ανοίγει.έχω windows7,θα το προσπαθήσω λίγο ακομα.πάντως Είσαι κόσμημα για το φόρουμ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...